Şimdi Ara

turkcellin büyük kazığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kontratla iphone 3gs cihazı almıştım tarihi tam hatırlamıyorum ama 28temmuz 2009 olması lazım.. iphone tarifem ağustos 24de başladı ve 28 temmuzdan 24 ağustosa kadar kendi tarifem üzerinden ücretlendirildim.. 24 şubat 2011dede iphone tarifem bitti ve 1 martta hattı ablamın üzerinden kendi üzerime aldım ve yeni genç tarifeye geçtim 10gün öncede kredi kartı bilgilerime baktığımda turkcell bana 101lira fatura kesmiş.. müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda siz ayın 29unda kontrat yaptınız o 5günlük süre için 69lirayı iphone paketi olarak kestiklerini söylediler..
    normalde kontratım bittiğinde bizbize tarifesine geçmem gerekirken boş yere 69lira aldılar.. işin ilginç tarafı ben kontratım bittiği gibi hattı kendi üzerime alıp genç tarifeye geçmek istiyordum fakat turkcellin sistemi 1marttan önce buna izin vermiyordu..
    şikayet bırakıp üst yöneticiler bana dönsün dediğimde şikayet kabul etmediklerini söylediler..







  • eğer süresinden önce devir işlemleri yaptıysanız normal. ama sonra ise garip.
  • Kontratim bittikten sonra yaptim devir islemini...
    Sorun zaten devir isleminde degil, benden her turlu parayi alacaklardi.. Ayin 24 ile 28i arasi aldilar o parayi ve musteri.hizmetleri sizi korumak icin yapiyoruz bunu dedi :)
  • 28 temmuz olduğuna emin misiniz? 3gs türkiye'de 28 ağustos 2009'da satılmaya başladı diye hatırlıyorum ben. sorun buradan kaynaklanmış olmalı.
  • türkcell benzetmek gerekirse güzel bir genc kız görünümünün arkasında
    adolf hitler karakteri taşıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.