Şimdi Ara

Türkcell telefonla Tl yüklemedeki ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Türkcel hattıma daha önceden hep internet üzerinden TL yüklüyordum.
    Bu sabahta yüklemeye çalıştığımda bir sorun yaşadığım için telefonla TL yüklemeyi düşündüm ve 0.532.532 0000 numaralı müşteri hizmetlerini ev telefonum üzerinden aradım. Bi sürü menü ve sesli yanıt sonrasında ulaştığım müşteri hizmetleri görevlisi bayan önce kredi kartımın numaralarını sesli yanıt sistemi ile girmemi istedi; sonrasında işleme devam edeceğiz dedi. bende kredi kartı numaramı tuşlayarak girdim. Sonrasında tekrar aynı müşteri hizmetleri görevlisine bağlandım. Görevli bayan yüklemek istediğim rakamı sordu, 20 Lira olduğunu söyledim. Bu işlemin 3 Lira masrafı olduğunu söyledi. Bir yıllık avantajlı abonelik yaparsam ücretsiz yükleyabileceğimi söyledi.

    SONUÇ:

    Kendilerine yapacağım ödeme için masraf çıkartan bir zihniyete sahip olanlara karşı tepki olarak Türkcelden çıkıp hattımı değiştiriyorum.







  • aynen hocam bende senin gibi yaptim vodafone a gectim,20 lira yuklemeye 23 lira aliyorlar,büfedeki adamlardan daha beterler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir mantıktır anlayamadım doğrusu. Adamlara "bakın size para vericem" diyorum ve adamlarda bize para vermenin masrafı 3 Lira diyorlar. YUHHH yani...
    Geçmiştede buna benzer durumları Vodafone da yaşamıştım ve iki kere vodafone dan hattımı taşımıştım. Birde aveayı deneyeyim diyorum ama oda özellikle işyerim civarında sinyal problemleri olduğu için soru işaretli bende. Bilmiyorum hangisine ve hangi tarifeye geçeceğim. Ama bu seferki muhtemelen faturalı olacak.

    Şimdi kendime uygun bir faturalı tarife arıyorum. Konuşma olarak 200/300dk. civarı (her yöne olarak) bana yeter. Bunun yanında 50/100 tanede kısa mesaj olursa iyi olur. Son olarakta 1 Gb yada üstü internet olması güzel olur. Fiyat olarakta bence çok yüksek olmaması lazım ama daha bulamadım bu kriterlere uygun tarife. Bakalım ne yapıcam.

    Araştırmaktayım şimdilik.
  • faturaliya gerek yok avea da faturasiz 19 liraya yikilan paket var hocam, 500 dakika 5000 sms 1 GB internet,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beter.böcek -- 24 Nisan 2013; 12:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sırf yukarıdaki sebebpten ötürü bir daha Turkcell tarafından rahatsız edilmemek için geçmişte hattımı Avea'ya taşımıştım. O da ne! Daha önce beni rahatsız eden numara beni yine arıyor. Bana uzun uzun kontör yükleme hattı hakkında bilgi verdi. Ben de mahsus sabırla sonuna kadar dinledim. İş bana bu işin masrafı kısmına geldiğinde şu anda görüştüğümüz numaranın Turkcell olmadığını, Avea olduğunu söyleyince adam uzun süre şok yaşadı. Yani anlayacağınız Avea hattıma Turkcell kontör yükleme hattından kontör yüklemeye çalışıyorlar. Bunlar insanları kazıklamak için ne yapacaklarını, kimi, hangi operatörü aradıklarını bilmiyorlar. Neymiş, sistemleri güncellenmemiş de o nedenle benim hattım onlarda hala Turkcell olarak görünüyormuş. Altı ay öncesinde geçmiştim Avea'ya. Altı ayda sistem güncellenmez mi? Ben de en son altı ayda sistemini dahi güncelleyemeyen bir kontör yükleme hattından bana değil sadece kendinize de hayır gelmez dedim ve bana ait tüm bilgileri sistemlerinden silmelerini ve bir daha beni aramamalrını yüksek sesle ifade ettim. Sonra da bir daha arayamadılar zavallılar.
    Yani siz siz olun, bunlara paranızı kaptırmayın. Bunların hepsi dolandırıcı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.