Şimdi Ara

Turkey Yellow Pages ve Yemeksepeti işbirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Turkey Yellow Pages ve Yemeksepeti işbirliği


    www.yellow.com.tr adresinde "restoranlar" kategorisi altında 21.000"den fazla restoranın doğrulanmış iletişim bilgilerine yer veren Turkey Yellow Pages, yemeksepeti.com"la yaptığı işbirliği sayesinde kullanıcılarına yellow.com.tr adresi üzerinden anında yemek siparişi verme imkanı da sunmaya başladı.



    Turkey Yellow Pages"da listelenen restoranlar artık iletişim bilgilerinin yanı sıra firmalarının yemeksepeti.com sayfasına da link verebiliyor. Böylece Turkey Yellow Pages üzerinden restoran bilgilerine ulaşan kullanıcı, telefon etmeye ihtiyaç duymadan online yemek siparişi verebiliyor. Bilgilerini Turkey Yellow Pages"da yayınlayan restoranlar ise aylık 1 milyonluk ziyaretçi trafiğine sahip www.yellow.com.tr sayesinde online sipariş alacakları platformları genişletmiş oluyorlar ve bu şekilde işlerini geliştirebiliyorlar.



    Hem Türkiye hem Dünya Mutfağı bir tıkla evinizde!

    Turkey Yellow Pages, veritabanında doğrulanmış bilgilerini bulundurduğu Uzak Doğu, Kebapçılar, Balık Lokantaları, İtalyan Mutfağı, Fast Food ve daha birçok mutfak çeşidinin bulunduğu kategorilerde ilk etapta 2500 adet restoranın yemeksepeti.com linkine yer vererek, farklı mutfakları denemek isteyen kullanıcılarına da kolaylık sağlıyor.


    Yemeksepeti.com Genel Müdürü Nevzat Aydın Turkey Yellow Pages ile yaptıkları işbirliği konusunda şunları söylüyor: "Yemeksepeti.com olarak kullanıcılarımızın birçok platformdan bize ulaşabilmeleri ve yemek siparişlerini en kolay şekilde verebilmelerini sağlamak öncelikli hedefimiz. Bu doğrultuda Turkey Yellow Pages ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğine büyük önem veriyor ve internet kullanıcılarının yaşantısını daha da kolaylaştırmak anlamında önemli bir adım olduğuna inanıyoruz."


    Turkey Yellow Pages Genel Müdürü Trevor Nadeau ise konuyla ilgili olarak şu yorumu yapıyor: "Yellow Pages dünyanın her yerinde satıcılar ve tüketicileri etkili bir biçimde buluşturmasıyla biliniyor. Yemeksepeti.com"la yaptığımız işbirliği sayesinde kullanıcılarımıza Turkey Yellow Pages üzerinden basit bir tıkla sipariş verme olanağı sunarak www.yellow.com.tr"ye yeni bir değer daha kattığımızı düşünüyorum. Bu yenilik sayesinde daha fazla satıcıyla tüketiciyi bir araya getirme şansı bulacağımız için mutluyum.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.