Şimdi Ara

Turk Telekom Upload bilmecesi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
7
Favori
14.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son durum nedir arkadaşlar ?
  • NedStark2 kullanıcısına yanıt
    Max 3.20 civarı aldım.35 mbps kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklamanız için teşekkür ederim, ancak ben hesaplamada hâlâ yanlışlık olduğunu savunuyorum.Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi Download hızım AKK sonrası 3 mbit e düşürülüyor ancak bunun bize ulaşmış hali 2.80 mbit civarlarında oluyor.Aynı şekilde upload hızı da 1,80 mbit civarlarında oluyor.

    Hiztesti.co sitesi ise benim hızımı Download tarafında 3,41 Upload tarafında 2,40 mbit civarlarında gösteriyor.

    Hızların doğruluğunu şu şekilde teyit edebiliriz. Şu anda ben bir dosya indirmek istediğimde saniyede 351 kb ile indirme yapabiliyorum maksimum. 351*8 yapıldığında 2,80 mbit yapıyor ki bu da speedtest.net in verdiği değer.

    Upload tarafında ise saniyede 220-230 kb civarlarında yükleme yapabiliyorum ki buda yaklaşık olarak 1,80 mbit yapıyor.Hızların en net doğruluğu bu şekilde hesaplanabilir. Hiztesti.co sitesindeki değerler ile hesaplama yapılsaydı benim saniyede 425 kb hız ile download yapmam saniyede 300 kb ile upload yapmam gerekirdi.Saniyede 300 kb upload olsaydı modem üzerindeki upload tarafında 2400 kbps yazması gerekirdi.Benim modem üzerindeki upload değerim ise 2044 kbps.

    Kısacası hiztesti.co sitesi yanlış ölçüm yapmaya devam ediyor.Umarım sitesinizi düzeltir ve kullanıcılara doğru hizmeti sunarsınız.




  • subkick S kullanıcısına yanıt
    aynen gerçek dışı ölçüm yaptığına inanıyorum,benim hız testi durum bu
    Hız testi sonucum
  • apollonm A kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom Upload bilmecesi ?
  • retix R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bit Türk girişimcinin bu tarz siteler yapması çok hoş tabi, desteklemek lazım.Ama doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilmek gerekiyor.Speedtest.net in ben yanlış ölçüm yaptığına rastlamadım mesela öyle olsaydı dünya neden kullansın değil mi 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz yine çok iyisiniz ,biz daha 14 mbit - 0,6 mbit den daha fazlasını hiç görmedik :)
    ha biz buna da razıyız ,adamlar artık oyun haline getirdiler ,bir bakıyoruz 8 mbite düşürmüşler ,bir bakıyoruz 4 mbite düşürmüşler ,hatta bir aralar 1 mbit veriyorlardı
    her defasında bir yığın kavga ile 16 mbite çıkartıyoruz (en fazla alabildiğimiz 14 mbit) ama çok geçmeden yine düşürüyorlar
    upload olarak 1 mbit bile görsem artık gam yemeyeceğim :)
  • ADSL ile zaten en fazla annex M ile 3mbps upload verilebiliyor ama ADSL şebekesinin gözü toprakta bu saatten sonra güncelleme mantıksız olacaktır. Destek var ise bölgede VDSL düşünebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retix R kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın uyarı alması lazım. Çok şey biliyor olabilir ama üslubu rahatsızlık veriyor. Farklı konularda ki yorumlarını görmüştüm orda da hep bu üslup

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezden 4 megabitlik upload geldi ama sokaktaki kutudan gelmiyor gelmiyor sanırım :) 50/4 veriyorlar ama hâlâ Upload 2 küsur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byJuck

    Merkezden 4 megabitlik upload geldi ama sokaktaki kutudan gelmiyor gelmiyor sanırım :) 50/4 veriyorlar ama hâlâ Upload 2 küsur.

    sanırsam o sorun portun hızının kısılmış olmasıyla alakalı güncellense düzelicektir. turknette 75 tanımlanmış ama 10 megabıt alan kullanıcı gibi.
  • Benim de 35 Mbitti paketim kontrol ettiğimde modem arayüzünde 3 gözüküyordu ama testlerde upload hızı 3 e çıkıp anında 2 ye düşüyordu. 50 mbit yaptım paketi arayüzdeki port upload hızı 4 mbit olmasına rağmen testlerde halen 2 mbit olarak çıkıyor. Bu ay sonu tekrardan 24 Mbite düşüp tekrar deneyeceğim eğer olmazsa demek ki beklemek gerekiyor.Turk Telekom Upload bilmecesi ?




