Şimdi Ara

TURKCELLİN BÜYÜK AYIBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 08.08.2008 22:00-22:30 saatleri arası 250 kontör yükledim ve bir arkadaşıma kontör göndermek istedim ve aldığım mesaj karşısında şok oldum mesaj aynen şöyledir.''bir öncek ay konuşma yapmamanızdan dolayı hattınız 3 ay süre ile kontör transfer servisine kapatılmıştır''bu mesajdan sonra müşteri hizmetlerini aradım hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler bu uygulamanın hazirandan beri uygulandığını söylediler peki soruyorum bu uygulama böyle işliyorduysa geçen ay konuşma yapmadığım için bu hakkımın elimden alındığını söyleyen bir mesaj bana neden ulaştırılmadı bu gidişle turkcell hattımı kapatmayı düşünüyorum..bence bu kontör yüklemeyen kullanıcılara ceza gibi bi uygulamadır.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: m one

    08.08.2008 22:00-22:30 saatleri arası 250 kontör yükledim ve bir arkadaşıma kontör göndermek istedim ve aldığım mesaj karşısında şok oldum mesaj aynen şöyledir.''bir öncek ay konuşma yapmamanızdan dolayı hattınız 3 ay süre ile kontör transfer servisine kapatılmıştır''bu mesajdan sonra müşteri hizmetlerini aradım hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını söylediler bu uygulamanın hazirandan beri uygulandığını söylediler peki soruyorum bu uygulama böyle işliyorduysa geçen ay konuşma yapmadığım için bu hakkımın elimden alındığını söyleyen bir mesaj bana neden ulaştırılmadı bu gidişle turkcell hattımı kapatmayı düşünüyorum..bence bu kontör yüklemeyen kullanıcılara ceza gibi bi uygulamadır.

    yuh diyorum başka bişi demiyorum bu kadarınada pes yani türkcellde bunu yaparsa vah vah




  • açıkçası haksız bi uygulama değil. Onlarında amacı tüm hatlarını aktif hale getirmeleri..
  • turkcelle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    Hat alıp hiç bir arama yapmadan kontör transfer ile kontör satışı yapan kişilere karşı alınan bir önlem. Tabi bu durumda maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor.


    evet.bencede mantıklı bir önlem.ama 2 ay hiç konuşmayanların hattını kontör transferine kapatsalarmış daha güzel olurmuş.Çünkü kontör transfer yoluyla haksız kazanç sağlamaya çalışan kişiler hiçbir zaman hatlarını aktif halde kullanmayacaklarından,masum vatandaşlarda zarar görmemiş olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sungur 13


    quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    Hat alıp hiç bir arama yapmadan kontör transfer ile kontör satışı yapan kişilere karşı alınan bir önlem. Tabi bu durumda maalesef kurunun yanında yaşta yanıyor.


    evet.bencede mantıklı bir önlem.ama 2 ay hiç konuşmayanların hattını kontör transferine kapatsalarmış daha güzel olurmuş.Çünkü kontör transfer yoluyla haksız kazanç sağlamaya çalışan kişiler hiçbir zaman hatlarını aktif halde kullanmayacaklarından,masum vatandaşlarda zarar görmemiş olur.

    evet mantıklı
  • İptal ettir ya adamların işi gücü sinir bozmak
  • ananeme ulaşabilmek için bir hat almıştık. sadece 3ayda bir hat kapanmasın diye kontör yüklüyorduk tabiki bu kontörler hiç harcanmadığından birikiyordu. bende arada kendi hattıma transfer ediyordum. fakat 3 aydır aynı sebepten dolayı yapamıyorum.
    ama artık akıllandım yapılacak şey çok basit ayda sadece 1 defa da olsa 5-10 saniyelik bir arama yapmak. en fazla ayda 2 kontör harcarsınız ama hattınız kontör tranfere kapanmaz hiç olmazsa
  • Ben faturamı 1 gün geç yatırınca 2 ay kontör atamıyorum.


