Şimdi Ara

Turkcell'in 0.facebook tırtıklaması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell hattımda TL varken 0.facebook.com gibi , işcep gibi , turkcell uygulamaları gibi sözde ücretsiz sitelerde gezinmeye bile 0.50 TL günlük tutarsız ücret kesiliyor bazen oluyor bazen olmuyor....

    Ben bu yönteme TL tırtıkcell diyorum belki başkalarıda mağdur oluyordur, işin garip yani 0 TL niz varken bu saydığım siteleri ve uygulamaları çok rahatlıkla gezebiliyor ve sizden alınacak para olmadığı için ücret ödemeden kullanabiliyorsunuz ne garip..



  • bir de 50 kuruşu birden alıyor, e insaf insan hiç olmazsa kullandığı kadar lira alır. bence tırtıklamanın ötesinde soygunculuktur bu.
  • Evet haklısınız aynı olay daha önce defalarca benimde başıma geldi, online işlem merkezine girdiğimde hiç bir işlem yapmadan girip çıktığımda bile 50kr düştüğü oluyor yada ücretsiz facebook a girdiğimdede aynı olayla karşılaşıyorum zaman zaman, müşteri hizmetlerine mail attığım zaman iade yapılıyor ama her zamanda mailde derdimizi anlatmak zorunda değilizki ücretsizse kesinlikle ücret kesmemeleri lazım yok yanlışlıkla bi düşüş olursada illaki bizden mail yada telefon beklemeden geri iade yapılması lazım, hadi ben haksız yere düşen tl mi istiyorum ama bunu anlamayan yada uğraşmayan bi sürü insan vardır eminim bu tl lerde bu sebepten dolayı direk turkcellin cebine haksız kazanç olarak girmekte. Buna biran önce bi çare bulmaları lazım...
  • Ben bunun için 2-3 kez müşteri hizmetlerini aradım. Normalde WAP dan girilmesi gerekiyor . Varsayılan WAP olsa dahi internetten bağlanıyor . İnternet ayarlarını sil düzelecektir. Banada müşteri hizmetleri sildirdi olacağına inanmadım. ama oldu. :) Zaten internettende girildiğinde ücretsiz yazıyor WAP dada .

    İyi feysbuklar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

    Ben bunun için 2-3 kez müşteri hizmetlerini aradım. Normalde WAP dan girilmesi gerekiyor . Varsayılan WAP olsa dahi internetten bağlanıyor . İnternet ayarlarını sil düzelecektir. Banada müşteri hizmetleri sildirdi olacağına inanmadım. ama oldu. :) Zaten internettende girildiğinde ücretsiz yazıyor WAP dada .

    İyi feysbuklar :)


    iyide her zaman olan bişey değilki bu bizim waptan girmemiz gerekmiyor turkcell internet giriyorum normalde düşmüyor ama arada bazen tırtıklıyor , konuyla ilgili mesaj attm iadede etmeyin dedim ama adam gibi şu sorunu çözün ,, gelen cevapta ne diyor : 0.facebook.com adresinden kullanmanız gerekiyor.. şaka gibi o kadar çok hata yapıyorlarki bigünde 15 mb dolmadan ekstra ücret aldılar aradm hatayı gördüler geri iade ettiler bunlarla uğraşılmaz vodafnda böyle sorunlar yok..




  • hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz..opera ve türevleri ise normaldir..öyle ise açıklamasını yaparım
  • Bende tek Facebook feğil tüm ücretsiz Internet erişimlerinde 50 kuruş gidiyordu. Son müşteri hizmetleri aramamdan sonra 4 TL httıma geri yüklendi. Ama problemin kaynağı cep telefonumda...
    Benim telefonlarımdan biri Toshiba Portégé G500 diğeri da Samsung Omnia i900. İkisinde de Windows Mobile var ve ondaki Internet Exploror dandik.
    Bağlantılarımı SPB Wireless Monitor ile kontrol ediyorum, tek Internet Explorer ya da Opera 0.facebook.com"a bağlanırsa problem çıkmıyor. Ama arada System diye bir şey 1 KB veri aktarımı yapıyor, bu da 0.facebook olayının dışına çıktığından 50 kuruş gidiyor ve gün sonuna kadar 15 MB net kullanım hakkın olmuş oluyor. :)
    Dün Internet Explorer ile 2 MB kadar Facebook kullanımı yaptım ve 50 kuruş kesilmedi. Sanırım artık Internet Exploror ile kullanacağım 0.facebook.com'u.
    Opera Mini zaten kullandığı ara sunucudan kaybettiriyor. Opera Mobile da Opera Link ve Opera Turbo hizmetleri facebook dışına çıktığından kaybediyor. :) Internet Explorer"la idare edeceğim bakalım. :)

    Sizin cihazlarınızda da böyle bir şey olmalı, ya Opera sürümleri ya da diğer arkaplan programları sorun çıkarıyordur...




  • opera vekil sunucu kullanıyor..o yüzden başka bi adres üzerinden bağlandığından ücretsiz olan ip es geçiliyor ve ücret düşülüyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzil

    hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz..opera ve türevleri ise normaldir..öyle ise açıklamasını yaparım


    tabiki opera değil telefonun tarayıcısından bahsediyorum ben zaten her zaman olmuyor ama bu sorun boşluğunuzu yakalıyor turkcell.. şeref sizler ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.