Şimdi Ara

Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom beni Selfy üyeliğinden atmış... Selfy yazmıyor artık. Tekrar Selfy'e üye ola basınca da olmuyor. Neden böyle oldu? Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom iyice delirdi bence...

    Şuna bakın:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156668979

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala YouTube'dan kotadan yemeye de devam ediyor zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben anlayamıyorum gerçekten Selfy paketini kullanan çok mu az insan var? Neden konuya yeterli sayıda destek yok?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 2 gün önce geçtim tarifeye. Bugün baktım ki YouTube kotadan yiyor. Bi hata, açık falan var heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom bahane olsun diye zamanında en üst paket olan "Selfy Sınırsız Sosyal Medya" paketini artık 20 GB kotadan yiyen sıradan tarifeye çevirmişler. Şimdi ise en üst paket başka paket olmuş. Yani benim tarifemde artık sınırsız YouTube paketi yok... Neden böyle yapıyorlar? Ayda 210 TL ödüyorum birde bu tarifeye...

    Bakın adamlar yeni paketler çıkartmışlar...

    Böyle saçma sapan paketler çıkartmak yerine mobil internette kotaları genel olarak kaldırsınlar artık... Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 28 Ağustos 2023; 7:38:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu iş prime ekspere döner ama aynı tarifeden farklı kampanyaları yaptıkları için zor olur. 2021 ocakta aynı paket ama farklı ad 2021 haziranda zamlanıp aynı paket ama farklı ad yapıp böldüler insanları ilerde böyle şey yapılacağını biliyorlardı, yapmak istiyorlardı ve yaptılarda. Paketim hiç bir şey yapmadan 15 gün de bitiyor kalan15 -10 günde ucu ucuna yetiştiriyorum şu an 9 mb küsür kaldı ayın 10 nuna kadar. Evde wifi olmamasıda cabası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu videomu mutlaka izleyin önemli:

    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!youtube
    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya Yalanı
    https://www.youtube.com/watch?v=HmEa7I-z6hk
  • Erdem koca şirket senden kurtulmak için gitti sokağına fiber çekti, bu sefer de gidip mobil taraflarına musallat oldun. Gerçekten takdire şayan bir durum.

    Mağdur olduğunu görebiliyoruz, daha fazla zormalaya gerek yok. Sabit altyapı değil bu, buna mahkum değilsin. Kim hizmet veriyorsa ona geç, firma da kurtulsun sen de.
    En sonunda telekom seni kara listeye alacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NT2L kullanıcısına yanıt
    Kara listeye alması için geçerli hiçbir sebep yok. Taleplerim, isteklerim ve şikâyetlerimin hepsi için tamamen haklı, desteği hakeden gerekçelerim var. Hem taşınıyoruz mecburiyetten. Fiber falan olmayacak yeni evde. 7.5 Senedir bu evde oturuyoruz. Kiracı artık istediği parayı veremediğimiz için bizi evden çıkarmak istiyor ve tahliye kağıdı var onun elinde. Yeni ev ise muhtemelen bu evden bile daha kötü bir ev olacak ki ADSL/VDSL olur yada hiç olmayadabilir. Kısaca Mobil internete müstahakız. Yoksa ben niye mobil tarafla bu kadar uğraşayim? Çözüm üretmek yerine sorun üretmeyin.

    Ayrıca Türk Telekom benden kurtulmak için fiber falan çekmedi. Öyle bir gerekçeleri, zorunlulukları yok çünkü. Bulunduğum yerde talepte bulunurken, talep yoğunluğu fazlaydı ve bende talepte bulununca şans eseri fiber çekildi. Çevremde fiber kullananlar var. Onlarda abone oldular. Tek fiber kullanan ben değilim şu evde.

    Ayrıca kurduğunuz cümleler korkutucu. Yani şu ülkede ihtiyaçtan değilde sırf firma benden kurtulmak için mi fiber çekmiş ? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz? Normalde fiberin lüks olmaması gerekiyor. 2023 Senesindeyiz. Bu bir zorunluluk haline gelmiştir. Dijital taraftaki ihtiyaçlarımıza artık DSL teknolojisi yetişememekte. Akşam saatlari ise kopma sorunları yapmaktadır.

