Şimdi Ara

Turkcell'den cevap.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizlere turkcell ile aramdaki yazışmayı yapıştırıyorum bi göz atın..

    Benim mailim ;
    "GPRS için sabit bir ücret politikanız olmadığından dolayı uzun yıllardır kullandığım operatörümü değiştirmek zorunda kaldım.Biraz da bizim önerilerimize göre politikalarınızı belirleseniz emin olun kaybetmezsiniz.Her zaman sizin lehinize insanlara karşı sözler anlatmaya çalışırken artık insanların gözünde siz "gözünü para bürümüş" bir operatör olarak görünüyorsunuz.İyi çalışmalar..."

    Turkcell'in cevabı ;

    "Degerli Müsterimiz,
    Turkcell olarak abonelerimize sunmakta oldugumuz servislerin yüksek kalitede verilmesi amaciyla alt yapi ve isletme açisindan en üst standartlar kullanilmaktadir. Servislerimizin ücretlendirme modelleri hazirlanirken de dünyadaki yaygin örnekler model olarak alinmakta ve abonelerimizin kullanim aliskanliklarina uygun olarak uyarlanarak sunulmaktadir. GPRS servisimizin ücretlendirmesi en yaygin ücretlendirme modeli olan "kb miktari" üzerinden yapilmaktadir. Ancak müsteri ihtiyaç ve taleplerini de dikkate alarak, yeni bir ücretlendirme modeli üzerinde çalistigimizi ve abonelerimize duyuracagimizi bilgilerinize sunariz.

    Müsterilerimizin istek ve ihtiyaçlarini gözlemleyebilecegimiz forum sayfalarinin ve tarafimiza iletilen e-postalarin çalismalarimizda bizlere yol gösterici oldugunu belirtmek isteriz.

    Ürün ve servislerimizi gelistirme firsati taniyan fikirlerinizi almaktan her zaman memnuniyet duyacagimizi bilmenizi ister, ilginize tesekkur ederiz.

    Saygilarimizla,

    Turkcell Iletisim Hizmetleri A.S."







  • ben dün kapattırdım turkcell hattımı bu kan emiciler bu maili bana dört ay önce göndermişlerdi.sakın bu mesaja bakıpta aldanma.şu an telsim kullanıyorum batsa bile en kötü lisansını koç alır sabancı alır bir şekilde faaliyetini sürdürmeye dvam eder.ya da en kötü aycell kullanırız.
  • Bende de zaten kontürlü hat var faturalımı kapattırdım.Kontürlüyüde 1 aydır zçmıyom zaten, telsimdeyim :).....
  • mail falan atmayın artık adamlara iplemiolar.. bırakın yannız kalsınlar bakalım ozaman napcaklar...
  • adamlar aylardır aynı muhabbeti yapıyolarr
  • turk$ell [bgdnc2]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.