Şimdi Ara

'Türkiye'de Yılın Otomobili' için finalist 7 otomobil belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir Türk olarak objektif olamasakta tog varken farklı markayı beğenebilmek zor bizim(benim) için diğerleri 2.lik için yarışabişirler

  • Togg gururumuz çok beğeniyorum

  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

    Aydınlatamaz. Benzer arabalar hep aynı yakıyor maalesef. Chery çok yakıyor algısının sebebi belli hocam. Adam b sınıfı dizel arabadan tank gibi arabaya geçti. 110la giderken yolda dolanan araba ile yavaşta gidince 5-6 litre ile geziyorlardı. Şimdi koca suv binince hafifte hızlı gidince 9-10 litre çok geliyor. Bırak tucson bizde 7 pro'da var, formentor da var. Maalesef aynı yakıyorlar. İkisini de hanım 1'er hafta işe giderken kullandırttım chery 9, formentor 8.5 yakıyor.

  • Togg nasıl yılın otomobili oluyor? Bu aracı alan pek çok kişi yapılan yüksek zam nedeniyle alımlarını iptal etti.Sırası gelenlere teslimat yapılmayıp zamlı fiyat teklif edildiği ve hatta bazılarına öncelik verildiği gibi konular konuşuldu.Şu an da satışları düşme eğiliminde.2023 neyse ama bu yıl Togg için şimdilik bir başarı yok.


    Chery gelirsek 3 modelle 1 yılda ülkenin en çok satan 3.otomobil markası oldu.Tiggo 8 de en çok tercih edilen Suv oldu.

  • osarkibt O kullanıcısına yanıt

    Fakir derken, tiggo 8 aldım .1700.00 lük fiyatıyla çok fakir işi gibi gelmedi bana. Yoksa bana mı çok geldi bu para. Sizin için çerez parası falan mıdır ? FAkir olsam aynı fiyata elektirikli mi tercih ederdim acaba? Tiggo şehir içi 9 litrelerde , fakire çok değil mi mesela


    Ioniq 6 nında başlangıç paketleri yakın fiyatlarda gibi?

    HA 3.000.000 full paketlemi kıyaslıyorsunuz siz?


    Ioniq 6 nın full paketini kullandınızmı ? Tiggo 8 kullandınızmı?


    İki aracın arasındaki 2 kat paraya değecek ne detaylar keşfettiniz ?



    Ayrıca tasarımıyla ioniq sırada dışıfalan gibi gelmiyor bana , iyi bir markanın kötü bir kopyası gibi. Şu kafanızdaki çinli marka algısını bir yıkın ve iki aracı, yapabilirseniz önyargısız bir inceleyin.

  • coskun_ulker kullanıcısına yanıt
    Serviste bakım sırasında sol aynayı kamyon alıp geçti. Hemen yenisini takıp verdiler. Daha ne olacak yedek parçada ki? Bazıları da 1-2 ayda sipariş ile geliyor.

    Yeni model her araçta olduğu gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 kategoride ödül almış araç var. Sadece en iyi tasarım yada elektrikli araç değil world car of the year olarak seçilmiş. %10 ötv ile üst paketi bile 2 milyon altına alınabiliyor hala togg, tiggo yazan var. diğer araçlarda olup ioniq de olmayan olmazsa olmaz dediğiniz ne var merak ediyorum? almanyada aynı paketi 57 500 euroya gelirken burada 55 500 euro civarına geliyordu. fiyat performans olarak bile efsane ötesi. son olarak sınıf olarak bile karşılaştırılan birçok araçla aynı sınıfta değil. hadi tasarımı geçtim o tartışılır. arka koltuğa oturanların önemli bir bölümü genişliğe şaşırıyor. sürtünme katsayısı 0.21/0.22 ed. euro ncap ise %97.


    edit: 3 milyonluk çift motorlu paket ile arasıda 2 fark var biri tamamen gereksiz direksiyon ışığı diğeri ise çoğu kullanıcı için önemsiz hayalet gösterge. bu yüzden bu versiyonu almak yada karşılaştırmak anlamsız.


