Şimdi Ara

Turkcell Bedava Gösterip Faturalandırıyor..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar turkcell bana öyle bi kazık attı ki haram zıkkım olsun siz siz olun turkcell den uzak durum.Büyük şirket yapmaz etmez demeyin.Adamlar önce bedava diyor ondan sonra mesajları ücretlendiriyorlar. Aşağıda şikayet sitesine yazdığım yazının bir özeti var.Dikkatlice okuyun sizde madur kalmayın.

    Turkcell’in bedava diye gösterdikleri sms’lerini ücretlendirmesi sonucu ´müşteri hizmetleri durumu kabul etmesine rağmen!´´,bana 448,3 tl lik fatura yollamıştır.
    Ağustos-Eylül 2009 döneminde Kampuscell Genç Paketsiz tarifesinde 5 sms den sonra tüm Turkcelllilerle mesajlaşmak bedavaydı.

    Fakat Turkcell kampanyanın aksine bütün sms lerimi faturalandırıp bana 448,30 tl lik fatura yolladı. Turkcell’in internet sayfasına müşteri hizmetlerindeki görevliyle aynı anda girdiğimizde o da 5 sms den sonra tüm Turkcelllilerle mesajlaşmanın bedava olduğunu gördü(Sayfanın görüntü kaydı bende mevcut.).

    Durumu arkadaşlarımız sayfayı değiştirmeyi unutmuşlar, o yüzden böyle oldu, değişikliği öğrenmek için sizin bizi aramanız gerekiyordu diye dalga geçercesine bir açıklamayla açıkladı. (Ses kayıtları Turkcell de mevcuttur).

    Yani işin özeti Turkcell 5 sms den sonra Turkcellilerle mesajlaşmak bedava diye insanları yanıltıp ondan sonra sms leri ücretlendiriyor.







  • Sonuna kadar hakkını ara hocam.Turkcell in hatası olan birşey senin üzerine yıkılamaz.Umarım elinde haklı olduğunu kanıtlayabilecek yeterli dökümanın vardır.Sen diret elbette geri adım atacaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.