    Bence süper bir uygulama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 9 Ağustos 2008; 14:52:14 >
  • Evet faturalı hatlarda da var bu yatırmayınca kapatılıyor kontor transfer kontorlude de iyi olmuş bence
  • Turkcell in uzun zamandır yaptığı bir uygulama. Daha önce de arkadaşlarımız aynı sıkıntıdan dolayı başlık açmışlardı.
    Ama ben bu konuda Turkcell i haklı buluyorum. 1 Hat için verilen vergiler, verilen servisler az değil. Siz kontör yüklemeyince doğal olarak bu külfet GSM Operatörlerine biniyor. Bunun için de Turkcell mantıklı bir şekilde kontör yüklemeyen aboneye bu yaptırımı uyguluyor.

    -1 ay hiç açılmayan hat zaten kullanıma kapatılacak gibi bir şeydir. Hattınıza kontör yüklemiyorsanız bile hiç değil haftada bir kere telefonunuza takın.
  • kraldan çok kralcı olmuşunuz.bunun önlemi bence daha farklı alına bilir.türkcell açısından maliyet hesabı çıkartmanızı yadırgadım açıkçası.kullanıcı açısından maliyet çıkartsanız bence daha mantıklı olur.100 kontörün vergi dışındakiler sadece kar bunlara.Turkcell in 2008 yılı ilk altı aylık karı geçen yıla oranla yüzde 40-50 artmış.Yapılan kampanyalarla tüketim tamamen körüklenmiş geveze bir millet haline getirilip,her ay kontör yükleme zorunda bırakılmışız.Geçen yıla göre Turkcell de onormal düzeyde abone artışıda yok farkında olmadan Turkcell in eli cebimizde arkadaşlar.Selocan her yerde çekebilir ama kalbimde çekmiyor artık arkadaşlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gold38

    Selocan her yerde çekebilir ama kalbimde çekmiyor artık arkadaşlar...

    aynen
  • Dünyada GSM operatörleri durmadan indirime gidiyor. Konuşmada ve SMS de en pahalı ücreti Türkiye ödüyor. Ama işe bir de şu yönden bakalım. Vodafone Avea ne yapıyor? En iyi operatör Turkcell derim. Turkcell dünyada çeken bir operatör. Vodafone bile Turkiye de hiç bir yenilik yapmazken Turkcell her yeniliği dünya operatörleri ile neredeyse aynı anda çıkartıyor. ( Ücret hesabını düşünmeden yorumluyorum ) Turkcell Türkiye'de hala tekel. Turk Telekom dahi Tek rakibimiz Turkcell diyorsa Avea ve Vodafone hiç bir şey yapmıyor demektir. Yüzeysel ve hepbenci düşünmeyin arkadaşlar.
  • bana da aynını yaptı
    kontör isteyene rezil ediyor turkcell
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stigmata_



    açıkçası haksız bi uygulama değil. Onlarında amacı tüm hatlarını aktif hale getirmeleri..


    kesinlikle öyle..
  • Adamların da belli başlı kendi çıkarları doğrultusunda hareketleri olacak.
  • Kullanmadığım bir turkcell hat var. 90 günlük süre dolduğu için 1 aydır arama yapamıyorum acaba kontör yüklersem bende mi kontör transfer edemeyeceğim.
    aktif süre içinde arama yapıyordum.
  • ecece arkadaş çözümü bulmuş. Heray 1 defaya ve 1 kontöre mahsus bir arama yapıp bırakın sorun ortadan kaksın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stigmata_


    ecece arkadaş çözümü bulmuş. Heray 1 defaya ve 1 kontöre mahsus bir arama yapıp bırakın sorun ortadan kaksın





    ben de öyle yapıyorum mayıs ayından beri. bütün hatlardan 1-2 kontörlük harcama yapıyorum. şimdilik kapanan olmadı.

    bi unutursam 3 ay naneyi yerim be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.