    'Türkiye'de Yılın Otomobili' için finalist 7 otomobil belli oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juba09 -- 24 Nisan 2024; 22:31:29 >




  • Ödül alan araç burda satılmıyor artık.2024 modeli ötv limitini aşması nedeniyle gelmiyor.Satılmayan 2023 model bir aracın neyini 2024 yılının otomobili seçelim? Advance donanım eksik ve 1765 tl de bu araç için pahalı.Bu arada arka koltuk demişşiniz evet geniş ama basık 1.80 -82 üzeri biri orda rahat oturamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    %80 ÖTV nin olduğu yerde halk ucuza benzinli araca binemezdi yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Bir parça için aylarca beklemek size normal geliyor ise bu konuda söyleyeceğim birşey yok insanların konuya daha vakıf olabilmeleri adına Hakkı Alkan ın YouTube kanalında chery Türkiye başkan yardımcısı Ahu Turan hanfendi ile yaptığı röportajı ve murat tosun un marka ile ilgili videolarını (değişik kaynaklara da bakılabilir) izlemlerini tavsiye ederim.. Tercih meseledir araca sahip olanlara kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim benim şahsi olarak tercih etmeyeceğim bir araç...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    İktidar partisi kanımca yaptırmak istedi bunu ve her seferinde yaptırırız zannetti ama kamu projesi ile olmayacağını anladığında yerli yatırımcı aradı ve her seferinde bu arayış sonuçsuz kaldı evet başarısız oldular.

    Zaten muhalefetin buna karşı çıkması filanda yatırımcıları hep korkuttu. Sonuçta tasarım yurtdışında oldu ilk prototipler orada birleştirilmiş olabilir bilemem ama bunlar hep özel sektörün tercihi gerisi.

    Özel sektörde büyük risk aldı halende risk var. Etrafımda sırf Erdoğan’ın projesi yalan dolan güven olmaz diyip yada sırf nefret ettiğinden almak istemeyen bir kesim var.

    Bana sorarsan proje başarıya ulaşmış devamlı olacağı garanti değil ne yazık ki.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coskun_ulker

    Bir parça için aylarca beklemek size normal geliyor ise bu konuda söyleyeceğim birşey yok insanların konuya daha vakıf olabilmeleri adına Hakkı Alkan ın YouTube kanalında chery Türkiye başkan yardımcısı Ahu Turan hanfendi ile yaptığı röportajı ve murat tosun un marka ile ilgili videolarını (değişik kaynaklara da bakılabilir) izlemlerini tavsiye ederim.. Tercih meseledir araca sahip olanlara kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim benim şahsi olarak tercih etmeyeceğim bir araç...
    Anlamadığım şu. Diğer marka araçlarda parçalar 1 2 güne hazır edilip takılıyor mu? Yoksa onlar da mı bekliyor? Adam mercedssin parçasını 6 ay bekledim yazmış. Tucsonun parçasını aylarca bekleyen var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onu bunu bilmem eğer Tiggolar ülkeye gelmeseydi çoğu SUV için şuan cama ekmek banıyordunuz. Hala 2 milyon altına SUV ve SUVcuklar varsa bu Tiggolar sayesinde.

    Togg iyi güzel araç, ben de istiyorum ama halkın arabası falan olmadı ve hatta olamayacak. YEREL HALKI İskandinav zanneden kafayla Togg anca "tecrübe" olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coskun_ulker kullanıcısına yanıt
    Diğer markalarda depoda bekliyor sanıyorsunuz sanırım?

    Yeni araçların hepsinde yurtdışından parça bekleniyor. Keşke stokta tutulsa ancak tutulmuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

