Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.787
Cevap
100
Favori
455.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    arkadaşlar...turkcell tv+plus şebekesindeki kanal sayısını artırmaya niyeti yokmu?...firma televizyon hizmetini abonelerine sağlamaya başladığından beri 42 kanal yayın sürüyor...şirketin şimdiye kadar kanal sayısını yeni yayınlar üzerinden anlaşma yaparak 100 üzerine çıkartması gerekiyordu...üstelik sadece yerli kanallar yetmez...!!!...yabancı kanallar üzerinden anlaşma sağlayıp şebekedeki kaliteyi yükseltmesi şart...!!!...yazıklar olsun diyorum...!!!...turkcell yetkililerinin şiddetle dikkatlerini çekiyorum...!!!...

    turkcell tv nin özelliği dijital yayın yapmasımı
  • LG 640s kullanıyorum. Daha denemedim Turkcell TV olayını. Bir arkadaş sadece filmler var. Tv izleme olayı yok demiş. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış haberi olan var mı ? Bir de Başlangıç ve Standart paket arasında 3 kanal var. Nedir bu 3 kanal ?
  • Arkadaşlar bir sorum olacak ;

    PLUS TV'den seyretmekte olduğum herhangi bir TV yayınını BİLGİSAYAR'ıma kaybetme imkanı var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 13 Nisan 2013; 21:02:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutkop

    LG 640s kullanıyorum. Daha denemedim Turkcell TV olayını. Bir arkadaş sadece filmler var. Tv izleme olayı yok demiş. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış haberi olan var mı ? Bir de Başlangıç ve Standart paket arasında 3 kanal var. Nedir bu 3 kanal ?

    hocam dogru. sadece filmler var kanallar yok. ote yandan browser uzerinden deneyeyim dedim o da calismiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...turkcell tv+plus şebekesinin üzerinden 54 kanal yayın yapıyormuş...süperonline abonelerinede hizmet vermek için turkcell tv üyelik fiyatları yaklaşık aylık 2 lira üzerinden başlıyormuş...standart paket aylık yaklaşık 5 lira abonelik yaptırılıyormuş...sinema paketine aylık yaklaşık 10 lira ücret vermek gerekiyormuş...televizyon yayını abonelik ücretleri internet faturasına ilave ediliyormuş...
  • Android 4.3 e geçtik kanallar acilmiyor acaba çözüm nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefoun ne marka model hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boynudel

    telefoun ne marka model hocam?

    Nexus 4 hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar izle seçeneği var mı ve ne kadarlık bir süreyi kapsıyor acaba? Mesela bir yarışma programının 2-3 hafta önceki bölümlerine erişebilecek miyim? Bu süre ne kadar acaba? 1 gün, 3 gün, 5 gün, 10 gün?
  • Sağlam bir sorum var
    Bende süperonline sınırsız mevcut
    Bilgisayarımdan veya tabletimden türkcell tv'yi KABLOSUZ izleyebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinema tv eklenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1Mayıs 2014 te başladıkları yeni sistemi alıp kullanan varmı acaba almalımıyız artık 2 yılı geçtikten sonra düzelme varmıdır ntvspor hala maç yayınında kapatıyormu sıkıntılar çözülmüşmüdür.Natgeo discovery gibi bazı hd ve yabancı kanallar gelmiş diyorlar net gidip göremedim bi deneyen varmı?
  • 5 gb kota koyulmus.. coookkk sacma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gündür Uugulamay giremiyorum baska bir hesaba baglidir diyor:))) atri kayit olamiyorun turkcell den hata mesaji geliyor ve bu hatayi 4 gundur turkcell cozemiyor:)))
  • arkadaşlar ben bu hizmeti bir türlü kullanamıyorum.

    www.turkcelltv.com.tr'ye giriyorum. türkcell numaramla giriş yapıyorum. başlangıç paketi için mesaj yolluyorum ama ''işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor'' şeklinde mesaj atıyor.

    sonrahttp://turkcelltvplus.com.tr'ye giriyorum. türkcell numaram ile giriş yap diyorum bu sefer de süperonline numarası istiyor. ben süğeronline üyesi değilim, hani sadece cep numarası ile girilebiliyordu.

    acaba, sabit hat mı gerekiyor. yoksa kontörlü hattın bakiyesi mi yetersiz görülüyor. mesela benim hattım şu an -1tl gösteriyor. -8tl'ye kadar çekebilmesi lazım. ama ilk ay ücretsiz diyor. onu da görmüyor. ben çıkamadım bu işin içinden, yardım edebilecek var mı. :)




  • Bazı kanalları açarken veya film izlemeye çalıştıgımda( uyarı film izlenemiyor ; hata kodu 105403) diye bişi geliyo ve film izleyemiyorum. Neden oldugunu bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...ülkemizde telekomun tivibuev iptv şebekesine rakip turkcell tv+ yeni iptv şebekesi faliyetine geçmiş...benim bildiğim kadarıyla şimdilik herhalde sadece süperonline aboneleri settopbox üzerinden hizmet alabiliyorlarmış...inşallah ileride diğer internet servis sağlayıcılarına turkcell tv+ yeni iptv şebekesini abonelik parası karşılığında açarlar temenni ederim...bilgilerinize sunarım forumdaşlarım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 9 Haziran 2014; 8:18:03 >
  • IMFUNNY I kullanıcısına yanıt
    Evet dogrudur ben 1 aydir sorunsuz kullaniyorum. Belgesel kanallari olarak NatGeo HD - NetGeo Wild - NatGeo People HD mevcut. Umarim Discovery'nin kanallarida eklenir
  • Türkcell Tv+ Ev kullananlar; herhangi bir kanalı açar açmaz 5 saat geri alabiliyor muyuz acaba? Tivibu Ev'e bu özelliğinden dolayı abone oldum fakat sadece izlediğim süre kadar kanalı geri alabiliyorum, üstelik en fazla 90 dakika. Bir deTürkcell Tv+'ı Ttnet fiber ile kullanabiir miyiz? Bildiğim kadarıyla Diyarbakır'da Süperonline yok.
  • Arkadaşlar ben fiberüçlüğe üyeyim yaklaşık 7 aydır sistem değişine benim sinema paketi üyeliğimide tvod tarzında bi üyeliğe çevirmişler şuanda sinematv kanalları hariç tüm kanalları izleyebiliyorum ama eskiden daha çok film izlerken şuanda çok az film var paketimde eskiden izleyebildiklerimde gitmiş bu tv kanallarını 24 ay bitene kadar izlemeye deva edebilecekmiyim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.