Şimdi Ara

Turkcell ve icra takibi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün bir mesaj geldi icra takibi bilmemne hukuk bürosunu arayın diye. Önce ciddiye almadım ama sonra aklıma geldi, iptal etmiş oldugum bir hat vardı, biraz araştırdım gercekten oymuş. Hattı eski kız arkadasım kullanıyordu ama benim üzerime idi, adres bilgileri de kendi evleri.. kendisinden ayrıldıktan uzunca bir süre sonra aklıma geldi ve hattı iptal ettirdim, son bir fatura gelebilir takip edin demislerdi, ben de unuttum.

    Sonuc olarak 140tl'lik bir fatura gelmis, bunlar da ödememişler, iptal ettim diye uyuzluk yaptılar galiba :) olay 2009'a ait ve geçtiğimiz hafta Turkcell sagolsun icra takibine gecmis ve dosya oraya geçtikten sonra ben haberdar oluyorum.

    Madem beni bu sekilde bulabiliyorsunuz, ödemiyorum demiyorum ki, insan bir haberdar eder ben de borcu öderim, çok hoşlarına gidiyor hemen icraya vermek. Keske bi haber verseydiniz öderdim diyorum, takip etmeniz lazımdı diyorlar, yahu unutmuş olabilirim, sonuçta hukuk bürosu bana başka hattan ulasabiliyor, siz de ulaşırsınız.

    Bir de anlamadığım, hattı 2010'da iptal ettirdiğimi düşünüyordum, olay 2009'a ait, iptal ederken borcun görünmesi gerekiyordu değil mi?







  • Tarihler dediğin gibi farklılık gösteriyor, ama iptal edildikten sonra kesinlikle bir fatura daha çıkıyor.
  • Ayni şey benim başimada geldi. Kampanyali hatti iptal ettirdiğim için 350 lira borcum varmiş ama banada avukata gidene kadar kimse haber vermedi. Bu olaydan sonra akraba ve arkadaşlarimdan 6 kişiyi Turkcell den Avea ya geçirdim. Turkcell den intikam almaya devam edicem.
  • İntikam diyoruz da, Vodafone'un Avea'nın da farkı yok ki. Vodafone da Telsim mantığı ile hareket ediyor hala, bir arkadaşım T.cell'e benzer biçimde kızıp Vodafone'a geçmişti, orada daha da çok çıldırttılar, T.cell'e numara taşıma ile geri döndü.
    Avea zaten bitmiş vaziyette bence. Orada çalışan arkadaşım bile "almayın, deli misiniz" diyebiliyor.
    Eh, kötünün iyisine mahkumuz işte ne yapalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.