  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    Olmazsa diye bir şey yok çünkü olmuyor. Boşa uğraşmayın. Nasıl ki AKN'ye girdiğinde modem arayüzünde hızın 50mbps gösteriyor fakat 3mbps alıyorsan aynısı uplaod hızı için de geçerli. Bir nevi uplaod hızlarında kalıcı akn var. Genel müdürlük sınırlamayı kaldırmadıkça istediğinizi yapın arttıramazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subkick -- 26 Ocak 2017; 3:48:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subkick

    Olmazsa diye bir şey yok çünkü olmuyor. Boşa uğraşmayın. Nasıl ki AKN'ye girdiğinde modem arayüzünde hızın 50mbps gösteriyor fakat 3mbps alıyorsan aynısı uplaod hızı için de geçerli. Bir nevi uplaod hızlarında kalıcı akn var. Genel müdürlük sınırlamayı kaldırmadıkça istediğinizi yapın arttıramazsınız.

    Anladım, ben önceki mesajlarda paket değişikliği yolu ile hızının arttığını belirtenlerin mesajlarını görünce belki bu şekilde oluyor diye düşünmüştüm. Sürekli paket değişikliği yapan biriyim zaten belki denk gelir şansımıza da artar.
  • Bende de aynı sıkıntı var. Hızım 35/3 iken testlerde upload 2,6-2,8 çıkıyordu şimdi 50/4 paketine geçtim upload 2-2.2 arasında. Müşteri hizmetlerini aradım herşey normal diye söylüyor. Peki hızım 3 iken daha hızlı idi 4 e çıktı hızım düştü diyorum herşey normal zaten paketinizin hızı upload olarak 2 mbit diyor. Ne yapıcaz nasıl çözüceğim dedim. İsterseniz 35 mbit paketine geri dönün dedi. Allahım ölürmüsün öldürürmüsün cahil cahil adamları koyuyorlar oraya hiçbirşeyden haberleri yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olmezugur

    Bende de aynı sıkıntı var. Hızım 35/3 iken testlerde upload 2,6-2,8 çıkıyordu şimdi 50/4 paketine geçtim upload 2-2.2 arasında. Müşteri hizmetlerini aradım herşey normal diye söylüyor. Peki hızım 3 iken daha hızlı idi 4 e çıktı hızım düştü diyorum herşey normal zaten paketinizin hızı upload olarak 2 mbit diyor. Ne yapıcaz nasıl çözüceğim dedim. İsterseniz 35 mbit paketine geri dönün dedi. Allahım ölürmüsün öldürürmüsün cahil cahil adamları koyuyorlar oraya hiçbirşeyden haberleri yok



    küfür ettirtmeyin beni de :)
    girsin baksın bakalım modeme gelen sinyal kaç mbitmiş neymiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 27 Ocak 2017; 0:22:12 >




  • AKN falan yok çıkartmayın böyle şeyler. Sebebi tek ve belli. Çalışanların üşengeçliği sebebiyle henüz veri merkezinde hız ayarlaması uapılmadığı için böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi speedtest.net sitesinden hız testi yaptım. Sonuç bu.

    http://i.imgur.com/oevd7xy.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihavend_Mucize -- 6 Şubat 2017; 17:10:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişen bir şey yok hala 2 uploadhttp://i.hizliresim.com/zaPaYB.png
  • bugün benimde değişti ancak !!!!! ===>> görünen upload 3068 Kbps olsada sonuç bu;

    Turk Telekom Upload bilmecesi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaladon -- 6 Şubat 2017; 20:23:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.