Şimdi Ara

Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • thrashead kullanıcısına yanıt

    Rus ve Ukriler genellikle neo nazidir Türklere Turki Curki derler Rusya'da tenhada Türk yakalasalar dayak komasına sokarlar iki tane rus görmüs rus sever olmus arkadas..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Nisan 2024; 12:24:40 >
  • Cevaplara bak herkes irkcilikta cigir acmis. benim bahsettigim multeciler degil Suriyeliler,Afganlar,Pakistanlilar ayri onlar multeci.Benim bahsettigim yasal yollarla sadece oturum izniyle yasamak isteyen yabancilara karsi yapilan irkcilik.Kac tane Ingiliz,Ukraynali'nin ulkede hirsizlik yaptigini gordunuz? Sadece oturum izniyle calisma izni bile olmadan yasayan insanlardan ne istiyorsunuz? Ulkede cesitlilik olmasi cok mu kotu?Siz baska ulkelerde yasamak icin can atarken sinirlardan gizlice gecip onlarin ulkesine yerlesirken bir sey yok ama yabanci gelmesin yok ya baska? Iki yuzlulukten baska bir sey degil.Ulkene almisin 10 milyon multeciyi onlari gondereceklerine yasal Oturumla oturmaya calisan insanlari ulkeden kovuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    Ülkemde Neo Nazi ve sarıkamısta atalarımla savasmıs slavları istemiyorum sen sevebilirsin ben sevmem.. Burası yol gecen hanı mı? Hıristiyanlar ve slavlar da ülkelerine gitsin..



    Alıntı

    metni:
    https://www.youtube.com/watch?v=kilk9CL8xxQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Nisan 2024; 12:35:25 >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    ırkçıyım türk hariç hiç kimseyi istemiyorum

  • Headlong Into Carnage H kullanıcısına yanıt

    Evet yol gecen hani sen 10 milyon Suriyelisini,Afganini,Pakisini alana soylesene?10 milyonluk multeci nufusuna karsi 100.000 Slav nufusu mu batti gozune?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 24 Nisan 2024; 12:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    100000 slav değil 10 slav bile olsa yine hoslanmam bizim apartmanda asagı kata ne idüğü belirsiz bir rus kadın tasındı mesela, ondan da hoslanmıyorum, daha gelir gelmez sorun cıkartmaya basladı.. Sorun cıkartmasa bile alt katımda bunların torunu oturuyor!!! Sürekli yerlesti!!!


    Daha cok sey yazılır bu konuda ama sözde ırkcılıktan ceza yiyebiliriz


    Turist olarak gelip gezip gitse bir sey demem fakat bunların torunu alt katımda sürekli oturamaz..





    Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Nisan 2024; 13:14:57 >




  • Irkçılık yerine göre iyidir milliyetçilik ile bağdaştırılabilir ise o ulusun menfaatinedir.


    Bazıları gözlerini kapamış dövizin verdiği nimetler ile tüm ırkları çok seviyorlar ama arka planda olan nedir?


    Gizli istila. Artık savaşlar top yekûn verilmiyor. Arka planda işleyenleri görmek çok zor olmamalı.


    Türk toprağı hadi geçtim daireyi villayı Türk toprağı ve Türk vatandaşlığı 2 sene sonra 2 bisiklet parası etmeyecek değerlere satılıyor. Türklerin azınlık olduğu şehirlerimiz var! Bu tehlike çanları şimdi yavaştan çalıyor fakat senin çocuğun torunun kim bilir neler yaşayacak? ön görülen bir tehlikenin farkına varmak için alim olmaya gerek yok..


    Suriyeli İngiliz Abd'li kim olursa olsun benim ecdadımın kanları ile suladığı bu topraklara x35 x40 ile değersizleştirilmiş para birimimiz ile bu kadar kolay sahip olmamalı. Benim vatandaşlarımın faydalanamadığı nimetlere bu kadar kolay erişememeli. Açın bakın adı sanı duyulmamış bazı ada ülkelerinde bile vatandaş olmak ev toprak sahibi olmak barınma şartları nedir diye Türkiye'den kat be kat daha zor şartlar göreceksiniz.


    " Milliyetçilik, kendilerini aynı milletin üyesi sayan kişilerin duydukları, bir arada, aynı sınırlar içerisinde, bağımsız bir hayat sürmek ve teşkil ettikleri toplumu yüceltmek isteğidir."


