Şimdi Ara

Türk telekom wifi5 fiber vestel marka yeni modem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
16.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt

    Büyük içerik üreticiler yüksek çözünürlüklü içerik üretmekte imtina etse de sosyal medya vs. olsun bireyler çoktan 4k ile içerik üretiyorlar netflix 15 mbit ile sunduğu 4k ya UHD demesin bir zahmet bir mesaj daha attım bu konu ile ilgili hatta platformlar bu işin hilesini bulmuşlar onunla zaman geçiriyorlar



    Kanalı şiddetle tavsiye ederim:


    Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modemHDTVTestyoutube
    We used a proprietary luminance heatmap system (developed by our resident HDR game expert Adam Fairclough, a.k.a. @Evilboris online) to analyse the HDR presentation of the Star Wars Original Trilogy (A New Hope; The Empire Strikes Back; and Return of The Jedi) on the newly-launched Disney Plus streaming service, and think that it's not true HDR. Comparisons include The Force Awakens and also Captain Marvel on Disney+ played on a 2019 LG OLED. ======================== **Click Below to SUBSCRIBE for More Reviews, Sneak Peeks & Tips: https://www.youtube.com/channel/UCcCYOO2uYPnG-21WDOWdwew?sub_confirmation=1 ======================== VISIT HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/ FOLLOW US! https://www.facebook.com/HDTVTest https://twitter.com/hdtvtest https://www.instagram.com/hdtvtest https://www.instagram.com/evilboris https://twitter.com/vincent_teoh https://twitter.com/evilboris
    https://www.youtube.com/watch?v=VGZmMjPJiAk&feature=youtu.be
  • Günün birinde yeni bir eve taşınıp yeni bir abonelik alsam ya da en basitinden yeni bir router almam gereken bir şey olsa ve bu Vestel cihazı verseler ne yapmam gerekir?

    +100 Mbps tarifeler çıktı verilen cihaza bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk defa başıma geldi. Bu saçma modemden ben de aldım. Turknet kullanıcısıyım. Telekom personeli yeni geldi bu ürünler ve kullananlar çok memnun dedi. Bir süredir kullanıyorum. 5ghz hızı iyi sorun yaşamadım. Bağlantı stabil görünüyor ama ilginç bir şey oluyor. Aile 5G ve Aile 2.4G diye iki ağım var. Bunlar arada kayboluyor. Aile diye hiç benim açmadığım bir ağ görünüyor. Tabiki nasılsa şifresi falan diğerleri ile aynı. Sorunu yaşayan da görmedim benzer şekilde. Kendi Asus routerıma bağlanacağım görünen o. Vakit bulup ayarlarını hatırlamam lazım sadece. Sanırım Vestel kalitesi 1 hafta dolmadan kendisini gösterdi.

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Adamları evinde sokmayacaksın ve başka modem gelene kadar kuruluma izin vermeyeceksin. Paşa paşa getirirler

  • Bizim buradaki adamların canına minnet. Kurulumu iptal eder giderler.

  • Tam botnetlik modem yapmış adamlar ahahah.

  • Bu modemin çok çok saçma bir yönü var. Modemin ön kısmı nereye bakıyorsa wifi orada çekiyor. Arka kısımlar ölü kalıyor. Evin içinde bulunduğum odaya göre modemi çeviriyorum sürekli. Aynı odada olsanız dahi modemin arkasındaysanız hızınız çok düşüyor.

  • Modemi bir kapatıp açıyım desen hazır hale gelmesi 5 dk falan sürüyor sanırım Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem 

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    sen de almazsın o zaman Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem 

  • Benim eve de bu modemden taktılar. Gerçekten üzücü. 100 mb İnternet var WiFi ile 5ghz de şimdilik 50 leri görüyor. Kablo ile 92 leri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt

    modem değişim talep et modem alması gereken hıza ulaşamıyor diye bu modemin lan çıkışı 100mbps gigabit değil

  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt

    Megabit LAN çıkışı olan bir routerın kablolu olarak 100 Mbps veya yakınında bir transmisyon yapması normal. Yani 92 diye ret edilemez... Zaten abonelik (paket) sınırı 100 Mbps. Bunu gerekçe gösterirseniz, maalesef, T.Telekom'a vız gelir, tırıs gider! Eğer abonelik 200 Mbps veya daha üzerinde olsaydı, o zaman diretmek ve o Vestel ürününü kabullenmemekte haklı olunurdu.


    Bu arada Wi-Fi üzerinden yapılan tüm hız testleri yanlış sonuç verecektir; doğrusu ve güvenilir sonuçlusu LAN soketinden kablolu bağlanarak testi gerçekleştirmek.

