Şimdi Ara

Türk Telekom'un çözemediği VC220-G3u Modem kendini resetliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Yaklaşık 3 yıldır yaşadığım problemin çözümünü bir umut belki burada bulabilirim diye yazıyorum.


    Başlıkta belirttiğim Türk Telekom'un VC220-G3u modeli modemini kullanıyorum. 3 yıl önce daha eski bir modem ve daha düşük bir paketten yararlanıyordum ve hiç modem resetlemesi gibi bir durumla karşılaşmıyordum.


    Müşteri hizmetleri beni arayıp, altyapınızın kullandığınız hızdan daha fazlasını desteklediğini ve dilerseniz modemiyle birlikte yükseltmeyi teklif etti bende kabul ettim.


    Tüm bu değişiklikler olduktan sonra resetleme problemleri peşimi bırakmadı. Yaklaşık 2 yıldır müşteri hizmetlerini arıyorum bana gerek modeminizi güncelliyorum, sizde ethernetin bağlı olduğu portu değiştirin vb. çözüm yöntemlerini söylese de hepsini harfiyen

    uyguladım fakat hiçbir değişiklik olmadı. Aradığımda artık ekip gelip incelesin diye arıza kaydı oluşturmuştum. Ekip gelip inceledi. Modemin hiçbir değerinde sorun olmadığını ama yine de garanti süresinde olduğu için modeminizi yenileyelim

    birde böyle deneyin dediler. Kabloları dahil her şeyi ile modem değişti (aynı model) yine hiçbir işe yaramadı.


    Bu şekilde 6-7 ay devam etti.


    İnternet üzerinden görüşmem gereken bir konferansta 2 defa modem resetleyince bardağı taşıran son damla oldu benim için.


    Ekip incelemesi talep ettim. Adresime gelip incelediler splitter kablosunun hafif ezildiği ve sorunun bundan kaynaklı olabileceğini söylemişti arkadaş, değiştirdi. Dışarıdan da eve gelen kablolar kontrol edildi, internet kutusu değişti.


    Gecesinde yine hiçbir şey değişmedi. Bunalmıştım artık...


    Müşteri hizmetlerini arıyorum sorunu anlatıyorum. Bana altyapınızda herhangi bir sorun olmadığını görüyoruz diyorlar. Garanti süresi bittiği için modem yenilememin de mümkün olmadığını söylediler.


    Satın alsam iadesini yapamadığımı da söylediler. Ben çözüm olabilir deyip şimdi yeni bir modem alsam yine kesilse param boşa gidecek iade de edemeyeceğim. Arkadaşlar ne yapacağım bana akıl verebilir misiniz gerçekten çok bunaldım, çok...








  • Bu lanet modem kronikli. Ondan dolayı oluyor muhtemelen. Modem değişimi talep edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt

    Garanti süresi içerisindeyken bir defa değişim oldu konuda bahsettiğim gibi aynı modelle değişti. Şimdi talep ettiğimde değişim yapılmıyor garantisi bittiği için.


    Değişim yapıldığı ve sonuç bulmadığı için şu an kendi paramla alsam yine işe yaramayacak gibi duruyor birinden emanet alıp deneyebilir miyim onu da bilmiyorum..

  • aynı modem bende kullanıyorum 100 mbps sıkıntı olmadı

  • Arkadaşlar internet kutusu evin önünde ki direkte. O direğin kablolarından tutun kullandığım modem ve onun kabloları, kullandığım bilgisayar bile her şey değişti. Müşteri hizmetleri alt yapıda da problem yok diyor. Priz değiştir diye öneri gelmişti yaptım. Maalesef o da bir etki sağlamadı, sanırım çıldıracağım. Var mı bu problemi yaşayan ve çözebilen???

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.