    Hangi ırktan kimi doldurursan doldur bu ilkeye zarar verirsin. Net





  • Tabiki ülkemde rus istiyorum. İstemiyorum diyen ya kadındır kıskanıyordur yada internette türk milliyetçiliği ayağına arap-afgan düşmanlığı yapıyordur tutarlı görünmek için rus da istemiyorum diyerek yalan söylüyordur. Etrafında melek gibi rus kızları değil eciş bücüş türk kürt laz kızları dolaşsın istiyorum demek zengin olmak istemiyorum demek gibi birşey. Anca lafta kalır kendini bile kandıramazsın. Aynen kral önemli olan iç güzelliği. Aynen kardeşim geçinecek kadar para yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlara bakarken biraz da sebeplere bakmak lazım. Sor bakalım insanlar neden onları istemiyormuş? Bir yerde haksızlık adaletsizlik olduğundan olabilir mi? Elin Yurisi, Hansı senin ülkenin keyfini çıkarırken kendileri maddi manevi ezildiği için olabilir mi? Olaylara çok yüzeysel ve tek taraflı bakıp ırkçılığa indirgiyorsunuz.


    Sayıları, bölge halkına göre nüfusları önemli. Sığınmacılar zaten ayrı bir skandal. Onları da başımıza RTE bela etti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Nisan 2024; 3:27:42 >
  • fbilker1907 kullanıcısına yanıt

    Elbette Rusun karısına kızına bile salya sacarak sümük gibi yapısan amele yanıgı kekolar, gurur haysiyet bilmezler böyle seyleri anlayamazlar.. Böyleleri ancak klavye basında yazar, biraz cesaretli olanları sonunda dağa cıkar, PTT kargoyla eve gönderilirler. Ayrıca Türklük ne din, ne görüs, sadece kan meselesidir.. Kanı Türk olmayandan Türk olmaz kassa bile kanının geregini yapar bu sekilde davranır ecnebi yalakası düsüncelere sahip olurlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Nisan 2024; 13:44:17 >
  • 80 milyonluk ülkeye 15-20 milyon eğitimsiz vasıfsız 18-35 yaş arası kadını burka arkasından gören tipleri doldurursan o ülkede dua et ırkçılık başlamış


    Hani 50-100 bin alırsın anlarım ama 15-20 milyon nedir lan? Afgan suri pakistani

    Rus Ukraynalı bizden daha medeni zaten öpün başınıza koyun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturdukları yerlerde kendi dillerinin konuşulmasını istiyorlarsa bunun ismi işgaldir. Türkçe öğrendiler efendi gibi yaşıyorlarda bizim mi haberimiz yok.

    Ayrıca kaç 100.000 Antalya'da yasamadığına eminim Konya'dan sivastan Slav gacıları gitmesin yiiagg yazıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş haklı boşuna kızmayın şöyle dememiz lazımdı abi çıkın çıkın gelin biz ülkenin anahtarını verelim gidelim ✅ Türk' ün ülkesinde Türk kalmasın diyelim abi siz ne içiyorsunuz halen yobonco dosmonlogo diye zırvalıyor ülkede 17 milyon yabancı var Türk vatandaşı hastaneye randevu bulamıyor ülke yabancı kaynıyor daha ne olacaktı? Halk tabii ki de tepki gösterecek hem madem bu kadar iyi yabancılar neden bir tane ar*p ülkesi mülteci almadı ülkesine? Kardeş değiller mi? Fazla merhamet vatana ihanettir !

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türklüğe en büyük zararı ırkçılar veriyor. Yurtdışına bulunanlar ve oralarda kamuoyunu takip edenler bilirler. Türklük algısını en çok Türkçüler zehirliyor. Türkiye'de öyle bir ırkçılık anlayışı var ki 100 yıldır hep Türklüğe kaybettirdi. Haklı olduğumuz pek çok şey ırkçılık tavırlarımız yüzünden tam tersine döndü. En büyük örneği Ermeni olaylarıdır. Ermeni olayının yıldönümünde bizdeki ırkçıların mesajlarına bakın, zerre empati, mantık, tarih bilimi, sosyoloji bilimi kırıntısı içermiyor. Yaptıkları tek şey Türklüğe, Türk'e olan düşmanlığı artırmak. Hatta durum öyle bir duruma geldi ki en ırkçı Ermeni bile acaba diye sorgulamaya başladı, bizim ırkçılarımız da sorgulamaya dair zerre bir değişim yok.

