Şimdi Ara

Turkcell den bir dunya 'SAÇMA paketler'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllık abone oldugum platinium 10 paketim sona erdi. bu paketin kontratsız 120 kontratlı olarak 99 tl den yenilenebilecegini soylediler. bende alternatif daha uygun paketlere bakmaya basladım.uygun fiyatlı hangi pakete baktıysam hattınız bu tarifeye uygun degildir diyor. hattımın uygun oldugu en ucuz paket 3gb internet 500 dakika iceren "turbo 3". ucreti aylık 80 yıllık 65tl
    Tamam turkcell tok satıcısında bukadar yapma bari. yeni gelen musterilere bi dunya kampanya indirim yaparken 20 senelik eski musterilerine bunu yapma.buyuk sirketler musterilerine sadakat programları kampanyaları hazırlarken sen kacırmak icin elinden geleni yapıyorsun.
    sectigim uygun olan bir cok pakette karsıma bu cıkıyor, bu sartları karsılayan bir musteriniz varmı yada kimse alamasın diye boyle sacma sartlarmı koydunuz?

    *Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    *Son 6 ayda en az 3 defa bir önceki ay gelen fatura tutarını geçen, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan veya @Turkcell'e numarasını 2 defadan fazla taşımış olan ve son ay Turkcell yönüne yapılan çağrı adedinin bütün çağrılara oranı yüzde 23 ve altında olan müşteriler.
    *Son 3 ayda 3G şebekesi üzerinden yaptığı veri kullanımının 2G şebekesi üzerinden yaptığı veri kullanımına oranı yüzde 50’nin altında olan, son 3 ayda en az 2 defa data paket aşımı gerçekleştirmiş ve diğer operatör yönüne konuşma süresi önceki 3 aya kıyasla en az yüzde 9 artmış olan müşteriler.
    *Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, @son 6 ay fatura itirazı nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    *@Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.


    ***SONUC OLARAK ENFLASYONLA MUCADELE KAPSAMINDA TURKCELLDEN İNDİRİM BEKLİYORUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 11 Ekim 2018; 18:52:36 >







  • Böyle şeyler sadece Türkcell de olur Türkcell rezaleti ne bekliyordunuz



    Diğer alternatifleri değerlendirebilirsiniz
  • Diğer alternatif kısmına istemsizce haykırdım.
  • Operatörler tarifeleri btk ya önerir. Btk istediği gibi düzenler ve uygun ise onay verir ve duyurur operatör.

    O yüzden turkcell e kızmayın. Zaman içinde Vodafone u 3. Sıraya sutlayan btk ya kopürün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Operatörler tarifeleri btk ya önerir. Btk istediği gibi düzenler ve uygun ise onay verir ve duyurur operatör.

    O yüzden turkcell e kızmayın. Zaman içinde Vodafone u 3. Sıraya sutlayan btk ya kopürün
    Kardeş vodafone btk şutlamadı vodafone kendi bacağına kendi sıktı.
    İnternet hızları yerlerde.
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Orası ayrı. Çünkü tr den çekilme gibi bir senaryo üzerine de konuşuldu. Şu sıralar yerindeler ama vodafone tr ye pek yatırım yapmıyorlar
  • 50 liraya lifecell vardı 500dk +3 gb+ 5 gb youtube yada seçeceğin başka uygulama
  • Yalnis dusunuyon mus merkeze devlet hastanesi havaalanı alis veris merkezi daha sayim mi Turkcell cekmiyor ne hikmetse bu ilde avea full cekiyor heryerde internet baya hizli ,adi cikmis turkcellin iyi cekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutalvarol

    Yalnis dusunuyon mus merkeze devlet hastanesi havaalanı alis veris merkezi daha sayim mi Turkcell cekmiyor ne hikmetse bu ilde avea full cekiyor heryerde internet baya hizli ,adi cikmis turkcellin iyi cekiyor
    Merkez, devlet hastahanesi, havaalanı ve alışveriş merkezi demişsin, neredeyse Muş'da hiç çekmiyor dediğine göre.

    Bu yerlere gidip tek tek hız testi vs. yapıp ekran görüntüsü atarmısın? Bazı noktalarda çekmez bunu anlarım ama söylediğin yerlerde çekmemesi bana saçma geldi açıkcası. Öyle bir söyledin ki sanki Turkcell'in muş'da hiç baz istasyonu bile yok. O yüzden inandırıcı gelmiyor bana bu.

