Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pharm4vita Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.801
Cevap
100
Favori
457.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TV'yi ne zaman açıp kapatsam TV plus ayarlardan kendini 720pye alıyor. Her defasında ayarlardan yükseltmek gerekiyor kaliteyi. Geldiler defalarca kutu değiştirdiler. İçinizde bu sorunu yaşayan var mı?
  • bakproje B kullanıcısına yanıt
    Android TV box alırken L1 lisansı barındıran ( android TVOS ) model seçilmeli.Portlu ( mobil sürümü android box uyarlanmış ) cihaz alınmamalı.Çözümü bulunmaz…
  • İnternet taahhüt sürem doluyor, yeni paket alacağım ancak gördüğüm kadarıyla hd+ ve 4k paket fiyatları aynı. 4k için mutlaka 4k tv olması şart mı? 1080p tv ye 4k cihaz taksam sorun yaşar mıyım? Şundan dolayı soruyorum, abonelik sürem içinde yeni bir tv alma ihtimalim var, 4k tv ye geçince bu kez 4k kutu sorunu yaşamak istemem.
    Bu arada milyon tane paket yapmışlar, aynı ürünlere bir sürü farkı ücret girmişler. 100mbit + tv Plus extra paketini 240 a da alabiliyorsunuz 295e de. Hatta bir de platinum avantajı yapmışlar, platinum suz paketlerden daha pahalı.
  • 1 yıllık abonelik 399 tl olmuş. Ortak olarak tv+ üyeliği almayı düşünenler mesaj atsın.
  • Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    1080p TV varken 4k aldım. 4k makinası çok daha hızlı. Servis 4k televizyon yoksa vermiyoruz dedi ama ısrar ettim.

    Mutlaka değiştirin. Zaten sonradan 4k'ya geçtim.

  • TV+ Pro hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bizim Android TV çok stabil olmadığı için düşünüyorum ama değer mi değmez mi emin olamıyorum.

  • Merhaba tv plusa 2 yıldır aboneyim bugün taahüdüm bittiği için yeni taadüt yaptım netflix dahil paket var ve sizin sagem 4k cihazda uygulama olarak çıkacak dediler ama sadece youtube uygulaması görünüyor müşteri temsilcisini aradım sizin cihaz uygun diyende var sagemin 2 ayrı seri numaralı cihazı var sizin uymayan seri numaralı diyende var ne yapıcaz anlamadım bilgisi olan var mı taahüdü iptal edeceğim öyle sinir ettiler valla bir yöntem var mı arkadaşlar

  • Bugun sagem marka kutu takildi. Eski kutuda tv kumandasi ile kanal degistirebiliyordum. Ancak sagem ile tv kumandasini konusturamadim. Bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan arkadaslarin goruslerine ihtiyacim var. Tv samsung s95b. Saygilar.
  • Merhaba, salonda kutu tv ye bağlı, internetten 2.el boşa çıkmış kutu alsam içerdeki odadaki tv ye taksam kullanabilirmiyiz, daha önce deneyen var mı?
  • Halen bir çözüm yok Turkcell neden ilgilenmiyor anlamıyorum. Lisanslı cihaz istiyor illa. Ben eski versiyon kullanarak izliyorum. Oda geçici bir çözüm muhtemelen yakında uyarı gelir uygulamanız güncel degil diye.

  • ferrarif50 kullanıcısına yanıt
    Cihazlar da küçük sim kart gibi birşey takılı değil mi.diğer cihaz da o olmayacak
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

    Hayır sim kart gibi bir şey takılı değil, fakat şöyle bir olay var, cihazların seri numaraları kullanıcıya tanımlı oluyormuş, kullanıcı altında o seri no kayıtlı değilse çalışmıyormuş, yani benim yapmak istediğim olay yapılamıyor maalesef.

  • arkadaslar, yurt disindan tv plus izleme imkanini kestiler. Iyi güzel LG uygulamasiyla bakiyorduk. VPN ile girincede acilmiyor. Varmi bilgisi tecrübesi olan birisi?

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    Merhaba.

    Süperonline internet kullanıyorum. Yanında tv+ verdiler.

    Cihazı arkadan reset attığımızda kullanıcılar siliniyor şifre kullanıcı adı giriyoruz demişsiniz.

    Kullanıcı adı müşteri numarası mıdır? Sifre turkcell uygulamasına girerken kullandığımız şifre midir?


    Bir de android uygulaması var. Bana verdikleri hizmet ile ücretsiz onu kullanma hakkım var mı? giriş yapamadım.

  • agritux kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem ikinci cihazı Superonline dan almadan kullanmak içindi yanlış hatırlamıyorsam. En son geçen senelerde bunu engellemislerdi.

    Aboneliğiniz içinde olan tek cihaz için soruyorsa iseniz, reset atsanizda otomatik kurulum alıyor olmalı zaten.

    TV+ aboneliginizle android uygulamada da kullanım yapabiliyorsunuz. Kullanıcı adı ve şifre telefon numaranız ve Superonline dan aldığınız şifre.



    Şifremi nereden alabilirim? Şifremi nereden alabilirim? Turkcell müşteriyseniz, şifrelerinizi unutmanız halinde SIFRE yazıp 2200'a ücretsiz mesaj atabilirsiniz.
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Cihaz dondu reset atmaya çekindim. Malum Superonline şifre vermiyor bazı şeylere.
    Şimdi reset attım kendi aldı
  • nemkate kullanıcısına yanıt

    Aslında lisans istemiyor.

    Telefonum rootlu TV+ onda da çalışmadı rootlu olduğu için Magisk uygulamasını sistemden gizleyip üstüne TV+ uygulamasını da roottan gizleyince açtım son sürümü.


    Google Safetynet ile tarama yapıyor ve cihazda safetynet yok ise uygulamayı açmıyor benzer hataları veriyor. Sadece google ile bağlantıda Safetynet devreden çıkartmak gerekli. Bunu çözebilirsiniz uygulamayı açabilirsiniz.




    Şu an projeksiyon cihazında açmıyor. Onun çözümünü arıyorum bende.

  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Tamam telefonda her türlü acıyorum ben ama tv box ta sorun yaşıyorum. Ona bile. Magisk yükledim gizledim onu kaldırdım fark etmedi
  • nemkate kullanıcısına yanıt

    Magiskin kendisini gizleyip TV+ ın depolama bilgilerinden kaydını temizlediniz mi ?

  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Maalesef yemiyor. Magisk gizledim tv plus ekledim. Root lu görmesin diye hatta olmadı Google play store ve hizmetlerini magiskte yapılandırdim. Açmıyor cihazın l3 sertifikasına takılıyor bence
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.