Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yeni En Özellikli Uydu Bulucu Cihazı X Finder - Dvb s/ dvb s2 / Dvb-T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de bir ilk olacak bu uydu bulma cihazı'nda Uydu Sinyallerinin yanı sıra DVB/T yayınları da ölçebilmektedir. Üsteli HDMI çıkışı internet girişi ve modül girişi de mevcut. En büyük ekranlı uydu bulucu olarak da göze çarpıyor. 7 inç Ekranı HD ve SD Sinyalleri hızlı bir şekilde bulması da dikkat çeken başka bir özellik. Yukarıda da yazdığımız gibi kart ve modül girişi ile kart veya modül test edebilir. HDMI çıkışı ile televizyona görüntü aktarabilirsiniz. Şık çantası cihaza ayrı bir hava katıyor. Üstelik alet çantası olarak da kullanılabilir. Harici olarak Video çıkışı da bulunmaktadır. Sinyal giriş ve çıkışı, USB girişi ile media oynatabilir, kanal listesini ve frekansları güncelleyebilirsiniz. Çok profesyonel bir spektrum sayesinde grafiksel olarak sinyalleri görebilir santral sistemlerinde çok daha rahat ayar yapabilirsiniz. Diseqc otomatik algılama özelliği ile diseqc ayarı yapmaya gerek bulunmamaktadır. Unicable, Diseqc 1.0-1.1-1.2 usals desteği. Usb wifi kullanılabilir. Üstelik hiçbir uydu bulucu cihazda bulunmayan bir özellik olarak 2 GB dahili hafıza bulunmaktadır. Türkiye standartlarını yükselten bu uydu bulucu ile farklı bir tarzınız olacak. İnternet üzerinden sunucuya bağlanarak yazılım güncellemesi de otomatik olarak yapılabilmektedir. Ürün resimlerini de aşağıda görebilirsiniz.
     Türkiye'nin En Yeni En Özellikli Uydu Bulucu Cihazı X Finder - Dvb s/ dvb s2 / Dvb-T Türkiye'nin En Yeni En Özellikli Uydu Bulucu Cihazı X Finder - Dvb s/ dvb s2 / Dvb-T Türkiye'nin En Yeni En Özellikli Uydu Bulucu Cihazı X Finder - Dvb s/ dvb s2 / Dvb-T







  • Fiyatıda pahallıdır bunun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda Lansman aşamasında bir ürün, fiyatı nakit alımda 1250 tl'dir. İlerleyen zamanlarda fiyatında yükselme söz konusu olabilir. Diğer uydu buluculara göre özellik ve kalite farkları da göz önüne alınırsa çok yüksek olduğunu düşünmemek gerekir.
  • Cok pahali.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.