Şimdi Ara

Turkcell ile iglili yaşadığım rezalet durum (Yardım bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Bugün yaşadığım anlamsız durumu sizinle paylaşmak istiyorum.
    Ben yaklaşık 2 yıllık Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Taahhüdün bitmesine 2 ay kalmış durumda. 1 hafta önce bir hanımefendi arayıp halihazırda 90 tl lik tarifemi 115 TL'ye çekmek için dakikalarca beni tuttu, bunu kabul etmezsem zorluklar yaşayacağımı, yeni tarife geçişlerimde sıkıntılar olacağını söyledi. Arkadaşların yanındaydım, o an tamam demek zorunda kaldım. 1 hafta önce bu güne, 25 ağustos'a yeni tarifemle gelecek TV'nin kurulumu için rendavu alındı.
    Kurulum için bugün geleceklerini unutmuşum, geri dönemedim. Ben bu durumları ayrıntılı araştırmaya girdim, bu fiyata bu hizmete memnun olmayacağıma karar verdim. Tekrar benimle konuşan hanımefendiye dönmeye çalıştım, fakat ulaşamadım. Bayi bana çok uzak değildi, oraya gittiğimde bana daha imza bile atmadığım yeni tarifenin başlamış olabileceğini, bundan dolayı cezai bir durum çıkabileceğini söylediler. Şok oldum.
    Müşteri hizmetlerini konu hakkında aradığımda bana kesinlikle böyle bir işlemin mümkün olmadığını, taahhüt verilmeden bir işlemin başlatılmayacağı söylendi. TEkrar geri şubeye gittim, bana merkezin onların başlattığı işlemi görememesinin normal olduğuı söylendi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda kesinlikle böyle bir şeyin mümkün olmadığını, gerekirse şubeyle telefonla kendileri benim telefonum aracılığıyla konuşmak istediklerini söylediler. BEnde durum böyle olunca 3.kez şubeye gittim.
    3.seferimde hanımefendinin gelmesi biraz uzun sürdü fakat sonunda geldi, farklı bir müşteri hizmetleri elemanıyla tekrar durumumu anlatarak görüştürdüm. Konuşmaları biraz sıkıntılı geçti, bizim yerel şubedeki hanımefendi evet zaten böyle sorunlar yaşıyoruz tarzı şeklinde cevap veriyordu. En sonunda telefonu elime verdi, yüzüme bakmadan işleminiz bu kanallar aracılığıyla iptal olucak deyip içeri gitti. Bende çıktım eve geldim.
    Eve geldiğimde tekrar müşteri hizmetlerini teyit etmek için aradığımda şuanda başlamamış görülen tarifenin askıda olarak sistemde görüldüğünü, iptal talebimin alındığını söylediler.
    Ben şuan tatil günündeyim, bu durumlar üzerine çok streslendim. Turkcell gibi büyük bir firmanın bana yaptığı bu saçmalık, özellikle ortada bir yazılı imza olmadan beni birşeylerden mesul etmeye çalışması korkunç. Telefondaki müşteri hizmetlerinden kesinlikle çok memnunum, hep arkamda durdular, fakat sanırım bayilerin doldurması gereken bir kota var ve beni arada istememe rağmen mağdur ediyorlar. Ben istemediğim bir tarifeye 2 yıl bağlanmak istemiyorum, hele ortada hiçbir imza yokken.
    BU konuda akıl verebilecek arkadaşların desteklerini bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.