Şimdi Ara

Turkcell Unlock yapiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar, bugun amerikadan iphone 4'um geldi (4.1, 2.10.4 baseband) micro sim almak icin turkcell'e gittigimde bana $150'a unlock yapabileceklerini soylediler.

    "telefonu aktive etmeden getirseydin ayarlardik" dediler birde, pek bisey anlamadim, henuz 4.1'in unlock'u yok nasil yapabiliyorlar, bana anlatmadilar.



  • 150$ verirsen sana sihirli fasulyeler satabilirim. Büyüyünce kilosu 1500 dolardan satılıyor.

    Şaka bir yana herkesin dediğine inanacaksak nerede kalır bizim karar verme mekanizmamız? Turkcell kendisi unlocked sattığı için unlock etme şansı yok diye biliyorum ama mekanizma farklı işliyor olabilir. Fransa Orange mesela 6 aydan fazladır hat sahibiysen bedavaya unlock ediyor. Yoksa 72 eur istiyor. Ama bunun kendi getirdiği ve sattığı makine olması lazım. Yani öyle her makinayı unlock edebilir gibi birşey yok.
    Adamların neyi kastettiklerini bilmiyorsun belki 4.0.1 olarak geldi de sen update ettin sandılar? Belki yeterli bilgileri yok bu konuda? Sonuçta 4 nesildir (iphone nesli olarak) unlock ile uğraşıyorum ama Turkcell cihaz sahibi olanların bu konularda benim kadar bilgili olmasına imkan yoktur. 4 nesildir unlocked cihaz kullanıp kendisi açamayan birisinin hiç haberi yoktur.
    Neyse işte anlatmaya çalıştım herhalde benim düşüncelerim bunlar. Çok küçük bir yüzdeyi a şıkkında, byük yüzdeyi ise b şıkkına ayırıyorum.
    4.1 yakında unlock edilebilecek zaten sabredin biraz ne kaldı şurada.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.