Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM vs SUPERONLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Türk Telekomdaki mevcut internet taahhütümün bitmesiyle yeni bir arayışa girdim. TT'den memnunum fakat fiyatların yükselmesi ve şu an superonline'ın daha düşük ücretler sunması bani superonline'ı da düşündürmeye itti.

    Ayrıca internet ile beraber kullandığımız tv ve telefon paketlerimiz de servis sağlayıcı tercihimizle beraber değişecek tabi ki.

    İstediğim paket 50 Mbps limitsiz internet (hattımız en fazla bu hızı destekliyormuş) + tv + ev telefonu şeklindedir.

    Eğer bu hizmetleri TT'den alırsam fiyatlar sırayla 170(internet+telefon) + 20(tivibu aile) = 200 tl

    Eğer bu hizmetleri Superonline'dan alırsam fiyatlar sırayla 140(internet + tv+ aile) + 12(telefon) = 152 tl

    Net bir şekilde Superonline daha karlı görünüyor fakat internet kalitesi ve tv paketlerinin farklarını bilemediğim için tavsiyelerinize ve varsa iki servisi de kullananların tecrübesine ihtiyacım var.Yani az bir rakam olmasa da 50 tl için bu değişikliği yapmalı mıyım ? Uzun yıllardır TT kullanıcısı olunca biraz ikilemde kaldım açıkçası.

    Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

    (Not: Yeni yasaya engellilere sunulan %25 indirim hakkını da kullanacağım, zira her paket tipinde bu haktan faydalanabileceğimiz belirtilmiş)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _btbt_ -- 2 Ocak 2019; 21:38:35 >







  • Hocam onlar yerine bu paketleri tavsiye ederim:

    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet

    Engel Yok paketleri de mevcuttur. 100Mbps için 68₺ ücreti var.

    Eğer binanızda Superonline Fiber bağlantısı varsa onun üzerinden bağlatırsanız eğer 100Mbps hızı rahatlıkla görebilirsiniz. Ancak sadece VDSL altyapısı varsa modem arayüzünden bağlantı bilgilerini gönderirseniz ona göre paket tavsiye edelim.
  • Hocam öncelikle tavsiyeniz için teşekkürler fakat hem internet + tv + telefon şeklinde düşündüğümüz hem de güvenilir bir servis olmasını istediğimizden TT ya da Superonline düşünüyordum.

    TÜRK TELEKOM vs SUPERONLINE

    Hattımız ne yazık ki Fiber değil VDSL hocam, ve anladığım kadarıyla max 47 mbps destekliyor, durum böyleyken 50 mbps paket seçtiğimde elime net olarak max değer olan 47 mbps geçer mi geçmez mi muallak sanırım.




  • Evet 47Mbps destekliyor hattınız. Tahmini 40-45Mbps arası değerlerde internet alabilirsiniz.

    61,90₺ 50 Mbps internet + 15₺ Telefon + 25₺ Tivibu Sinema Paketi Toplam 101,9₺ ediyor.

    Millenicom da güvenilirdir hocam. 1 Milyon abonesi mevcut (son rakam 900.000 üzeri idi 1 Milyon olmuştur). Eski Millenicom'dan herkes çok şikayetçi idi. Ancak yenilendiler ve şu an alternatifler arasında en iyilerden birisi. En iyisi diyebiliriz hatta. Eğer güvenmekte sorun yaşarsanız engelsiz tarifelerine değil de taahhütsüz tarifelerine geçin en başta. Memnun olmanız durumunda taahhüt vererek engelsiz tarifelerden yararlanırsınız.

    Diğer türlü Superonline seçseniz bile aylık +50₺ vereceksiniz, yıla vurduğumuzda cebinizden hiç yere +600₺ israf olacak. 2 Yıllık taahhüt süresince 1200₺ israf olacak. Taahhütsüz açtırıp deneyin derim ben, zarar gelmez

    Ek olarak, mevcutta internetiniz var ve tahhütünüz bittiği için kullandığınız interneti iptal ettirmeyin. Millenicom'u arayıp taahhütsüz tarifeye geçmek istediğinizi söyleyin. Ortalama 2-3 iş günü içerisinde geçiriyorlar. Ve internet bağlantınız hiç kesilmiyor. Geçiş yapana kadar Türk Telekom'dan devam ediyorsunuz, geçiş sağlanınca modem genelde otomatik olarak kullanıcı adı şifreyi alıyor ve millenicom olarak devam ediyorsunuz. İptal ettirirseniz eğer Türk Telekom'un bağlantıyı yapma süreleri çok uzun şu an. O yüzden Milleni'ye de, beğenmezseniz geri Türk Telekom'a da geçerken iptal ettirmeyin. Geçmek istediğiniz yeri arayıp söyleyin, onlar yardımcı olurlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 3 Ocak 2019; 2:8:46 >




  • Anladım hocam, telefon ve tv türk telekomdayken interneti millenicom'dan sürekli olarak kullanabileceksem bu konuyu düşüneceğim.

    Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.