Şimdi Ara

Türk yapımı 3d modelleme programı Projesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herseyın "turk" yapımını yapına ne olacak cok merak edıyorum. Bır sey yapmak ıstıyorum. 3d alanında o olsun istiyorum diyorsan açık kaynak bir projeye katkıda bulun. Siyaset tutturdu bir yerli ve milli ama öyle herşeyin yerlisini üretmenin enerji (man power) israfından başka bir şey değil. Sürekli sürekli tekerleği icat etmenin ve üzerine "yerli" yazmanın da bir mantığı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 16 Mart 2021; 23:2:3 >
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt

    Aslında icat edebilse, gene iyi... onu da yapmıyoruz. Yerli ve milli derken işin bilimini değil montajını yapıyoruz.

    Tüm engine'ler bedava olmuş, framework'ler bedava olmuş, üç otuz paraya lebalep asset var, aklına gelebilecek her oyun çeşidi için şablonlar var bedava, kitaplar videolar tutorial'lar... al bunları monte et, sonra yerli ve milli.

    Yakında tüm dünya elektrikli motora geçecek, içten yanmalı motor teknolojileri ayağa düşecek, bizim gibi ülkeleri bunları alacak, işte yerli ve milli motor ürettik diyecekler. Savunma sanayiinde de aynı durum.

    Dünya quantum bilgisayara geçince mevcut yonga üretim bantları bit pazarına düşecek, biz onu alıp fişe takacağız, yerli ve milli işlemci ürettik diyeceğiz. Bu millet yiyor bunları, cahil çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar grafiklerine bakabilirsin. çok sözel olduğunu düşündüğüm için uğraşamayacağım. ben de android için native uygulama yazıyorum opengl yerine kendim geliştirmeyi düşündüm sonra çok zahmetli olduğunu anlayınca bıraktım. daha bunun optimizasyonu falan onlara girmeyeceğim. adamlar asm ile görüntü oluşturmuş yani sağlam bi ekip & maddi destek olmadıkça olmaz gibi. yaşlanınca belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.