Şimdi Ara

Turkent Yıldırım Sonrası Hız Düşüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt

    Beş yıl da çok uzun bir süre hocam esasen. Yağmur, kar, güneş gibi birçok faktör var kabloların sağlığını etkileyen. Zamanla deforme oluyorlar haliyle. Özellikle dış cephe için böyle bir problem daha olası tabiki. Benimkisi tavsiyeydi hocam sadece. Siz bilirsiniz elbette ki.  

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum hocam, tavsiye için teşekkür ederim ama saha dolabından evlere gelen sokaktaki kablolar çok daha eskiler. 20 yıldan daha eskidir. onları ne yapacağız  kesinliğini bilmiyorum ama belki bu yüzden saha dolabı ile ev arasında ortalama 200 metre olmasına ve kablo dolanmadan dümdüz yol boyunca gelmesine rağmen, altyapı sorguladığımda mesafe 400 metre, hız. 37 mbps çıkıyor. ama gerçekte o kadar mesafe olmadığından ben 60 mbps alabiliyordum. hatta modemi evin prizine değil de direkt türktelekom'un kablosuna bağladığımda 70 küsür mbps gösteriyordu. şimdi prizde 22, telekomun kablosunda 24 mbps   bakalım artık arıza kaydı nasıl sonuçlanacak.





  • Fire.Sword kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Dediğin gibi yer altındaki kablolar veya havai kablolar çok eski. Benim şu an kullandığım vdsl internetin de kabloları yirmi yaşından daha fazla. Bir kısmı yenilendi ama genel olarak eski kablo. Yine de vdsl ile yüz megabit alınabiliyor, sevindirici bir şey tabi. Modem arayüzünde zaman zaman 70,80,90 a düşebiliyor bazen. Ancak bağlantı hızım 24 olduğu için çok da sorun etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.