Şimdi Ara

turkcell faturalıdan faturasıza geçiş hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    turkcell taahutum bitti. operator değiştirmek istiyorum ama diğer operatörler hep uygun fiyata taahhüt istiyor. taahutsuz olarak faturasız var. kafamda once faturasıza ardından da başka operatöre geçmek var. turkcell faturalıdan faturasıza geçmek için aradım. müşteri temsilcisi diyor ki öncelikle bu yıl sonuna kadar olan iletişim vergisi kesilir, ardından rahat hatta 1 ay kalman lazım ondan sonra da 35liraya bir paket tanımlanıyor ve faturaya yansıyor anca ondan sonra geçersin diyor. çok saçma geldi. bilgisi olan var mı sistem nasıl işliyor. veya başka bir operatöre faturalı olarak geçip orada mı faturasıza dönüştüreyim. kafamda daha sonra turkcelle dönmek var, diğerleri çok iyi çekmiyor bulunduğum bolge itibari ile.




  • Turkcell'de faturasıza geç. Yıl sonuna kadar olan tkü alır, oda 7-8 lira falan olur en çok. Son olarak faturasıza geçeceğin için 1gb 500dk tanımlanacak bununda ücreti 35 TL. Yani toplam 40-43 lira gibi birşey ödersin. 1 ay faturasıza gülümseten avantaj paketini kullanırsın (10GB 45 TL) ve 1 ay dolduktan sonra istediğin bir tarifeye (yeni müşteriye özelde olsa farketmiyor) geçiş yapabilirsin.
  • Direkt olarak başka operatöre faturasız olarak taşıma işlemi yapman daha mantıklı gibi geldi.
  • öyle bir şey varsa çok güzel olur. ama benim bildiğim faturalıdan direkt faturalıya taşınıyor.

  • Var geçiliyor ben 2 ay önce turk telekomdan vodafone a ve turkcellden vodafone a olmak üzere 2 hattımı faturalıdan faturasına geçirdim. Bayi olmuyor falan diyebiliyor sizi faturalıya yönlendirmek için eğer böyle bir şeye denk gelirseniz farklı bayiye gidin. En kötü ihtimalle online olarak taşıma işlemi yapın faturasıza, gelen kodla gidip bayiden sim kartınızı alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.