Şimdi Ara

Turkcell Cep -T Para Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar çıktığından beri alacağım hep aklıma takılıyor birde elinde kartı olan arkadaşlarımıza sorayım dedim.Konunun yeri burası sanırsam farklı bi yerse mazur görün taşıyabilirmisiniz.

    Ben internette çeşitli oyunlarda profesyonel biçimde server işleten biriyim gayet güzelde aylık gelir geliyor ama bilindiği gibi türkiyede oyun oynayan kullanıcılar genellikle çocuk veya -18 yaşta olduğu için hepsi eft havale yapmayı bilmiyor bu yüzden mobil ödeme açmak istedim çok seferler ama onada her hangi bi ofis istiyor vergi levhası vs. o yüzden bana uygunsa ilaç gibi gelicek bu cep t para card işi Benim düşüncem şu ben bu kartı aldığımda benim hattıma kontör gönderdiklerinde ben bunu garanti atm lerinden direk nakit oalrak çekebiliyormuyum kısacası hattımızdaki kontörü(TL'yi) atm ye gidip direk çekebiliyormuyuz ? Teşekkürler şimdiden.



  • işin içinde garanti bankası var. bulaşma bence
  • Ne yazık ki dediğiniz mümkün değil. Kontörünüz tamamen ayrı bir olay. Paracard'ın hesabı tamamen ayrı. Yani kişide paracard varsa size kontör yollayabilir veya hesabınıza para yollayabilir. Ama siz kontörünüzü çekemiyorsunuz. Hesabınıza para yollandıysa çekebiliyorsunuz. Bunun içinde o kişide de paracard olması gerekiyor.
  • Dediğin gibi işlemiyor. Paracard ile telefon numaranın tek bağımlı olan tarafı komutlar. Havale, EFT, TL yükleme, Bakiye sorgulama vb. işlemleri telefondan tek tuş ile gerçekleştirebilmen. Dediğin gibi olması için karşı tarafında Cep-T Paracard'ı olması gerekir. 15 yaş üzeri ve tabi ki Turkcell hattı istiyor. Telefon numaranı yazarak havale yapabiliyorlar. Yine bu durumda hattındaki TL'den değil, Paracard içerisindeki ücretten havale gerçekleşiyor.
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar yanlış anlamadım değilmi garanti atm sinden benim telefon numaramı yazarak benim kartıma havale yapabiliyorlar yani bu olursa yinede sorun olmaz benim paramı toplamamda sonuçta para bu şekilde havale yapıldığında karta geldiğinden karttan tekrar çekebilirim tek zararı mobil ödeme olarak kullanamam ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarters

    Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar yanlış anlamadım değilmi garanti atm sinden benim telefon numaramı yazarak benim kartıma havale yapabiliyorlar yani bu olursa yinede sorun olmaz benim paramı toplamamda sonuçta para bu şekilde havale yapıldığında karta geldiğinden karttan tekrar çekebilirim tek zararı mobil ödeme olarak kullanamam ?

    Hayır, ATM'den telefon numarası yazarak para gönderemez. Karşı taraftada Cep-T Paracard olmalı ve o kartın bağlı olduğu telefon numarasının sim menüsünden telefon numarası girerek senin Cep-T Paracard hesabına para yatırabilir. Yani özetle karşı taraftada Turkcell kullanıcısı olacak ve Cep-T Paracard olacak.
    Kartsız işlemde borç ödeme gibi kart numarası girerek yatırılabilir mi bilmiyorum ama kart vadesiz mevduat gibi işlediği için sanmıyorum. Kart numarası girerek havale/eft yapılıyorsa bi ihtimal yapabilir. Bağlı olduğu şube ve isim olmadığı için IBAN yok.




  • Hmm teşekkürler şimdi daha iyi anladım fazla işe yaramıyacak bi sistem :)
  • TL'leri (Kontör) paraya çevirebileceğini düşünüyorsan TL ile alışverişi yap. Tabi zararına satman gerekir ve garanti bir yol değil.
    Online oyun oynayanların yarısından fazlası para ile ekstra şeyler aldığı için çoğu biliyor ya da ben öyle geliyor. Ben 4-5 sene önce oynardım ve hep kendim yaparak öğrenmişimdir. PTT ve bankalar ile defalarca gönderdim. Zor bir şey değil. Yapabileceğin en kolay hizmet; resimli anlatım yaparak göstermek.
  • Tamamen haklısında metin2 private serverda kullanacağım için bunu ciddi anlamda oynayanların geneli çoluk çocuk bende senin gibi aynı şekilde ilk pttlerden atılarak sonra milletle muhatap olmıyacağım diyip atmlerde işi pişirerek öğrendim :D Neyse artık banka hesapları tıkırında zaten hepinize teşekkürler tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.