Şimdi Ara

Türk Telekom ve TTNet'in muhteşem hizmeti(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkaşlar merhaba,
    Yaklaşık 1 senedir apartmanın ve benim bu iki firma yüzünden yaşadıklarını size aktarmak istiyorum. Siz de bunları bilin ki paramız kimlere gidiyor fikir sahibi olun.

    Her şey yeni bir apartmana taşınmamla başladı. Alt mahallede ve üst mahallede fiber alt yapısı olduğu için herhalde bizim mahalleyede yakında gelir diyordum. Bu süre zarfında ADSL ile idare ederim diyordum. Çünkü İzmir/ Buca'nın şu aralar çoğu yerinde ADSL ile anca idare edebiliyorsunuz. O kadar çok yüklenme var ve hiç bir yatırım yok ki 56k ile daha hızlı bağlanırsınız internete. Ama yine de elimzi mahkum başvuralım da alalım dedik ADSL. Arkasından komşum direk TTNET'e gitti ve abone oldu. TTNET sorgusuz sualsiz kadının başvurusunu ve parasını almaya başladı. Sonra bir de baktılar ki daha hat yok birşey yok sen neyin başvurusunu aldın hadi onu geçtim 1 ay sonra neyi faturalandırdın. Neyse durum böyle olunca TTNET bayanın başvurusunu dondurdu. Bu sırada biz ve mahalleden birkaç kişi Telekom'a gidip bize hat çek dedik. Onlarda alt yapı çok yetersiz oralarda iyileştirme olmadan kimseye hat çekemem dedi. Herşey böyle başladı TAM 1 SENE ÖNCE. BTK'ya şikayetler internette şikayetler bir yığın dilekçeler ama hiçbir şey değişmedi. Zaten artık şikayetlerimize geri bile dönmüyorlar. Artık ne yapcağımı bilemedim birkaç avukata danışacağım dava açma konusunda. Sizin de bu konuda tavsiyeleriniz varsa lütfen yardım ediniz.

    Sağolun okuduğunuz için, iyi günler.







  • Başka ilçeye taşın kardeş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackRobe B kullanıcısına yanıt
    yeni binaların sorunlarından biri altyapının kurulu olmaması
  • Merhaba,

    Bulunduğunuz yerdeki abone başvuru sayısı sağlayacağı altyapı hizmetini maddi olarak karşılamıyorsa uzun bir süre daha hizmet alamazsın büyük bir ihtimal.
  • Süperonline la görüş birde onların kendi altyapısıda var türk telekom altyapısını kullanmıyorlar sadece. Faydası olabilir şansını dene derim.
  • Bulunduğunuz yerde yeterli abone bulunmadığından dolayı alt yapı hizmeti getirilmemiştir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Dediğiniz gibi durum öyle ama altyapı var şebeke çekmiyorlar evlere altyapı yetersiz diye. Halihazırda mahallede kullanan var yani. Bakalım mahlleye taşınan sayısı artıyor her geçen gün sonuç olarak elbet birgün yenileyecekler bu altyapıyı ama böyle durumlar olunca keşke hiçbir zaman özelleşmeseydi diyor insan. Ben allahın dağına sadece bizim evimize telekomun hat çektiğini hatırlarım, öyle bir yer ki nüfusu 20 yıla geçse bir kişi artmaz. Neyse artık bekleyeceğim bu sırada da dava açsam falan ne olur onun bilgisini bir avukattan alaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.