Şimdi Ara

TURKCELL VEYA VODAFONE BAYİSİ NASIL AÇILIR. (TİM,EXTRA V.B) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
120.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ayrıca Vodafone bayilik ve Turk telekom bayilik - Turkcell bayilik 2016 yılına ait bilgiler bulunmaktadır.




  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama halen açmayı düşünen kişiler var ise yardımcı olalım. (6 yıllık TDM tecrübeme dayanarak :)

    TURKCELL:

    Bulunduğunuz şehirde ki TDM ( Turkcell Dağıtım Merkezi) bilgilerini herhangi bir Turkcell noktasından temin edin. Edemez iseniz müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı oluyor.(532 ya da 444 0532) Daha sonra buraya giderek bir telefoncu açmak istediğinizi ve bayi kodu istediğinizi söyleyin. Sizden birkaç evrak isteyecekler bunlar tamamlandıktan sonra Turkcell Bayi kodunuz verilecektir (Örn. 00000.12345 ) Yaptığınız her hat aktivasyonu, numara taşıma gibi işlemleri bu kod ile yapıyorsunuz. Her işlemin belli bir adet skalasında primi vardır. (Örn 1-10 akt adedi 2 TL , 11-20 akt adedi 4 TL vb.) Faturalı - Faturasız olarak fiyatlar değişir. Turkcell bayi kodunuz ile sadece Numara taşıma ve Yeni hat aktivasyonu yapabilirsiniz. Simkart değişikliği , havuzdan numara verme, eski hattı aktif etme gibi işlemler yapamazsınız. Bunun için Turkcell Yetkili Satış Noktası (YTSN) olmanız gerekiyor. YTSN olmanız biraz bölgenizde ki TDM ile ilgilidir. Onlar istedikten sonra ister 1 ay , ister 1 hafta içinde YTSN olabilirsiniz. Ama normal şartlarda en az 6 ay boyunca yaptığınız işlem adetleri incelenir, sizin performansınıza ve mali gücünüze bakılarak bu yetki verilebilir. YTSN olduktan sonra taahhütlü cihaz , simkart değişikliği , fatura ödeme gibi işlemleri yapabilirsiniz. Ayrıca YTSN ya da TSN olun her ay belli bayi kampanyaları düzenlenir. Yapacağınız işlemler karşılığında belli hediyeler kazanabilirsiniz.

    TİM ise apayrı bir dünyadır. Piyasada ki TİM lerin çoğu bu işi 2000 li yılların başından itibaren yapan firmalardır. Zamanında çok güzel paralar kazanmışlardır evet ama şu an da eski günlerini aramaktadırlar.

    VODAFONE:

    Aynı Turkcellde ki gibi bölgenizde ki VDM (Vodafone Dağıtım Merkezi) iletişim bilgilerini öğrenerek başvurabilirsiniz. Vodafone da normal bayilerin 1 tık üstü Vodafone Silver noktalarıdır. Bunlar aynı Turkcell YTSN gibi normal bayinin yapamadığı bazı ekstra işlemleri yapar.

    Her 3 operatör içinde artık eski paralar yok. Para kazanma artık aksesuar ve tamir işinde. Ben hat açayım prim kazanayım zamanları geçti çünkü 10 tane faturalı hat açmaya çalışıp (ki çok zordur) 40-50 TL kazanmak yerine 2 tane basit tamir işlemi yapıp 50-60 TL kazanmak daha kolay. Ya da toptan olarak ucuza alacağınız kapak, batarya gibi aksesuarları satarak ta yüksek karlar edilebilir. (Örn 5 TL ye toptancıdan alınan batarya 25-30 liralara satılabiliyor)

    Benim nacizane tavsiyem kendinizi hiçbir operatöre bağlamamanız. 3 operatörüde satarak işlemlerinizi yapmanız. 3ünden de ayrı kampanyalardan yararlanıp para kazanabilirsiniz. Ama işyeri tabelası olarak TURKCELL her zaman bir adım öndedir.

    Şimdiden bol kazançlar :)




  • merhaba.
    daha önce iletişim kuramamıştık. size sormak istediğim genel anlamda telefon işi çok iyi bilen birazda teknik servisten anlayan birinin sektörde ortalama maaşı sizce nedir.
  • merhaba arkadaslar

    ben işlek bir yerde dukkan acmak ıstıyorum baya baya kafaya koydum
    ama benım nıyetım daha cok kılıf batarya vb seylere agırlık vermek
    tabıki bır alt bayılık de almayı dusunuyorum ama agırlık olarak dedıgım gibi kılıf vb seyler

    bu ısı suan yapan arkadaslar varsa önerılerini almak isterim iştişare her zaman değerlidir
  • oynbzn30 O kullanıcısına yanıt
    Bence çağrı merkezi aracılığıyla satın. Oturdugunuz yerden her markanın her urununu satabılırsınız ve herkese ulasırsınız.. Malıyetler daha dusuk hem. Vodafone RED , Zorlu Enerji ve dönemlere göre değişebilen farklı markaların ürün/hizmetleriyle ilgili çağrı merkezleri aracılığıyla satış yapmak isteyenlere alt bayilik verebilirim. 5051090308 Gökhan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AveaMan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

