Şimdi Ara

Türkiye Avrupa'nın çöplüğü oluyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • akpli mode on

    onlarin bize ummettimizin emaneti arkadaslar gonul bagimiz var o cografyayla

    akpli mode off

    bisey soyliyim mi %49la getiren halka bunlarin hepsi mustahaktir. 1 kasimda ne dusunuyorsam hala o. Biz hakettik kardesim bunlari.



    ornegin su adam, zeytinburnunda akp %51 cikartmis 1 kasimda buyuk ihtimalle bu amca da yine basmistir oyu akp'ye facebook'ta 1 kasim aksami kutlamistir bile! ne diyelim simdi?



    al bu teyze mesela.

    bakin bu insanlar kotu insanlar demiyorum ama hakediyolar kardesim. sen kendini savunmazsan elin oglu mu seni dusunecek. mustahaktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertalord -- 3 Aralık 2015; 1:45:04 >




  • Ülkede kürtlerin yarısı kadar suriyeli var ve burda doğuruyolar dahada gelecek suriyelilerde var yani bi 10 sene içinde kürtlerle aynı nüfusa çok rahat ulaşırlar. Bakın gidecekler falan yok o ihtimali aklınızdan bile geçirmeyin suriye beter olmuş artık orda uzun süre savaş falan bitmez bitse bile terör örgütlerinin elinde kalır yani normal yaşam zor he olsaki bunlarında çoğunun gideceğini sanmam adam bulmuş bal gibi memleket baba istanbuldan öte şehirmi var dünyada sayılı şehirlerden izmir gibi yer mi var kimi işini bile kurdu sokaklar arapça tabelalardan geççilmiyor. Akrabalarını tanıdıklarını falanda topluyorlar bi mahalleye şimdi pek sesleri çıkmıyo ama bi zahmet çıkmasın daha yeni geldiler tam alışamadılar emin olun bi 5 sene sonra parti kurup meclise bile girebilirler. O zaman alıştıkları çevre yaptıkları zaman bir özgüven gelicek nasıl olsa bizim ülke değil ye iç kullan takıl istanbul gibi bi yerin bütün nimetlerinden faydalan ama ülkeye verebildiğin zararı ver boşver seninmi sonuçta... Fırsat buldummuda yap kalleşliğini. Diyeyim size bu suriyelilerinde çoğu ne Atatürkü seviyor ne Türkleri. İleride iyice birleştiklerinde hak toprak talep edecekler ve ülkeyi iyice araplaştırmaya çalışacaklardır eminim. İslamı kullanarak kendileri gibi yapmaya kendi kültürlerini empoze etmeye çalışan çok




  • Ak partinin en büyük hatası suriyelileri almalarıydı. Mültecilere elbette kapımızı açacaktık ama bu denli kontrolsüz olmamalıydı. Dünyanın hiçbir ülkesi bu şekilde kontrolsüz bir mülteci alımı yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Bu nasıl başlık böle... insanlara çöp muamelesi yapan zihniyet nasıl bişey, çok merak ediyrum?

    İşine geldiği gibi okuma yazıyı anladın sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

    Ak partinin en büyük hatası suriyelileri almalarıydı. Mültecilere elbette kapımızı açacaktık ama bu denli kontrolsüz olmamalıydı. Dünyanın hiçbir ülkesi bu şekilde kontrolsüz bir mülteci alımı yapmaz.

    Daha su geri kabul anlasmasi geregince 2 milyon suriyeli daha ise sokacaklar o zaman gorurum ben burada brni isten attilar diyenleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TC artık Avrupa'nın çöplüğü değil, Avrupa ve bazı Arap ülkelerinin kuklası olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.