  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Hani 1000mbps pakette wifi ile alamamak normaldir 500-600 alırsın tamam da 100’lük pakette 2022 yılında 5Ghz’de 50mbps veren bir router’ı hayal bile etmek istemiyorum yahu bu nasıl kalitesizliktir. 2013-14 gibi vdsl geçişimizde o zamanki asus dsl modem/router bile 85 megabit veriyordu.

    Bu çöp ötesi Vestel router’ı 35 ve altı paketlerde hadi yine anlarım ama 50mbps ve üstü hızdaki hiçbir kullanıcı kabul etmemeli bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlamıyorum ben. Şimdi bizim hiç bir hakkımız yok mu? Bu şirketlerin kölesi miyiz ki her şeyi sineye çekeceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt

    Talep oluşturun işletmeciye modem değişimi ile ilgili.

  • Ben halen evimde TTNet'den 100 Mbps G-PON fibernet kullanıyorum. (TP-Link C5V HGW verilmişti... Ve şimdilik gerek hatla gerekse HGW ile ilgili büyük bir sıkıntım olmadı... Hatta C5V bulunduğu yerin altındaki bir bodrum odasındaki çalışma mahallime de yeterince güçlü Wi-Fi yayını yapabiliyor; bu mekanda harici bir Wi-Fi adaptör kullanarak akşam boş saatlerde 5-6 Mbps ile download bile yapabiliyorum ancak mesaj eklerindeki veya web sitelerindeki fotolar/videolar çoğunlukla hemen yüklenemiyor...) Bunu aboneliği Kasım başında, tarife değişikliği yaparak ve taahhüdümü o günden itibaren 2 yıllığına daha uzatarak 200 Mbps'lik yeni bir pakete geçirmeyi planlıyorum. Ancak yine Kasım başında aynı binada 2. bir adreste (bahsettiğim bu bodrum odası; orasının ayrı bir adresi var! Tapusu da ev tapusundan ayrı olarak var!) kendi adıma ikinci bir fibernet aboneliği daha yaptıracağım... (Hemen değil, hem yaz dönemi tam bitsin ve hem de buraya ayrı bir OBK çektirebileyim...) Alternatif bir ISS üzerinden statik IP'li bir abonelik düşünüyorum. 100 Mbps tarifesiyle başlayacağım için %99 bu Vestel HGW getirilecektir; aslında çok da umurumda değil zira elimde olan bir diğer TP-Link Router'ı kullanmayı düşünüyorum; bu cihazın LAN Portları Gigabit çıkışlı; ileride belki bu paketi de 200 Mbps'e çıkartırım... Zaten burada birden fazla masaüstü PC'ye kablolu, bir de laptopa kablosuz olarak zaman zaman eşzamanlı bağlanacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafaky -- 14 Eylül 2022; 14:51:50 >




  • Taşındığım için eski evimde bulunan superonline fiber internetimi altyapı sıkıntısından dolayı yeni evimde kullanamadım ve TTNET'e geçtim. Kurulum yapılırken lanet olası bir Vestel modem (router) getirdiler. Modem'den 5 metre uzaklaşınca internet hızınız 1 megabit'e düşüyor.


    Ben hayatımda böyle dandik bir modem görmedim. Değişim talebine cevap veremiyorlarmış.


    Evine ttnet internet bağlatacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle bu modemi kabul etmesin doğru düzgün bir marka kullansınlar.

  • Banada bugun millenicom dan verildi fiber gectigim icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk Telekom 500'lük paket kullanıyorum
    Bana da bu cihazı getirmişler


    Hayır yani 100 üzeri abonelere Bu cihazı nasıl veriyorlar lan çıkışları yüz destekliyor Çünkü maksimum

    Kablosuz Performansı da öyle çok çok iyi değil

    Aynı yerde olduğum halde bir test yapıyorum 300 çıkarıyor bir daha yapıyorum 440


    Cihazı kapatıp açtığım zaman kendine gelme süresi 2 dakikayı geçtiği bile oluyor

    Tek Şaşırdığım nokta cihaz neredeyse hiç ısınmıyor buz gibi

    Bu arada konuda görsel göremedim pek ama bahsedilen cihaz şu mudur

    Türk telekom wifi5 fiber vestel marka  yeni modem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Malum garabet bu hocam. Siyah renkli olanı da var. Mevzu Telekomun iş bilmezliği 500 lük paket alan adama bu cihaz verilir mi? Hadi elinde yok başka bir çözüm bulacaksın müşteriyi sıkıntıya sokmadan. İşin peşini bırakma yoksa Telekomun canına minnet neden değiştirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.