Şimdi Ara

Türkçe haricinde 4 dil biliyorum. Para kazanabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • zigzak Z kullanıcısına yanıt
    Farsça öğren türtçe zaten Farsçanınçakması biraz türkçe ve İngilzce katılmış hali kolay öğrenirsin sen Farsça işine yarar
  • Tek ingilizce biliyom her seye yetiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EasternWhite kullanıcısına yanıt
    Niye kullanıyorsun o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe, Almanca, İngilizce, Fransızca ve Arapça bilen dayım 3 yıldır işsiz. (Almanya'da yaşıyor)

    Edit: Bu arada gurbetçi vatandaşların çoğunun durumu böyle dil konusunda baya şanslılar. Türkçe, Almanca aileden öğreniyorlar, Ingilizce ilkokulda ikinci dil (fransızca genelde) lisede öğreniyorlar. Yani hiç uğraşamasalar bile 4 dil bilerek okul bitiriyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 24 Nisan 2016; 12:54:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth Vader

    Dil biliyorsa ne olayım herkes 2 tane kelimeyi bir araya getirince dil biliyorum diye geziyor.

    Aynen öyle hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve yine verecek hiçbir tavsiyesi olmayan ama bomboş ve lüzumsuz yorumlarını esirgemeyen sözde yazarların toplandığı bir başlıktayız. Abi yapılan yorumlara bak "şunu geç bunu geç olursa şundan bişey olur" "bu dil mi?" kardeşim sizin ne düşündüğünüzün, duygularınızın ve hislerinizin hiçbir ama hiçbir değeri yok. Arkadaş adam gibi sormuş eğer bir bildiğin varsa "şurada şu işi yapabilirsin" "şöyle değerlendirebilirsin" gibi adam gibi ve işe yarayacak ve Forumun Amacına Uygun(Bilgi Alışverişi) bilgilerinizi paylaşın yazmış olmuş olmak için yazmayın. Bir insanın karakterini söylediği kelimeler ve kurduğu cümleler ortaya kurar.

    O değilde beni en çok çıldırtan, şu sanki her şeyi halletmiş, olunması gereken en üst mertebeye yükselmiş, herşeyin en doğrusunu bilir GİBİ bol keseden atan adamlar var ya. Hani şu "şundan bir şey olmaz, şunu geç, bunu geç, bu belki işe yarar" diye üstün bilgeliklerini (!) paylaşan kişiler. Bırakın Nasıl Para Kazanılacağını Bilmeyi Ya Da 4-5 Dil Bilmeyi, Türkçe Dahi Konuşabilecek Kadar Yeterlilikleri Olmadığına Adım Kadar Eminim. TÜRKÇE DAHİ BİLMEDEN KENDİLERİNDEN KAT BE KAT DAHA QUALIFIED, NİTELİKLİ VE DONANIMLI VE HER İŞVERENİ CEZBEDEBİLECEK POTANSİYELDE BİR ADAMA KENDİLERİNCE AKIL VERMEYE (!) CÜRRET EDİYORLAR YA, AKIL ALIR GİBİ DEĞİL!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Danilo Thann

    Bayağı bir kişiyi bloklamak zorunda kaldım ne yazık ki, ırkçılık gerçekten de dünyanın en aptalca kavramlarından birisi.

    Konuya gelecek olursak;

    Freelancer olarak çalışman en uygunu gibi duruyor yaşını ve konumunu düşünürsek. Upwork, Fiverr gibi sitelere üye ol ve ilk 1-2 işinden para isteme veya çok cüzi bir rakam iste, ilk başta ihtiyacın olan şey müşterilerden gelecek pozitif yorumlar.

    Yanlış hatırlamıyorusam Upwork'ün kendi dil sınavları olması lazımdı, online olarak. O sınavlardan yüksek puanlar alman çok önemli iş teklifi alman için. Şu an bu söylediğim sitelerden gelir eden bir kaç arkadaşım var, hatta bu sitelere ilan veren bir firma ufak bir iki projeden sonra bir arkadaşıma uzun vadeli bir iş teklif etti, şu an haftada 5-6 saat çeviri yaparak aylık 300 euro civarı para kazanıyor ki günlük 1 saatlik bir iş için bu para Türkiye koşullarına göre oldukça iyi.

    gerçekten teşkkürler. belkide konuda tek adamakıllı yorum bu.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.