Şimdi Ara

Türk Telekom Port Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 hafta önce Avcılar Müdürlüğünden internet başvurusunda bulundum. Lakin oradaki hanımefendi benden gerekli evrakları temin ettikten sonra, adres bilgisinden kontrol etti ve port olmadığını söyledi. Tam 3 hafta boyunca defalarca aradım, dayanamadım müdürlüğe gittim. Sonuç yok. Hep aynı kelimeleri sarf edip oyalıyorlar. Belli değilmiş 1 yılda olabilirmiş 6 ayda!!! Birileri internetini iptal edecek veya taşıyacakmış?!. Sonra benim aboneliğim yapılacakmış!!! En son arayışımda Bu nasıl bir ilkelliktir ? diye fırçaladım hala aynı cevapları veriyorlar!!!

    1) Aynı sıkıntıyı yaşayıp hızlı çözebilen var mı ?
    2) BTK ya şikayet etsem sonuç alır mıyım?
    3) Alternatif internet servis sağlayıcıları önerileriniz neler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrolnik -- 4 Ağustos 2017; 20:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Türk telekom da yok ise diğer sağlıyıcılar da bulmanız zor piyasada bilinen markaları arayıp sorun belki alan biri olmuştur portu boşta duruyordur ama düşük bir ihtimal telekoma başvuru yapmanız gerekiyor telefon ile başvuru olmuyor dilekçe vs vermeniz gerekiyor zaten bilgilerinizi almışlar dedikleri gibi 6 ay 1 yıl belki yarın da port gelebilir uzun süre beklemeniz gerek air fiber alt yapısı var ise ona yönelebilirsiniz.
  • btkdan sonuc alman zor ama 1 portu paylasdıran saglayıcılar oluyor turknet gıbı onlarada bir sor derım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem3535

    Türk telekom da yok ise diğer sağlıyıcılar da bulmanız zor piyasada bilinen markaları arayıp sorun belki alan biri olmuştur portu boşta duruyordur ama düşük bir ihtimal telekoma başvuru yapmanız gerekiyor telefon ile başvuru olmuyor dilekçe vs vermeniz gerekiyor zaten bilgilerinizi almışlar dedikleri gibi 6 ay 1 yıl belki yarın da port gelebilir uzun süre beklemeniz gerek air fiber alt yapısı var ise ona yönelebilirsiniz.

    Başvurumu yaptım, yaptım da nasıl başvuru ise abonelik sözleşmesini üstün körü doldurup imzalattı yanına da alacağım kampanya hakkında not düşüp port numarasını ekledi üstüne." Başvurunuzu aldık. Bekleyeceksiniz." dediler.

    Madem boş port yok, "yeni cihaz getirin" dedim, ben milletin keyfini mı bekleyecem. Ona da en az 10 kişi felan imza toplayın dediler. Ulan ben gidipte interneti olan daha tanismadigim adamlardan "kusura bakmayın da benim internetim için imza topluyoruz" mu? diyecem. Bu nasıl saçma bir iştir anlamadım ya!? Bekleyecez artık yapacak birşey yok maalesef !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 10 kişi bulmanız zor çünkü alt yapı var ve kullanılıyor port sorunu yaşıyan başka biri var mı oda meçhul geriye beklemek veya portun boşa düşmesi kalıyor komşunuza ortak olabilirsiniz kendi evinize yönlendirici koyup modemleri eşleştirirsiniz böylece interneti kullanmış olursunuz ortak kullancağınız için akk si yüksek ve alabilceğiniz en yüksek hıza paketinizi yükseltirsiniz hem yüksek hız hemde akksi bol paket seçmiş olursunuz veya bütçenize göre paket seçersiniz ortak kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.