Şimdi Ara

Turkcell seçim gecesi altyapı çalışması yapacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • antoffensive kullanıcısına yanıt

    Dışarıdan saldırı rahat rahat yapılsın diye... Meydan hacker lara kalmış. Oha !  

  • Mesajda güvenlik amacıyla fiziksel erişim kısıtlanacaktır dese sorun kalmayacak. Altyapı çalışması deyince farklı anlaşılıyor. Umarım yanlış anlamışızdır ve herhangi bir kesinti olmaz.
  • Eninde sonunda herkes ettiğini bulur o yüzden yolda düz yörümek lazım
  • birden aklıma ;
    matrik filimndeki morfeus plaza sahnesi geldi :D
  • Turkcell'den arkanıza bakmadan uzaklaşın.
  • Seçimle alakası olmayan bir kurumun bilmem ne binasında çalışma var diye sevgili DH yorumcuları maşallah her türlü şaibe yorumları yapmış.

    Pekala.

    Size farklı bir pencere açacağım bakalım neler diyeceksiniz.

    İlk olarak Almanya'da yurtdışı seçmenler için 10 dan fazla oy verme noktası yurtdışı oy verme başlangıcından 1 gün önce ani bir kararla kapatıldı. Bunlar açılırken onay veren Almanya'nın 1 gün once bu oy verme noktalarını aniden kapatması ne anlama gelir ?

    Sonrasında yurtdışı oy verme süreci başladığında Avrupa'nın bir çok ülkesinde yurtdışında oy vermeye giden Türklere her gün saldırılar oldu. Taşladılar , kufrettiler , hakaret ettiler. Biriniz bile tepki koydunuz mu? Ordaki insanların oy atmamalari için ordaki terör örgütleri kamp kurdu resmen oy verme noktalarının çevresine. Ve de üstüne o ülkedeki polisler de sadece izledi günlerce. Bu durumu nasıl açıklayabiliriz.

    Ülkemizdeki 4 c.baskani adayından birine, birileri tarafından olmadık iftira attıldı, montaj videolar yayınladılar , her türlü uydurma belgeler ile saldırdılar. Ve sonuçta o aday dayanamayıp adaylıktan çekildi.


    Buyurun şu durumlara da bir yorum yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyar.gamer -- 13 Mayıs 2023; 19:19:18 >




  • Altyapı çalışması yerine sınırlı sayıda personel çalışacak deseler bu kadar tepki yemeyecekler.

  • Seçim günü interneti yavaşlatacaklar veya kapatacaklar komple. Başka bir açıklaması olamaz bunun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    Turkcell seçim gecesi altyapı çalışması yapacak

    Telekom da çalışma yapar mı Turkcell seçim gecesi altyapı çalışması yapacak 

    Arap Telekom o çalışmanın âlâsını yapar.





  • Bu ne saçma bi konu ya. Sanki bağlantı kesilecek demişler gibi gelen paranoyak yorumlara bak :) Haber kaynağı da Cumhuriyet'miş zaten, şaşırtmadı... Ayrıca gören de tek servis sağlayıcı Turkcell sanacak. Yorumlara bakınca haberi yapan zihniyet amacına ulaşmış görünüyor. Kaos için malzeme üret, gerisi önemli değil...
  • Çekim gücü falan kalmadı şehrin ortasında çekmiyor diye bıraktım param cebimde, İnterneti açınca eriyor yağ gibi ne gereği eski hurafe bu turkcell çekim gücü
  • Şu konuya yorum yapanlara sorsan bunlar yeni nesil. Köydeki adamı beğenmez ler. Ama gel gör ki daha okuduklarını anlama kapasiteleri yok :) adamlar her seçim gecesi rutin olarak yaptıkları bir çalışmadan bahsediyor. Vatandaşlar erişimde sıkıntı çekmesin diye böyle bir şey yapıldığını söylüyor. Neyini anlamadınız arkadaş?
  • Turkcell neyi ne zaman yapacağını başkalarına sormayacak. İşin içeriğine dair en ufak teknik bilgisi olmayan kişiler zaten algı için pusuda beklediklerinden boş yapıyorlar.

  • por favor kullanıcısına yanıt
    kime neyi anlatacaksın ki kardeşim. Adamlar anlamak istediği gibi anlıyor. Twitter gençliği ne yapacan işte
  • herkesin ağzı poşet olmuş, boş kafasına eseni söylemiş.


    seçim zamanları nerdeyse tüm veri merkezlerine giriş yasaklanıyor. sadece ilgili vendorlerdan arıza durumunda müdahele edebilecek kişilerin kimlik bilgileri alınarak onlara özel izin çıkarılıyor o da problem olması durumunda. aksi durumda onların da girişi yasak. konu chp akp vs meselesi değil çünkü hemen hemen tüm parti, siyasi kurum/kuruluş, anket şirketleri vs sunucularını nerde tutuyor sanıyorsunuz (birden fazla datacenterda ve yedekli network altyapısı ile).

    hala anlamak istemeyen varsa avam tabirle izah edeyim. rutin ve olası bir çalışmada yapılabilecek yanlış bir konfigürasyon/değişiklik vs durumu olsa neler olur hayal edemezsiniz. sektörde olmayan insanlara bunları anlatmak çok zor tabi. o yüzden boş beleş yorumlarınızı bu konuda çok yapmayın derim.

  • Zaten köyde çekmiyor iptal edenler girla
  • Turkcell devletin kuruluşu ne özeli. Seçimde kaybedeceklerini veya dolap çevirecekler de onu mu sansürleyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.