Şimdi Ara

Turkcell'den yeni kontörlü hat alana eski müşterisinin 2 adet ödenmemiş borç faturası hediye!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 06.04.2013 akşam üzeri Küçükçekmece-Kanarya mahallesi Turkcell iletişim merkezinden almış olduğum sıfır yeni kontörlü hattımı, akşam telefonuma taktığımda şoke oldum. Akabinde Türkcell iletişim merkezinden Hatice hanım adında bir müşteri hizmetleriyle telefondan görüştüm. Bu bayan; beyefendi Türkcell bu hattı size verirken devir işlemi ile almışsınız ve bu hat sizden önce borçluymuş, o borcu o kişiden alamadıkları için size yansıtmışlar dedi. Bende cevaben; hattım kontörlü (daha bu akşam üzeri aldım) bu fatura kimin adına görünüyor öğrenebilirmiyim dedim ve sistemden bunu göremediklerini söyledi. Yarın gidip hattı T.İ.M aldığınız kişiye geri verip, başka bir numara alın dedi. Yarın onların ne diyeceklerini çok merak ediyorum. Bu konuyu televizyon haberlerine bile taşıyacağım. Bu ne rezillik ya!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citto -- 7 Nisan 2013; 4:12:12 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: citto

    06.04.2013 akşam üzeri Küçükçekmece-Kanarya mahallesi Turkcell iletişim merkezinden almış olduğum sıfır yeni kontörlü hattımı, akşam telefonuma taktığımda şoke oldum. Akabinde Türkcell iletişim merkezinden Hatice hanım adında bir müşteri hizmetleriyle telefondan görüştüm. Bu bayan; beyefendi Türkcell bu hattı size verirken devir işlemi ile almışsınız ve bu hat sizden önce borçluymuş, o borcu o kişiden alamadıkları için size yansıtmışlar dedi. Bende cevaben; hattım kontörlü (daha bu akşam üzeri aldım) bu fatura kimin adına görünüyor öğrenebilirmiyim dedim ve sistemden bunu göremediklerini söyledi. Yarın gidip hattı T.İ.M aldığınız kişiye geri verip, başka bir numara alın dedi. Yarın onların ne diyeceklerini çok merak ediyorum. Bu konuyu televizyon haberlerine bile taşıyacağım. Bu ne rezillik ya!!!

    Çok ilginç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • olay büyük bir ihtimal şöyle olmuştur, bayinin elinde açık hat olarak nitelendirilen hattan vardır, siz yeni hat almak istediğinizi belirtip bayiden hat istediniz, uyanık bayide elinde olan açık hattı 5809 sayılı kanun gereği ( açık hatları üzerine alma yasası ) işlem yapıp size yeni hatmış gibi vermiş, vakaa size gelen ilk mesajda da "x nolu hattınızı adına kaydettirme işlemi tamamlanmıştır" uyarısı almışsınız, yeni açılan hatlarda ise" x nolu hat xxx kişini adına açılmıştır" uyarısı verir. fakat bayinin hesap edemediği birşey olmuş. ( bilerek yapmışta olabilir) hattın eski kullanıcısının borcu çıkmış ve size devir olduğu için borç size kalmış, eğer borç çıkmasaydı siz hiç birşey anlamadan hattı kullanacaktınız.

    yapacağınız iş hattı aldığınız bayiye giderek durumu anlatın, size devredilen hattı borcunu sıfırladıktan sonra mutlaka kapattırın, ve hat kapatma belgelerini mutlaka kaşeli imzalı şekilde alın, ücret iadesi isteyip adam gibi çalışan başka bir bayiye gidin.

    komplo teorisimi kurdum bilemiyorum, fakat olan şeyler bunlar.




  • Bu sabah telefonla T.İ.M'ni aradım ve oradaki sorumlu kişi ödenmemiş faturayı kendilerinin ödediğini ve sorunun halledildiğini söyledi. Ayrıca;kendi numarasını vererek bir sıkıntı olursa bu numaradan kendisini arayabileceğimi söyledi. Sizce ne kadar sağlıklıdır bu olay? 1 sene sonra 1 milyarlık bir borçla avukatlık olurmuyum? Hattı kullanmaya devam mı etsem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citto

    Bu sabah telefonla T.İ.M'ni aradım ve oradaki sorumlu kişi ödenmemiş faturayı kendilerinin ödediğini ve sorunun halledildiğini söyledi. Ayrıca;kendi numarasını vererek bir sıkıntı olursa bu numaradan kendisini arayabileceğimi söyledi. Sizce ne kadar sağlıklıdır bu olay? 1 sene sonra 1 milyarlık bir borçla avukatlık olurmuyum? Hattı kullanmaya devam mı etsem?

    seninle ilgili bir sorun olmaz çünkü eski kişi adına borç çıkıyor seni ilgilendirmez o borç yani.
    ama içinin rahat etmesi için hattı geri verip kabul etmedeğini söyleyebilirsin.
  • 4 yıl önce turkcellden faturalı hat almıştım, birkaç ay kullanıp numaramı taşımıştım, son gelen faturamı da ödemiştim.
    bugüne kadar hiçbir faturamı aksatmadım.
    geçenlerde babamın kullandığı ama benim adıma kayıtlı olan turkcell hazırkarta mesaj göndermişler, borcunuz vardır ödemezseniz yasal takip yapılacaktır diye.
    aradım nedir ne değildir diye, 4 sene önce kullandığım hattı söylüyor, iyi de ben o faturayı ödedim diyorum, o zaman ödediğinize dair makbuzu gönderin inceliyelim diyor.
    dedim hanginiz 4 sene saklıyor bir makbuzu, bu nasıl bir ticaret ahlakıdır, 4 sene sonra istiyorsunuz bu parayı, bu kadar senedir aklınız nerdeydi. cevap yok. yapabileceğim birşey yok diyor. Allah onları bildiği gibi yapsın, ödediğim her kuruşta haram zıkkım olsun, ödediğimden adım gibi eminim. 12 tl için uğraşmak istemedim tekrar ödedim kurtuldum, yeter ki yakamdan düşsünler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.