Şimdi Ara

TURKCELL 3D DATA YUKLEME çekimi hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
14.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • durmanow D kullanıcısına yanıt
    SavcıLığa başvurabilirsin ancak işin zor. Karşı taraf bu olayı kabul etmemek için işi yokuşa sürebilir. Suçu sana atabilir, bir şekilde bir açık bulup o yoldan yürümek gerekebilir.
  • Ben de bugün ekstremde gördüm:
    3D TL YUKLEME DBK ISTANBUL TELEKOMUNIKASYON 20,00TL


    Bu nedir yaa?? Ben böyle bir TL yükleme yapmadım.
  • 30 tl Turkcell 3d data kullanimi adi altinda cekmisler. hizmet@turkcell.com.tr ve harcamaitirazi@akbank.com.tr itiraz ettim bakalim. Ama saatlerce ugrastim. Sozde kredi karti bilgilerimi ben kaptirmisim. Bakalim yarin cevap gelmezse sikayetvar.com a yazacagim. Adli islemden birsey cikacagini sanmiyorum. Kredi kartinizi kapatmayi unutmayin.

    Birde ilginc bir olayi anlatayim. İlk olarak akbank musteri hizmetlerini aradim. Durumu anlatir anlatmaz. Efendim kart guvenliginiz icin sigorta yaptirin 12 ay boyunca sadece 17 liradir. 50000 tl ye kadar bu tip durumlarda odeme yapar dedi. İyice canimi sıkıldí. Sanki sigorta yaptirmak icin paslasiyorlar gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ...Az önce internet alışverişine kapalı kredi kartımdan 30 tl çekmeye çalışmışlar ,çok değerli yapı kredi bankam da isterseniz alışverişe açalım diyor.Aradım verdim veriştirdim. Dedim 2016 dan beri aynı firma herkesten para tırtıklıyor siz önlem alacağınıza bana açalım internet alışverişini diyorsunuz.

    Neyse arkadaşlar herkese söyleyin, internet alışverişini kapatın bankamatik kartlarınıza kadar. ya da kredi kartı numaranızın değişmesiniz isteyin böyle bir seçenekte var mışşş.Çok değerli yapıkredi bankası lütfedip söyledi.
  • 90 tl altı şifresiz işlemlere garantide kapama yokmuş garanti ortaklık eder bu davranışı ile
    akbank aradım şifresiz işlemlere kapatabildim
  • Merhaba arkadaşlar konuyu canlandırayım tekrar. Benimde 13.02.2023 tarihinde kartımdan "3D DATA YÜKLEME İSTANBUL TR" adında 200 tl para çekildi. İşbankasını arayıp kartımı kapattırdım. İtiraz başvurusu yaptım. Değerlendirmeden sonra bilgi vereceklermiş.


    İşlemin nasıl yapıldığını çözmemiz ve arşiv verisi olması açısından yakın zamanda online alış veriş yaptığım siteleri paylaşmak istedim. Sonuçta bu sitelerin birinden sızdırıldı kart bilgilerim.


    Birde anladığım kadarıyla bu kart bilgilerini kullanarak sadece telefonlarına tl yükleme işlemi yapabiliyorlar. Yada gsm operatörleri arkasını arayıp bir yaptırım uygulamadığından sadece bu yöntemi kullanıyorlar.


    www.kitapsepeti.com / t-soft e-ticaret altyapısı ve iyzico ödeme sistemi kullanıyor

    www.bkmkitap.com / t-soft e-ticaret altyapısı ve iyzico ödeme sistemi kullanıyor

    www.netavantaj.com/


    Genel olarak kitap siteleri ön plana çıkmış.


    başka bu olay başına gelen varsa mutlaka yazsın buraya.





  • 24.02.2023 tarihi ile diye not düşeyim. Kuveytturk kartımdan 200 tl çekilmiş 3d data yükleme olarak. Üstelik internette pek kullanmadığım bir kart olduğu için daha çok şaşırdım. Ben de bankaya bildirip itiraz sürecini başlattım. Ekstreleri kontrol etmek lazım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.