    [size=3]arkadaşlar yeni bir işe geçmeyi düşünüyoruz ve aklımda turkcell veya vodafone bayiligi açmak var..
    evimizin karşısında aynı cadde üstünde belki 3-4 tane turkcell vadofone bayi var hepsi baya güzel iş yapıyorlar..
    hatta biri komşumuz başka memlekette açmak istiyoruz yol yordam ögret dedik abi açma iş güç yok vb şeylerle bişi söylemedi gitti 2 ay sonra başka caddede 3.şubesini açdı ...

    şimdi bunların bayiligi nasıl alınır bilen varmı... ne kadar sermaye gerekli... teşekkürler...



    konu ciddidir lütfen gereksiz yorumlar yapmayalım...

    Oturduğun bölge'de Avea yoksa Avea iletişim merkezi de iş yapar Avea deyip geçme fatura ödemeleri,kontür yüklemeleri ve NT'lerde Avea gerçekten çok iyi para veriyor bizzat şahit olduğum durumlar var özelden istersen sana yazabilirim ikinci olarak Alt bayi mi olmak istiyorsun ana bayii mi onu kafanda tasarlayacaksın alt bayii olursan fazla bir maliyeti yok hatta 3 operatörü de satarsın ama kazancı iyi olmaz ana bayii olmak istiyorsan en önce bir mekan bulacaksın ama öyle bir yer bulmalısın ki yogunluğun çok olduğu ana cadde olmalı yani adam seni aramamalı direk karşısına çıkacagın bir yer olmalı sonra gideceksin operatörlerin bayilerinde birine ve bana bayii satış yöneticinizin telefonunu verirmisiniz? diyeceksin adamı arayacaksın benim böyle bir niyetim var maliyetini ögrenebilirmiyim diyeceksin sana maliyet hesabını onlar çıkaracaktır belli bir teminat isteyeceklerdir biraz yüklüdür bilgin olsun bunu karşılaman gerekecek ama yeri buldun anlaşmayı yaptın magazanın içini tamamen operatör kendi donatıyor ışıklandırmasını kendi yapıyor

    ''NT'lerde Avea gerçekten çok iyi para veriyor bizzat şahit olduğum durumlar var özelden istersen sana yazabilirim''

    bilgi rica edebilirmiyim?




  • Çok iyi düşünmüşsün ama para yeter mi bilinmez. Benim üni. arkadaşım 4 yıl önce bir avm de Turkcell bayisi açmıştı. Caddebostan'da evini sattı. O zaman soramadım ama dükkan kirası ve masraflarla beraber 200 Bin lirayı geçti diye tahmin ediyorum. Şimdi çok iyi para kazanıyor.
  • lavisionnaire L kullanıcısına yanıt
    Telefon numarasına ulaşılamıyor. Ayrıntlı bilgiyi nasıl alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lavisionnaire L kullanıcısına yanıt
    5422059050
  • UYGUN FİYATA EVRAK TOPLANIR VE AYNI GÜNDE FİRMALARA TESLİM EDİLİR

    merhaba 5 yılı aşkın sahada çağrı merkezlerine evrak toplanmasında ve onaylanması için müşterileri ikna edim sözleşme yapım satışı %95 ihtimalle gerçekleştiriyorum kendime ve geçmiş tecrübe güvenerekten sizden sadece beni müşterilerinizin karşısına çıkartın radevuyu alın telefondan yeterli benim için

    daha önce yer aldığım projeler= türknet ,vodafane, süperonline, d-smart, ttnet

    ben ve benim yönetimimdeki 5 kişiyle birlikte hizmetinize hazırız detaylar için lütfen

    watsaptan yazınız = 0537 660 89 59
  • 0zqur kullanıcısına yanıt
    UYGUN FİYATA EVRAK TOPLANIR VE AYNI GÜNDE FİRMALARA TESLİM EDİLİR

    merhaba 5 yılı aşkın sahada çağrı merkezlerine evrak toplanmasında ve onaylanması için müşterileri ikna edim sözleşme yapım satışı %95 ihtimalle gerçekleştiriyorum kendime ve geçmiş tecrübe güvenerekten sizden sadece beni müşterilerinizin karşısına çıkartın radevuyu alın telefondan yeterli benim için

    daha önce yer aldığım projeler= türknet ,vodafane, süperonline, d-smart, ttnet

    ben ve benim yönetimimdeki 5 kişiyle birlikte hizmetinize hazırız detaylar için lütfen

    watsaptan yazınız = 0537 660 89 59
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.