Şimdi Ara

Turkcell Süperonline VDSL Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    1 Yıldır TTNET kullanıcısıyım. Binaya kadar fiber, bina içi bakır kablo ( VDSL ) mevcut. TTNET 100 - Süperonline ise 85 MBPS kadar destekliyor dedi.

    TTNET 11 ocakta taahhüt bitiyor. 1 Yılda 2 kez , hız düşümü ve ping artması sorunu yaşadım ve o aylardan birindeyiz şuan. Normal değerlerde tüm içerikler için 5 MS Ping ve 48-49 Mbps hız alıyordum. 12 Ocaktan sonra 150+ abartmıyorum ping ve 25-35 Mbps arası hız alıyorum. Yüzlerce kez arıza kaydı bıraktım. BTK şikayet açtım ama çözülmedi.

    Sorun bina içindeymiş, fakat anlamadıkları nokta bu sürede, bina,modem, sokak, caddem hepsi aynı ne kırma,kazı,dökme yok neden şuan binama suç atıyorlar anlamadım.


    Turkcell Süperonline 100 MBPS 129 TL kampanyasına geçmeyi düşünüyorum 1 yıl taahhüt ile, önerir misiniz? Kendileri port açtıklarını ve size özel kablo ile hizmet vereceğini ilettiler ne kadar doğru? İstanbul / Pendik / Ahmet Yesevi Mahallesinde ikame ediyorum. Oyun ve video çok izliyor, oynuyorum. Ping ve Hız herşeyim sizce bu durumu Turkcell çözer mi geçsem ping sorunumu düzeltirler mi? Kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunuz.


    teşekkürler.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.