Şimdi Ara

Turkcell ' İn Faturalı Abonelerine Sunduğu Kazık Sms Paketi ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcelliyim kazıklanmak hoşuma gidiyor forever Turkcell.herkese hava atıyorum turkcellim var diye zengin hattı
  • Turkcell'i bu konuda biraz sıkıştırmak gerekiyor bence de..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    @İğrenç Espri Uzmanı
    Espri mi bu gerçek mi? Gerçek ise hiç gerek yoktu, nasılsa hepsinin amacı bir şekilde müşteriden para kazanmak. Eğitmen onu yapmak zorunda, sonuçta o da belirlemiyor fiyatları. :)


    yok espiri değil gerçek...ben gelemem ağa böyle şeylere,hatta bir firmanın satış eğitimine göndermişlerdi eğitmen kendini tanıtırken ben ona daha önce satış üzerine çalışıp çalışmadığını sordum,o da çalışmadığını söyledi.. bende eğitimi terk ettim çünkü daha önce satış işlerinde çalışmış müşteri profilini bilen kişi bana eğitim verebilir..kalkıpta boğaziçiden ekonomi mezunu bir insan bana satış eğitimi veremez :))

    konuya dönecek olursam,turkcellde ki eğitmen desek ki bende pahalı buluyorum dese sorun yok..ama üzerine basa basa ekonomik demesi beni çileden çıkarttı




  • İğrenç Espiri Uzmanı ; Bu konudaki dürüst, ilkeli ve kararlı davranışından dolayı seni taktir ettim, çoğu kişi senin yaptığını, karşısındakinin söylediğinin yanlış olduğunu bilse yapamaz diye düşünüyorum .

    Arkadaşlar bu 2. günümüz fakat fazla bir çoğunluğa ulaştığımız söylenemez, bu konu ile ilgili facebook ' ta ismi belirledikten sonra bir grup yada sayfa açalım derim, bu gün içersinde yada bir kaç gün içersindede şikayetvar.com a şikayetlerimizi de yazabiliriz . . . Ne dersiniz . . .
  • şikayeti çok kişi gönderse belki etkili olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xug

    İğrenç Espiri Uzmanı ; Bu konudaki dürüst, ilkeli ve kararlı davranışından dolayı seni taktir ettim, çoğu kişi senin yaptığını, karşısındakinin söylediğinin yanlış olduğunu bilse yapamaz diye düşünüyorum .

    Arkadaşlar bu 2. günümüz fakat fazla bir çoğunluğa ulaştığımız söylenemez, bu konu ile ilgili facebook ' ta ismi belirledikten sonra bir grup yada sayfa açalım derim, bu gün içersinde yada bir kaç gün içersindede şikayetvar.com a şikayetlerimizi de yazabiliriz . . . Ne dersiniz . . .


    benim turkcelle borcum var ve avukatta neredeyse 2 sene olacak....ne zaman adam gibi fiyatları aşağıya indirirler bende o zaman gider borcumu öderim.. ne bu ya milleti keriz yerine koymakta bir yere kadar ama bizim insanımız da hakediyor..yok turkcell kaliteliymiş yok vodafone çekmiyormuş eskide kaldı onlar artık ben belk 100 defa mail attım konuyla ilgili




  • Anlasilan sen Turkcell ile bir hayli problem yasamissin :) Ayni kiseden degilde farkli kisileren tepkiler alsalar daha etkili olabilir, daha iyi organize olablmek icin facebookta ortak bir grup acmaliyiz diye dusunuyorum .
  • akli dengesini kaybetmiş. bunu şikayet etmek lazım. bu şekilde operatörlük yapamaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papi40

    akli dengesini kaybetmiş. bunu şikayet etmek lazım. bu şekilde operatörlük yapamaz


    Bu konuda sana katılıyorum, bundan dolayı kendilerini uyarmamız lazım, netice alamassak ufukta artık numara taşınabilirliğinden başka yol gözükmüyor . . .
  • Bugün bir arkadaşımla muhabbet ediyordum faturalı türkcell kullanıcısı baktım 2. tel yapmış hayırdır dedim ya sms çok pahalı o yüzden kontörlü hat aldım ondan mesaj atıyorum dedi ve siz aklıma geldiniz. Haklı mücadelenizde başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    Bugün bir arkadaşımla muhabbet ediyordum faturalı türkcell kullanıcısı baktım 2. tel yapmış hayırdır dedim ya sms çok pahalı o yüzden kontörlü hat aldım ondan mesaj atıyorum dedi ve siz aklıma geldiniz. Haklı mücadelenizde başarılar.


    Bu konudan dolayı sadece arkadaşınız değil milyonlarca faturalı Turkcell abonesininde muzdarip olduğunun düşüncesindeyim . Teşekkürler fakat gereken ilgiyi pek göremedik, ama yinede elimizden geleni yapmayı düşünüyorum, facebookta bir grup yada sayfa açıp daha fazla taraftar toplayıp, Turkcell ' e daha gür bir ses ile tepkimizi belirtmek istiyorum . Gurup yada sayfa ismi konusunda öneriniz varsa yazabilirsiniz . . .
  • Arkadaşlar facebook ta sayfamız da açıldı, destek vermek isteyen arkadaşları sayfamıza davet etmek isterim .

    Sayfa Linki : http://www.facebook.com/pages/Turkcell-in-Faturali-Abonelerine-Sundugu-Kazik-Sms-Fiyatlarina-Son/176173835760622?sk=wall

    Desteklerinizi bekliyoruz . . .
  • güzel bir konu, destek vereyim...
  • Bu konuda sadece kendimizle kalmayip yakin cevremizi de organize eder ve facebook sayfamiza uye yapabilirsek, birlikte hareket etme oranimiza bagli olarak sesimizin daha da gur cikacagini umuyorum . Desteginiz icin sagolun .
  • turkcell kaliteli ya! değmez mi daha fazla ödemeye ? bence zam yapması daha doğru olur? çünkü türkiye'deki tek operatör. ne de olsa vodafone ve ave ahiçbir yerde çekmiyo haliyle! bu iki operatör ismen var. o yüzden turkcell zam yapmalı! adamlar haklı ! "turkcelllinin gücü turkcellin paraları cepten çekim gücü"
  • haklısın
  • "turkcelllinin gücü turkcellin paraları cepten çekim gücü"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: papi40

    "turkcelllinin gücü turkcellin paraları cepten çekim gücü"


    Faturalı müşterilerine bu sms paketi uygulamasıyla bahsettiğiniz slogan birebir örtüşüyor :)

    Arkadaşlar bu kampanya için desteklerinizi esirgememenizi, tüm bu konudan muzdarip olan / olmayan arkadaşları birlikte hareket etmeye ve facebook sayfamıza üye olmaya böylelikle birlikte hareket etmeye bekliyoruz .

    Facebook Sayfamız : http://www.facebook.com/#!/pages/Turkcell-in-Faturali-Abonelerine-Sundugu-Kazik-Sms-Fiyatlarina-Son/176173835760622



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xug -- 16 Şubat 2011; 17:52:55 >




  • keşke kazık yerine başka bi kelime kullansaydiniz grubu açarken
  • Facebook gurubundan mı bahsediyorsunuz ? Öneriniz varsa değiştirebilirim . . .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.