Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM TP-LİNK TD-W9970 MODEM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba vdsl 35 Mbps paket artı Tivibu IP TV sinema HD paketi kullanıyorum. Türk telekomun verdiği tp link modem beni kahretti artık bıktım kendi kendine kablosuz ağı kapatmalar internette yavaşlık sorunu vb şeyler beni bezdirdi. Benimde superonlineden kalma huawei hg658 v2 modemim vardı artık onu kullanıyorum. İnternet harika ama gel gelelim ki TİVİBU YOOOKK!!! kullanamadığım tivibuya ödeme yapıyorum. Huawei modeme root attım ama IPTV ayarında vpı ve vcı seçimi vdsl de yaptırmıyor. Adsl de bu ayarları yapıyorum hattım vdsl olduğu için Tivibu açılmıyor. MVP21205 hata kodu veriyor.

    Ben bu tp link modemi ne yapayım hala taksidi faturama yansıyor. Ya yavaş sinir krizi geçirten internet ve tivibu keyfi yada tivibusuz efsane internet keyfi seçeneklerim kaldı. Ben TT ye modemi nasıl değiştirtebilirim yada hız için modeme ayar çekilirmi veya huawei modeme ıptv ayarı yapabilirmiyiz.

    Bu arada huawei hg658 v2 son yazılımı varsa link atarsanız çok mutlu olurum forumdaşlarım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji41 -- 18 Ocak 2019; 21:14:57 >







  • forumda tp-link destek vardı. başka foruma transfer mi oldu acaba? konuya ilk girişimde başladım okumaya tabi hemen şok. soeun modemde kabahatli turktelekom nasıl oluyorsa.

    şimdi ben de whirlpool' u turluyordum kim ne yapıyor ne ediyor diye. yeni modemler neden antensiz üretiliyor diye gezinirken, gözüme tp-link ile ilgili bir yazı ilişti. tp-link desteğin yer aldığı konuları ararken senin konuya denk geldim yine. bahsi geçen konu ise 2 hazirandan itibaren üretilen tp-link donanımları eski üretimlerden farklı olacağı ve ayırt edileceğine dair tp-link' in vermiş olduğu garantiydi. şimdi konu ile alakası yok ama yazayım dedim yine.

    senin konu zannedersem sana ait bir tivibu kutu var ve buna ait modem içerisinde kısaca ip-tv bilgilerin var bu bilgilerini başka modem içerisinde kullanabilmeyi başarmak. şurada örnek olarak anlatılmış bilmiyorum işine yarar mı:https://forum.donanimhaber.com/tivibu-modem-degistirince-calismiyor-sorun-halloldu--75840835
    şurada da var birşeyler:https://forum.shiftdelete.net/threads/tp-link-modem-icin-tivibu-ayarlari.290095/

    şu zyxel' e baktıom az önce de ip-tv için iki farklı sabit-iptv ayarı eklemiş arayüze. birine ip-tv dsl diğerine de ip-tv wan adını vermiş. farklı ayarlar tabi. anladığım kadarıyla dsl üzerinden alma durumu var bir de wan üzerinden alma durumu var. aradaki fark nedir bunu anlayamadım şahsen çünkü bir ip-tivim yok. ama cihazın kendi modemindeki ayarları incele ve diğer modemde neden yapamadığına tekrar bak. bence olması lazım öbür türlü çok saçma yani. aslına bakarsan bana kalsa o kutular olmadan da bağlamnabilmek lazım ama tabi bu mümkün değil malum.


    2 haziran 2016 ve dediğim ülke de amerika için. ilave edelim yanlış anlaşıolmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 16 Ocak 2019; 21:50:31 >




  • Türk Telekomun sıkıntısı. Ürüne sahip çıkmaması. Bu ürünün önünde Türk Telekom yazıyor ve beni TP-Link kullanmaya mecbur kılıyor. Çünkü ben modem değiştirmek istediğimde tivibu beni TP-Linke mecbur bırakıyor. TP-Link te bunu kabul ediyor. Evet Vdsl de sıkıntımız var diye sen bunu bilerek. Neden TP-LİNK ile anlaşma yapıyorsun.



    Huawei modem stabil çalışıyor. Tivibu ayarları yapılmasına rağmen Türk Telekom inatla benden TP-LİNK modemi kullanmamı istiyor. Yoksa tivibuya bile teknik destek vermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji41 T kullanıcısına yanıt
    mac sorunu olabilir, port sorunu olabilir. güvenlik duvarını kapat diyeceğim deneme için ama yine de port açma tercih edilmeli. bence olması lazım. yani modem değiştirmek sorun olmasa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 17 Ocak 2019; 3:7:51 >
  • "Merhabalar,

    Türk telekom tarafından verilen kampanyalı TP-Link marka modem kullanıyorsanız ve aramış olduğunuz 0850 209 40 40 nolu numara ise numara TP-Link firmasına ait değildir. TD-W9970v3 Model ürün Kuralkan-Sentim Bilişim aracılığı ile Türk Telekoma üretilen kampanyalı model ürünüdür. Kuralkan-Sentim Bilişim bu modemleri özel olarak TP-Link'e yaptırmaktadır satış öncesi, satış sonrası hizmetler, Modemin kullanım hakkı ve servis işlemleri SENTİM BİLİŞİM firmasına aittir. 0850 209 40 40 numarasından veya modemdestek@sitetelekom.com.tr mail adresi üzerinden yazılı olarak irtibata geçebilirsiniz"

    Saygılarımızla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The souls migration

    mac sorunu olabilir, port sorunu olabilir. güvenlik duvarını kapat diyeceğim deneme için ama yine de port açma tercih edilmeli. bence olması lazım. yani modem değiştirmek sorun olmasa gerek.
    Gittim TP-LİNK modemi taktım. Dsl_iptv bağlantısından ayarları aldım. Sonra Huawei modemdeki Vdsl_iptv sekmesine yazdım vlanıd 55 olarak ayarladım. Bağlantı DHCP olacak ıp adreslerini yazdım takıldığım yerde Tivibu Müşteri Hizmetleri ayar bilgilerini verdi bana. Şuan Huawei HG658V2 Superonline modemimde tivibu ev kullanıyorum. Dünya varmış. Seç izle geri al izle hepsi aktif çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse seni de tp-link^i de kurtardık. olan tt' ye oldu yine. bari giriişi değiştir..
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Değiştirdim. Evet TP-Link ten kurtuldum. Kablosuz ağ bağlı olduğu ethernet ile bağlı bilgisayar intetnete girmesine rağmen kablosuz da internet bağlantısı yok diyor. TP-Link

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nat ayarsız galiban
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Hayır. Tüm ayarları yazıyorum.

    WAN_IPTV_VD ayarı düzenle tıklanacak

    Servis Türü; IPTV seçilecek sadece

    Bağlantı Tipi; IP Yönlendirme (IP)

    Mtu; 1500

    Mss;0

    Nat Türü; NAPT

    Vlan'ı Etkinleştir seçilecek

    Vlan kimliği; 55

    802.1p: 0

    IP Protokol Sürümü; IPv4

    IPv4 Adres Türü; DHCP

    Statik DNS seçilecek;

    Birincil DNS sunucusuna Tivibu tarafından verilen DNS adresi yazılacak

    Bu ayarlar. Huawei HG658V2 Superonline modem içindir. Root modunda bu ayarlara erişebilirsiniz.

    Root girişi için.

    Kullanıcı Adı: Root
    Şifre: SoL_RooT_2014

    Daha sonra bakım kısmında uzaktan yönetim var bunu devre dışı bırakın ki Superonline modeme uzaktan erişemesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.