Şimdi Ara

turkcell platinummu yoksa ek bir wifi paketmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mevcut Hattım " Turkcell 300 DK + 1 GB " 1 yıl taahüt geçen yıl başlamıştı, devam etmekte.

    Evde sabit kalamayacağım ve yıl içinde sürekli başka yerlere gitmem gerektiği için ADSL aboneliğimi kapatıyorum. Bu nedenle internet paketine ihtiyacım var. simkartsız model ipadimden internete girmekteyim.
    Tahmini 10 GB işime yaracağını düşünüyorum. Mobil wifi kampanyaları inceledim. Aşağıdaki tabloyu oluşturdum. 1'den 11'e kadar alternatif tarifeleri sıraladım.
    Kararsız kaldım. Size danışmak istiyorum.

    1-10 arası tarifeler turkcell, turk telekom ve vodafone'nun yeni 4.5G wifi modemli faturalı tarifeleri. Benim için yeni hat alımı anlamına geliyor. Bu nedenle aylık ödemelerin dışında tahmini 6 TL ay başına ÖİV, ruhsat vs. ücreti ödemem olacak. 1 GB'ın kaç TL'ye denk geldiğini , EK GB alırsam kaça alabileceğimi karşılaştırdım.

    1-10 arası tarifelerden seçersem ek bir modem cihazı taşımak durumunda kalacağım, onun şarjıydı vs. takibi de olacak. Zaten gündüz evde değilsem pek ihtiyacım olmaz. ancak akşam internete gireceğim zaman gerekecek. Bu nedenle ek bir donanım ve hat almaktansa daha ucuza mal olacak olan (11 no'lu alternatif) Turkcell Platinum pakete geçsem (mevcut taahütüm devam ettiği için sanırım üst tarifeye geçmek istediğim için ceza olmadan yaparlar) sanki daha işime yarayacak gibi geldi. Mevcut Samsung A5 telefonumda wifi paylaşımı açar ipadimden internete girerim diyorum. Sadece ek GB almak istediğinde 10 TL = 1 GB gibi fahiş para istiyor. Bu rahatsız ediyor beni.

    Sizce ne yapmalıyım?

     turkcell platinummu yoksa ek bir wifi paketmi?







  • Arkadaşlar aranızda turkcell platinum dan havaş şifresi yollayabilecek olan var mı hayrına Antalya havaalanına gideceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.