    Yalnız şu an ulaşılan üretim kapasitesi ne bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla banttan çıkan satılıyor hala. Ben geleceğini parlak görüyordum ama bilmiyorum. Yani ikinci bir devrim olmasına da müsade etmez artık millet diye umuyorum. Çaykur'lar, belediyeler, geçiş garantili köprüler yolar, daha bir çok şey yıllık bir ton zarar ederken, hazineden bir ton bütçe alırken, varsın 5 sene-10 sene biraz zarar da etse bence asıl bu desteklenmeli. A.Ş. üstüne A.Ş tonlarca firma sahibi devlerin vergi borçları silineceğine TOGG a güzellik yapılsın. Ben de hayatımda Akp ye oy vermedim, vermeden de gidecekler muhtemelen ama Togg başka Erdoğan başka. Araca bakmak lazım asıl. Bence o segmentte pırıl pırıl araba. Tamam yazılımı daha yeni, problemli olabilir. De Tesla'nın otonomunun da misal aslında seviye 2 mi ne olmasına rağmen 3 gibi pazarlanıyormuş. Ki Türkiye şartlarında olasılıklar, hesaplamalar 10 katına çıkacağından seviye 1 sayılır o. Yaya yolunda sürekli yayaya ver de gör bakalım, arkadan gelen tamponuna giriyor mu. Önce arkadaki aracın yolcusunu tespit edecek, telefonla oynuyor mu ne yapıyor bakacak, ona göre yayaya yol vermeyi hesaplayacak. Selektör yapanlar, makas atanlar, çakarlılar, bunları hesaba iyi katması gerekecek yoksa şöförüne dayak yedirtir bolca. :)


    Bizim muhalif kesimin Akp öncesi yerli malı haftalarını unutmaması lazım, vergi kutsaldırı unutmaması lazım. Eğer bu yeni düzene alışıp gidilirse onlardan farkımız kalmaz. Şu 30 bakan 1 ay ilçe ilçe miting yapacağına bu konu için mitingler yapsaydı belki daha faydalı olurdu. Ama tabi diyenin önce kendi örnek olması lazım. Din iman Togg diyen diyanet, mercedesine aşk şiirleri paylaşımı yapıyordu. Halkla biriz diyen 500 binlik rolex takıyor. Pardon da Türkiye'nin hiç mi yerli saat üreticisi yok. Arıkan saat Wainer'in lisansını falan almıştı, konya saat de üretim yapıyordu sanki, Nacar üretiyor muydu emin değilim.





  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Halkın arabası olmayacaktı ki zaten adamlar marka imajını yüksek tutmak için önce en kaliteli ürünleri çıkartıyorlar. EV piyasası böyle hep.

    Tesla kurulalı 16 yıl oldu seneye halkın arabasını ucuz Model 2’yi çıkartacaklar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünün üretim sıkıntısı yaşıyorlar nedenide parça bulamamaktan.

    Hal böyle iken yedek parçada bulunmaz. Üstelik Türkiye’de az satılıyor 100 tane aynı araçtan satmışlar yedek parça tutmuyorlar, yurt dışından geliyor oda sorun olsa yandın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum müthiş bir araba ama sedan ya millet ondan hor görüyor bence. Daha doğrusu bayanlar tercih etmiyor erkeklerde mecbur kalıyorlar. Bizimki kabul ettikte aldık şimdi başka arabaya binmiyor.

    3 milyonluk modelde esas önemli olan %50 fazla batarya ve iki kat motor gücü bence. Ben otobanda hızlı gitmeyi severim o yüzden o model mesela daha uygun bence ama şu araç %10’u geçerse aradaki fark kapanırsa onla değiştiririm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    İki gün önce teknoloji editörü olduğum için birisi sordu bana hakikaten fabrikası var mı diye.

    Var tabii gittik gördük vs deyince inanmadı o kadar söylüyorlar yok diye kabullenemedi.

    Seçim nedeniyle iktidar başarı olarak gösterince, muhalefette onun etkisini yok etmek için yalan dolan sürünce piyasaya böyle kaldı çoğu kişide zira sosyal ağ balonundan çıkamıyorlar.

    Aynı şey Baykar’da oldu biliyorsunuz. Dünyanın en başarılı firmalarından biri ama denmeyen şey kalmadı. İşe girsin diyorum çocuğunuz orada millet istemiyor :)

    Keza TGV’da aynı şeyden yedi. Halbuki en iyi vakıflardan birisi teknoloji konusunda belki dünya lideri olur. Ama belli bir kesim ne yarışmasına neden yakınına yaklaşmıyor hükümet karşıtlığı ve hakkında söylenilenler için.

    Değişen tek şey sanırsam Osmangazi köprüsü için old. İzmir otobanı açılınca herkes kullanınca fikirleri değişti bayağı kişinin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.