Şimdi Ara

turk telekom'un sitesindeki guvenlik kodu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar.

    turk telekom'un internet sitesindeki "guvenlik kodu" her seferinde goruntulenemiyor. internet ayarlarindaki "resmi goster" secenegi de aktif oldugu halde bunu yapiyor. ilginc olan bunu sadece turk telekom'un sitesinde yapiyor. dolayisiyla telekom'un sitesinden kotamizin falan ne durumda oldugunu vs. ogrenemiyoruz gerekli islemleri yapamiyoruz. benzer problemi yasayan baskalari da var mi yoksa sadece bende mi boyle bu?

    bu sorunla alakali bi fikri olan arkadas var mi acaba? simdiden tesekkurler.



  • internet explorer yapıyosa bir de mozilla yada netscape dene
  • arkadaşın dediği programlar dene yani ara yüzlerle
  • arkadaslar firefox'u yukledim onda hic bir sey gostermiyor. ie'de en azindan bir resim oldugu zaman goruntulenemedigini anlayabiliyorsunuz o resim olmasi gereken kisimdaki kirmizi "x" seklinden. firefox'da o da yok. vista kullaniyorum. acaba yapilmasi gereken bazi ince ayarlar mi sozkonusu?
  • ne firefox'da ne opera'da ne de ie'de goruntulenemiyor. hem de gunlerdir. ayrica yani farkettim, herhangi bi sitede istenen butun guvenlik kodlarini mesela tc kimlik icin istenen naneyi yuksek secim kurulu'nun sitesinde secimle alakali sahsi bilgiler icin istenen guvenlik maksatli zamazongoyu, hic bir guvenlik kodu goruntulenemiyor. "show picture" disinda nedir buna sebep olan sey?

    bu meretin nasil halledilecegi hakkinda bi fikri olan var mi??????????
  • vistanın azizliği herhalde kardeşim
  • nasil olabilir boyle birsey??? vista denilen sey an itibariyle en gelismis isletim sistemi degil mi??? her tur uygulamayi en rahat acmasi gerekmez mi? nasil is bu ya? ha sana microsoft.

    yahu arkadaslar baska vista kullanan yok mu? var mi boyle bir sorun sizde de??? bi el atin be ya. ne resmi bi bilgi ogrenebiliyoz bu yuzunden ne de kotamizin ne halde oldugundan haberimiz var. lutfen birisi yardim etsin.
  • Bahsi geçen resim bendede açılmıyor malesef.
  • xp nin ilk çıktığı zamanları hatırlarsan oyunlar çalışmıyordu vs.
    ben şahsen ilk xp çıktıktan sonra millenyum kullandım ta ki sorunlar düzelinceye kadar.
    bununda 1 sene kadar süreceğini düşünüyorum ağer garantili filan diilse xp ye dön derim
  • mesela bakin bu girdinin 2 ustundeki frantico nickli yazar arkadasin avatari goruntulenemiyor. digerlerinin hepsi goruntulenebiliyor ama. sadece o problem. uzerine sag klik yapip, show picture yani resmi goster dedigimde resmi yine de acmiyor. internet ayarlarinda da bi sorun yok; resimleri goster secenegi aktif.

    bu lanet seyle alakali bi fikri olan yok mu haala? bi patch bi yama falan yok mu windows denilen lanet seyin bi yamasi falan?

    bu arada, xp'ye gecmeyi isitiyorum ama laptop bu sekilde geldi. yani kendisinde vista var. o yuzden yapamiyoz. zaten bi turlu isinamadim su vista denilen denyoya. anlamadigim baska bi sey de su; boyle gelismis bi isletim sistemi yapmissin, neden xp'ye yakin biseye donusturulemez anlamak mumkun deil. yok yani illa insani linuxcu yapacaklar, o hale gelecek bu sekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.