Şimdi Ara

Turkcell’in ve sektörün 2022 yılını değerlendirdi (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alıntı

    metni:
    Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, 2022 yılı ve 2023’e dair telekomünikasyon sektörüne, Türkiye’ye ve dünyaya yönelik değerlendirmelerde bulundu:
    Turkcell’in faaliyetlerini de değerlendiren Erkan; “Altyapıda her yere erişim için artırdığımız yatırımlarımızı; herkesi kapsadığımız, kurumsal ve bireysel müşterilerimize sunduğumuz dijital hizmetleri ve servislerimizi 2022 yılında da geliştirerek Dijital Türkiye hedefimizde emin adımlar attık. Turkcell Grubu olarak güçlü bir üçüncü çeyrek performansıyla da bunun göstergesi. 2022 yılının üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 57 artışla 14,7 milyar TL gelir elde ettik. Turkcell’in üçüncü çeyrek net kârı ise yüzde 68 artarak 2,4 milyar TL’ye ulaştı. Operasyonel tarafta ise 2019’da başlattığımız ‘her yıl 1 milyon yeni müşteri’ hedefimiz doğrultusunda 1 milyon yeni müşteriye daha ulaşarak yılın ilk 9 ayında 2,2 milyon net müşteri sayısına eriştik. Fiberde yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürürken, 1000 Mbps gibi yüksek hızları güçlü altyapımız sayesinde herkes için erişilebilir kıldık, bu sayede son bir yılda toplam 250 bin yeni kazanımla 2,1 milyon fiber müşteriye ulaştık. Ödeme alışkanlıklarının dijitalleşmesine olanak sağlayan Temelinde dijital ödemelere odaklanan bir finans hizmetleri platformu olan Paycell’de kullanıcı sayımız 7,3 milyona ulaştı ve Paycell’in tüm servislerinden geçen işlem hacmi yıllık bazda üç katına çıkarak 10,4 milyar TL seviyesinde gerçekleşti. Müşteri memnuniyetini odağına alan bir marka olarak sektörünü doğrudan şekillendiren, hayatın her alanında geliştirdiği dijital servis, hizmet ve çözümleri; erişilebilir kültür-sanat, kapsamlı sürdürülebilirlik ve eşitleyici sosyal sorumluluk projeleriyle de toplumsal, finansal ve operasyonel anlamda verimli bir yıl geçirdik” açıklaması yaptı.



    https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcellin-ve-sektorun-2022-yilini-degerlendirdi/








  • Pahalısın mahalısın ama Seninle Mutluyum TURKCELL Vodafone ile neler çektiğimi Bi ben bilir bir de Allah..
    Hele O M. Hizmetleri varya.. İnsanı kanser eder. Çileden çıkarır... Turkcell de uygulamadan Kayıt açıp sonuçlanmayan kaydım olmadı. Yaklaşımları falan bana göre on numara. Ben hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım.
    TURKCELL İLE YOLA DEVAM.. Hiç bir yere gitmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.