    Birleşmiş Milletler dilinden biri olan Arapça dilinde dünyada on milyonlarca insan Türkiye'de birilerinin Arap düşmanlığı yapan sözleri, eylemlerini tam sayfa olarak okuyor, ekranlarda izliyor. Zaten Türkiye'de yabancılığı düşmanlığı izlenimi veren onlarca söz ve eylem İngilizce dilinde her gün dünyayı binlerce onbinle ve kez dolaşıyor.

    Ülkemizde ırkçılığı durdurun; o, Türklüğü yok etmeden!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Nisan 2024; 15:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • asau kullanıcısına yanıt

    Tabii canım, ruski ve ukrileri ülkemize doldurup, hos geldiniz uluğ ırkın tanrıları, buyrun ülke sizin olsun, biz de marabanız olalım, Slava Rossiya igor eniste diyelim, ek olarak, Ermenilerden de ayrıca özür dilememiz gerekir.. Ermeni soykırım heykellerinin ayaklarını falan öpüp, gözyası dökelim merkel gibi oldu gülüm..



    Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Nisan 2024; 15:28:49 >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt

    ben burada en büyük ırkçı olarak seni görüyorum, ırkçılığın bir seviyesi vardır, yani aramızda düşük seviye ırkçı vardır ve biraz daha üst seviye olanları da vardır fakat sen burada nefret kustuğuna göre kendi milletine karşı bir düşmanlık beslediğin ortada.


    kendi milletinin artık ülkede 3. sınıfa düştüğünü bildiğin halde onların söylemlerini desteklemen gerekirken birde onlara tepki gösteriyorsun.


    kendi milletine olan bu düşmanlığının sebebi nedir? Türk milleti sana ne yaptı? Türk milletine neden düşmanlık besliyorsun?


    edit: pandemi döneminde "biz aşılandık" reklamlarını unuttuk mu? turistler gelsin diye Türk milletine sokağa çıkma yasağı getirildi hatta. "istanbul turistlere kaldı" şeklinde konuşmalar yaptık o zamanlarda... yani ne biçim insanlarsınız siz? hiç mi haysiyet onur gurur yok? bu ülke Türk milletine ait ve öncelikle söz sahibi Türk milletidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 24 Nisan 2024; 15:50:5 >




  • Hamza reis te bıktı bunlardan bi antalyalı olarak. Herkes durduğu yerde dursa, en iyisi, çok karışık olunca tadı kaçıyor, uyum da sağlamıyorlar, selam da yok, bön bön bakıyorlar.

    Eskiden herkes birbirini bilirdi, adam bilmem nerden gelmiş, hırlı mı, hırsız mı, baron mu, sapık mı, belli değil, millet çocuğunu güvenipte sokağa salamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikita7404 N kullanıcısına yanıt

    Bazıları alıntı yaptıgınız kisiyi özellikle hedef almıyorum ancak bir takım kisiler, ar*bı ve doğuluyu kendinden asagı görürken, slav ve kuzey ırklarını kendinden üstün görüyor.. R*s ve Ukroların bazılarının tipi norveclilere falan benzedigi icin, Kuzeyli ya da slav olmadıkları halde, dısardan neo nazizm ithal edip, bunlara tapıyorlar.. Yani Bizden üstün olan ırk gelebilir r*s mesela ancak ar*p ve k** gelmemeli, R*sla cogalırsak, tipimiz düzelir, ırkımız sahlanır, belki de daha fazla modernlesiriz falan seklinde sapkın düsüncelere sahip olabiliyorlar.. Halbuki r*s kolonizasyonu olsa, yani R*slar buraya cok sayıda yerlesseler, Türkleri asagılarlardı ve alt insan muamelesi yaparlardı.. Elin R*su Türklere bitmiyor sonucta adam sana faydalı olmak icin calısmayacak senin ülkene el koyacak sana da turki curki diyecek.. Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi 


    Bunun yolu bu değil.. Eger böyle bir sey calıssaydı ülkesinde sorun olan herkes slavları, conileri, herkelleri ülkesine davet ederdi, eniste hos geldin derdi hepsi sahlanırdı.. Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi Turkiye'de yabanci dusmanligi irkciligi 


    Bunlar büyük bir cehalet icindeler ben onların ergenligine ya da Türk olmamalarına veriyorum fakat yası büyük adamlarsa ve bunlar Türk kökenliyse o zaman vaziyet kötü demektir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Nisan 2024; 17:11:48 >




  • Ben degilim. Evlerimi sadece yabancilara kiraliyorum. Kiraci sorunumu bu sekilde cozdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.