Şimdi Ara

Turkcell çalışanlarının yardımına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar askerlik görevimi yaptığım yerde diğer operatörler çekmediği için haliyle turkcell kullanıyorum ve aşırı internet harcıyoruz wi fi olmadığı için. Çalışan yakını platinum 18gb tarifesine geçmek istiyorum bunun için de turkcell de çalışan bir tanıdığınızın olmasi gerekiyor. Benim kuzenim çalışıyor fakat araştırdı turkcell bunyesinde çalışan olması gerekiyormus. Yani normal turkcell bayilerinde çalışmak yeterli olmuyormuş bunun için. Turkcell bünyesinde çalışan ve bana çalışan yakını şifresi sağlayabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Herkese iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gunceldir arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunceldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende aynı şekilde bu çalışan yakını olayından faydalanmak için baya bir uğraştım hatta benimde bir arkadasım var çalışıyor ama bir turlu olmadı. Bir diyorlar her çalışandan olmuyormus sonra mh ile konusuyorum oluyor diyorlar bir turlu halledemedim. 18gb olan paket gercekten cok uyguna geliyor bence. Keske yardımcı olabilecek arkadaslar cıksa ama benim pek umudum yok bu konuda.
  • Tarifenin normal fiyatı 115 TL çalışan olduğu zaman indirim mi oluyor anlamadım ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 75tl ye geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bulamadım arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kampanyadan sizi faydalandırabilecek kişiyi forumda bulamazsınız. Standart bayi çalışanları bu konuda yardımcı olamazlar. Oradaki çalışandan kasıt Global Bilgi'dir.
  • Bende bu konuda ciddi araştırma yaptım diğer operatorlerin gerçekten hizmet şeklini kötü oluşu insanları arayışa yöneltiyor gerçekten üzüldüm çünkü gezdiğim bütün tim çalışanlarının hiçbirinin aslında turkcell çalışanı olmadığı ve böyle bir durumdan faydalanamadığını gördüm arkadaş kedisi bile 119 lira ödediği tarifeyi gösterdi turkcellin kendi sayfasındada yazarak çalışan yakını dediği bu tarife merkezi turkcell personeline sağladığı bir ayrıcalık ben kendimi geçtim sadece size sorarım gün içinde binlerce müşteriye senin hattını pazarlayan çalışana böyle bir hizmeti vermek gerçekten çok mu zor çok yazık yurt dışındada çok kaldım ve operatorleri gördüm. inanın ülkemiz internet ve mobil üzerine tamamen vatandaşı katleden bir sistem üzerinden ilerliyor teknoloji olarak bizim çok gerimizde olan ülkelerde bile internetleri tarifeleri çok ama çok daha iyi durumda bence bu duruma ciddi eğilmeli bu vatandaşları madur eden telekominikasyon şirketlerinin önüne geçmeli 4.5g dediği internet yurtdışındaki 3g internetten daha zayıf gerisini siz düşünün işin en acısı ise sen sana hizmet edeni timde çalışan personeli bile kendi personelinden saymıyorsun. bende yakın bulup bu tarifeden faydalanayım diyorum. allah yardım etsin ne hallerdeyiz varın siz düşünün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcik

    Bende bu konuda ciddi araştırma yaptım diğer operatorlerin gerçekten hizmet şeklini kötü oluşu insanları arayışa yöneltiyor gerçekten üzüldüm çünkü gezdiğim bütün tim çalışanlarının hiçbirinin aslında turkcell çalışanı olmadığı ve böyle bir durumdan faydalanamadığını gördüm arkadaş kedisi bile 119 lira ödediği tarifeyi gösterdi turkcellin kendi sayfasındada yazarak çalışan yakını dediği bu tarife merkezi turkcell personeline sağladığı bir ayrıcalık ben kendimi geçtim sadece size sorarım gün içinde binlerce müşteriye senin hattını pazarlayan çalışana böyle bir hizmeti vermek gerçekten çok mu zor çok yazık yurt dışındada çok kaldım ve operatorleri gördüm. inanın ülkemiz internet ve mobil üzerine tamamen vatandaşı katleden bir sistem üzerinden ilerliyor teknoloji olarak bizim çok gerimizde olan ülkelerde bile internetleri tarifeleri çok ama çok daha iyi durumda bence bu duruma ciddi eğilmeli bu vatandaşları madur eden telekominikasyon şirketlerinin önüne geçmeli 4.5g dediği internet yurtdışındaki 3g internetten daha zayıf gerisini siz düşünün işin en acısı ise sen sana hizmet edeni timde çalışan personeli bile kendi personelinden saymıyorsun. bende yakın bulup bu tarifeden faydalanayım diyorum. allah yardım etsin ne hallerdeyiz varın siz düşünün.
    Bulursanız banada haber verebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala bulamadım arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulman da imkansız zaten. Boşuna konuyu up'lıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

    Turkcell Elçi Yakını kampanyasından 3 adet indirim kampanya kodum var ve satıyorum. Şu ana kadar sorun çok oldu ama sadece bir forum kullanıcısı satın aldı ve teşekkür etti. İzin verirse forum ismini burdan yayınlarım ona sorabilirsiniz. Fiyat için dm'den iletişime geçebilirsiniz.

    iki adet paket var bir tanesi Turbo 6 gb, diğeri Platinium 10 gb ( platinum avantajlarından faydalanabiliyorsunuz.

    Turbo 6 gb 45,27 TL

    Her yöne 2000 dk
    Turkcellilerle sınırsız konuşma
    6 Gb internet
    1000 sms
    Dergilik 5 Gb
    Üst pakete geçip daha sonra alt pakete geçebilirsiniz.
    Eğer daha önceki kampanyanızdan taahhütünüz varsa cayma bedeli yansır. Aman dikkat.
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/elci-yakini-turbo-6-gb-yillik-abonelik-kampanyasi


    Platinum 10 Gb 60,19 TL

    Her yöne 1000 dk
    10 Gb internet
    1000 sms
    Dergilik 5 Gb
    Lifebox 50 Gb saklama alanı
    Bip 1 Gb
    Platinum ayrıcalıkları
    Turbo 6 Gb paketine geçiş anlık sağlanır.
    Eğer daha önceki kampanyanızdan taahhütünüz varsa cayma bedeli yansır. Aman dikkat.

    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/elci-yakini-platinum-10-gb-yillik-abonelik-kampanyasi



    Dm'lere anlık cevap veremeyebilirim.

    Görüşmek üzere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 23 Aralık 2019; 23:53:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.