    Özellikle doğu illerinde en iyi operatör açıkara Turkcell'dir, tek tük Turkcell'in çekmediği ve diğerlerinin çektiği yerler görülür. Örneğin askerliği hakkari sınırda yaptım, ne mümkündü Turkcell hariç çeken operatör.

    Atıp tutmaya hiç gerek yok, Turkcell'in aldığı frekanslar ortada ve diğerlerinin aldığı da.. Turkcell'in sahip olduğu baz istasyonu ortada ve diğerlerinin de.. Turkcell'in yaptığı kampanyalar ortada, diğerlerinin de..

    SS bekliyorum merakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Ekim 2018; 10:23:45 >




  • Tek tek gidip resmi cekip atarim turkcelle dusmanligim mi var sanki turkceli karalayayim .mus bolgesine bakan turkcelin planlamacisi erzurumdan gelen bir genc onla da konustum eleman bolgeyi bilmiyor ayda bir ugruyor teknik ekipleri ile konustum . Gidip tek tek gosterdim hepsini taniyorjm mus devlet hastanesine yakin baz istasyonu en az 2 km cogurlu koyunde ,devlet hastanesin yeni yapildi 4 yil oldu hastene japisindan iceri tel telefon 3g iki sonra e dusuyor havaalanina en yakin baz istayonu sungurlu koyunde uzak bir mesafede 4.5g 1 dis cekiyor bazen cekmiyor Zamaninda bi kac direk dikmisler musa ,mus ili son 4 senedir en az 11 katli evler yapiliyor heryere bina dikiliyor o yuzden baz istasyonlari gormuyor bir cogu yeri
  • Arkadşalar paket önerisi olan var mı 30 40 tl aralığı için. Gnc de olbilir. Faturam kurumsal iken bireysele çevirdim hrrhalde yeni türkcell e gelen muamelesi görürüm diye düşünüyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutalvarol

    Tek tek gidip resmi cekip atarim turkcelle dusmanligim mi var sanki turkceli karalayayim .mus bolgesine bakan turkcelin planlamacisi erzurumdan gelen bir genc onla da konustum eleman bolgeyi bilmiyor ayda bir ugruyor teknik ekipleri ile konustum . Gidip tek tek gosterdim hepsini taniyorjm mus devlet hastanesine yakin baz istasyonu en az 2 km cogurlu koyunde ,devlet hastanesin yeni yapildi 4 yil oldu hastene japisindan iceri tel telefon 3g iki sonra e dusuyor havaalanina en yakin baz istayonu sungurlu koyunde uzak bir mesafede 4.5g 1 dis cekiyor bazen cekmiyor Zamaninda bi kac direk dikmisler musa ,mus ili son 4 senedir en az 11 katli evler yapiliyor heryere bina dikiliyor o yuzden baz istasyonlari gormuyor bir cogu yeri
    Bölgeye pek önem vermiyorlar o hâlde.
  • Lifecell hoş geldin 7gb hazırkartlı. 45 ₺ 7gb internet+ turkcell uygulamalarında geçerli 5er gb. +2gb fb ve twitter. 50₺ yukluyorum 5₺ acıkta kalıyor.
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Burada Bursa'da da aynı durum var AVM lerde 4g kapsama yok Dışardan geliyor yayın

    yer bulmaya aramaya çalışmıyorlar eski istasyonların sözleşmeleri bitince yenile yemiyorlar sonra kaçınılmaz son
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Bu mesaj silindi.
    hocam gayette bulunuyor ama hepsi hattını tasıyan yada yeni hat alan musterilere. neden senelerce turkcelli olan musteriler bu uygun tarifelerden yayarlanamıyor.paket yukseltirken herseye tamam diyen firma neden paketi kuculturken kostek oluyor.sorum bu? okudunuzmu ilk mesajda yazdıgım paket uyelik gerekliliklerini. bu sartları yerine getirebilen turkcelli varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vb -- 12 Ekim 2018; 12:54:51 >
  • Bir Turkcell'in Faturalı Yeni gelen müşterilere sunulan paketlerdeki fiyatlarına bakın birde Eski Müşterilerine Sunulan paketlerin Fiyatlarına bakın.



    Aradaki fiyat uçurumunu görmüyecek kadar kör Olmamak lazım..



    Adam Eski müşterinizim adaletsizlik yapıyorsun Turkcell diyor ve haklı bunun altına gelip yok kalite, yok Yatırım vs,vs yazıp saçmalamamak lazım..
  • Vodafone veya TT icin faturasiz gec dene en ucuz tarifeden. Sehir merkezinde 3ude iyi durumda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.