    Lütfen benle dalga geçer gibi yazmayın. Ciddi bir durum var. Ben keyfi olarak mobile geçmedim. Ancak Türk Telekom'un bana taahhüt ettiği şeyi paketten alamamak, aldatmaca değilse nedir?

    Ne bekliyorsunuz? Türk Telekom benim için gidip ev sahibine mi yalvaracak bizi evden çıkarmamaları için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 12 Eylül 2023; 4:40:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt
    Ben Ümit Önal olsam aldırırdım. Daha fazla editleme Erdem. Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelik müşteri olmalıdır, onların keyifleri değil. Nasıl bir bakış açınız var? Müşteri memnuniyeti diye bir şey duymadınız mı? Türkiye harici neredeyse hiçbir avrupa, asya ülkesinde böyle şeyler yok. Verizon bile kotasız mobil tarife satıyor. Böyle şeylerle uğraştırmıyorlar, müşterileri mağdur etmiyorlar. Neden hala ben haksızmışım gibi tepki veriyorsunuz?



    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!verizon
    myPlan: Best Unlimited Data Cell Phone Plans for You | Verizon
    https://www.verizon.com/plans/unlimited



    Taşınma durumumuz var diyorum o kadar açıklama yapıyorum, hepsini es geçip hala kendi bildiğinizi okuyorsunuz.


    Siz böyle yaptığınız sürece, Türk Telekom'u düzeltmek yerine onların yaptıklarını dolaylı yoldan da olsa desteklemiş olursunuz. Farkında mısınız? İnternette Kalite Hareketi denen topluluk olmasa şu an hala sabit hatta kotalara mahkum kalmıştık biz. Şimdi sıra geldi mobil internete. İnternette Kalite Hareketi'nin bu konuyla ilgili çalışmaları da var. İsterseniz kendilerine bir sorun. Ancak gizli bir Türk Telekom çalışanı veya ajanıysanız, doğal olarak kendi firmanızı ne olursa olsun, haklı yada haksız farketmeksizin savunmanız doğaldır. Ancak öyle misiniz bilemem tabii.


    Ayrıca konuşkan bir yapım var. Herkese karşı böyleyim. Türk Telekom'a özel bir durum değil. Çok sık mesaj düzenlemek sıklıkla yaptığım bir eylem. Şirkete özel değil. Ancak önemli olan benim burada ne demek istediğim. Bunların hiçbir önemi yok mu? Önemsiz miyim?


    Lütfen beni anlayın. Ben de sizin gibi genç bir türk vatandaşıyım. Diğer insanlardan farkım, şirketlerin kusurlarını düzeltebilme potansiyelini kendimde görüyor oluşum. Çünkü herkes benim gibi olsaydı zaten şu an mobilde kotalar olmazdı. Toplum baskısının firmalar üzerindeki etkileri vardır.


    @Drahmizm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 12 Eylül 2023; 7:20:9 >




  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

    Türkiye de herkesin sınırsız kullanabileceği, mobil internet altyapısı varmı sence? Avm ler, stadyumlar, sempozyumlar, 100 kişi yanyana gelse kullanılmaz hale geliyor mobil internet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekst79 T kullanıcısına yanıt

    Denemeden bilemeyiz. Denediler mi? Hayır. Diyelim kaldırmıyor, en azından 100-200 GB kota olması gerekirdi. Kaldı ki ben Türk Telekom Selfy paketi almıştım üstelik sınırsız sosyal medya diyordu ve YouTube dahildi. Yani YouTube'dan izlediklerimden kotadan sayılmayacaktı güya. Ancak kotadan yiyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 12 Eylül 2023; 10:10:31 >
  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

    Vodafone belirli bir kesime sınırsız internet ve pass paketleri veriyor, şehir merkezinde video izlenenez hale geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.