Şimdi Ara

TÜRKİYE 1. Sİ MODİFİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sene son sınıfım lisede sitedede yeniyim ama oss ye girdigim gun calısmaya baslamak uzere simdiden modifiye icin malzeme topluyorum benım sıze teklifim su malzemelerde benden maddiyat da benden tum fıkırler sızden sitemiz bi kasa tasarlasın 1 yıl sure size 1 yıl boyunce herkez fikirlerini versin sonra bi oylama yapalım işçilikde benden.
    elimde su an bi server kasa olacak insallah onu mod yapalım 2 tane radyator var sıvı sogutmam saten var cpu ve gpu iki tane pompam var hersey hazır alet bakımına da bi dremel ım yok arkadaslar ev saten yazlık ev bodrum katı benım atolyem ve ders masam var tum kat benım yani ortam da var.

    BENDEN SİZE İLK FİKİR SERVER KASANIN PSU YUKSEKLİK OLARAK ORTADA BEN DİYORUMKİ İKİ BAGIMSIZ SIVI SISTEMİ KURULSUN RADYATORLE TAPEYE TAKILSIN PSU DAN YUKARISI PLEKSİ İLE AYRILSIN YUKARININ AVASI ASAGI KARISMASIN AMA PLEKSİYİ CAPRAZ KOYALIM USTUNE DH SEMBOLUNU ISLEYELİM ONA DA ISIK VERELİM
    radyatorlere hortumları pleksiyi delerak verelım hatta bi fikir daha o capraz pleksiye ufak bi akvarym bile yaparız hortumlar akvaryumdan gecer radyatorlerın ora hidrolikli olur tepeye yada yana acılır balıklarla o sekilde ilgileniriz saten sıvılar hortum ıcı oldugu ıcın sıvılar karısmayacagı gibi uv parlayan hortumlar arasında ufak japonlar guzel olur.

    MALİYETİ BANA FİKİRLER VE HAZİRAN SONUNA KADAR SURE SİZE HER GİREN BİRSEYLER YAZAR OSS DEN SONRA TOPLARIZ TUM FIKIRLERİ







  • Modifiyeden önce Türkçe'ni düzelt dostum.Noktalama işaretlerini falan kullanmaya başla.İnan ne yazdığını anlamak için cümleleri ikişer kez okudum.
  • Arabamı tasarlıyıcan kardeş 1sene ne tasarlıyorsun bu iş yazmayla oylamayla olmaz parçaları hazırlarsın aletleri hazırlarsın doğaçlama gidersin fazla kafana takma yani.. bide allah aşkına bu ne labalilik resmen uşağına emreder gibi yapın edin tasarlayıın işçilikte benden demişsin az akıllı ol evlat!!
  • Kasayı forumamı bağışlayacaksın ?
  • bence kendin yap..
  • dh nın sahibi ikim bilmiyorum ama ona yollarım bu bir
    kimseye emir falan vermedim sadece bu sitenin uyeleri herseyi paylasıyo sizleri yakın gordum o kadar bu iki
    yazıp gittim kusura bakmayın bu konuda haklısınız.
  • DH nin artık öyle bir sahibi yok. Bunu dememdeki amaç modu bizim içinmi yapıyorsun kendin içinmi birazcık sen birşeyler karala çizki bizde katkıda bulunalım şunu yapın bunu yapın... tarzında konuşmalar pek hoş olmamış
  • arkadaşlara katılıyorum. yazdıkların düzensiz durduğundan akıcı okunamıyor.
    mod olayında önce sen bir sunum yapacaksın. biz tavsiye ve düzeltmeler yapacağız.
  • Gün dayıya ver kasayı mesut çevikte incelemesini yapsın
  • abiler derdim tavsiye yada sunum degil kimse anlamamış benı .diyorumki sıfırdan biz yapalım
  • "Sıfırdan yapın, ben de yardım ederim" demişsin resmen. Neyin savunmasını yapıyorsun?
  • anlatımda sorun olmus benım o zaman arkadaslar bakın baska yolla anlatmaya calısayım.
    diyorum ki bir yıl kadar bi sure her giren bi fikir yazsın sonra bu fikirleri bi guzel toplayalım. mesela biriniz fan kontrol unıtesi yapar soyle soyle yapılsın der baskası da soyle olsun fan kontrol der bizde oylamaya acarız.secileni yaparım bende. birsuru fikir carpısırsa ortaya en guzeli cıkar. yani baslıga uygunu. tum maddi yonu ve işciligi bana ait diyorum siz soyleyim ben yapayım diyorum bunda kızacak ne var?
  • bu sitenin bi amacı da teklonojiyi TURKİYE de yaymak degilmi mesut cevik de inceler dediginiz gibi yollarım .yani sonra video ıncelemesinin reklamını yaparız .baskaları da bizim gibi bi sahaser ortaya koyar seviye boyle boyle yukarı cıkar. bi yerde de sakız kutusu gibi orjinal fikirler cıkar ortaya mesela capraz konmus pleksi ile bagımsız ıkı sıvı sogutmayı kasadan bagımsız hava akısı ıle kasa ıcınde soutmak gibi .


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

    "Sıfırdan yapın, ben de yardım ederim" demişsin resmen. Neyin savunmasını yapıyorsun?

    kesinlikle ogle birsey demedim.kimseden ne malzeme ne iscilik taleb etmedim.amacım ortak dusunerek super birsey yapmak. en sonda da bu yazının son sayfasına fotosunu koyar hodri meydan deriz olay biter rakib bekleriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9229258DF -- 3 Eylül 2009; 22:10:03 >




  • 1 yıl sonrası için plan yapmak çok saçma. Ki burda kimse senin imkanlarının ne doğrultuda olduğunu bilmiyor. Burda verilecek tavsiyeler forumda okuyacaklarının çok ötesine gideceğini sanmıyorum. Forumları gezeceksin. Özellikle yabancı forumları gez faydalı olacaktır senin için Burda tavsiye isteyenlerin çoğuna copy paste yapılıyor neredeyse kimse çıkıpta farklı bir fikir sunmuyor
  • bunları dusundugum ıcın ımkanlarımı yazdım abicim bi dramel makinem yok dedim atolyem gibi yerim var dedimya. ben kendime kasayı saten yaptım bitirdim icinde de hiç bi yerde gormedigim bi fan sistemi ve fan kontrolcusu var cok orjinal tasarımlar hemde. ben kasayı yapmıyorum biz yapalım diyorum truvatek gibi yani neyse artık anlasılmadım ona yanarım
  • siz rahat olun beyler bir yıllık çalışmada yapılamayacak modifiye haftaya bitiyor herkezle paylaşacağım çok orjinal ve full modifiyeli şekil yanii
  • Arkadaşım atölye var atölye var Bir kasayı 2 loop haline getirip su sogutma kurmak için 1 yıl düşünmeye gerek yok. Gerçekten ciddi imkanların varsa oturup çılgın bir tasarım yapalım ama yapmak istediğin şey sıradan birşey
  • Olaya hiç kimse sıcak bakmadığına göre, (Bana göre de saçma) konunun bir önemi kalmadı demektir.
    Çok orijinal fikirlerin varsa, birşeyler yapıp ortaya birşey koyarsın, forum sakinleri de fikrini belirtir, aklına yatanları uygularsın.
    Kolay gele..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.