Şimdi Ara

Türkiye tarihinin en büyük anlaşması! Suudi Arabistan, Bayraktar Akıncı alıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Müzmin muhalifler yine yasta.

  • Nurtas kullanıcısına yanıt

    senin ciddi psikolojik sorunların var gibi.

  • khaos kullanıcısına yanıt

    bu sadece silah anlaşması veya bayraktar ailesine özel bir çalışma değil. bu anlaşma 3-5 milyar dolarlık bir anlaşma. 2030 yılına kadar çeşitli sektörlerden 200 iş insanıyla yapılacak veya doğrudan devletler arası bir ticaret anlaşması.


    tüm yatırım ve aktarılacak para da tek taraflı olacağını sanmıyorum. siha karşılığı petrol helikopter karşılığı lng gibi yada çeşitli mühimmatlar e bakım harcamalarının toplamı ile birlikte kaan ve hürjet de içerebilir. bmc nin kara araçları ile birlikte adını hiç duymadığımız tamamen başka sektörlerden de yatırım alabilirler zamanla göreceğiz artık.

  • makine26 M kullanıcısına yanıt

    Zaten senelerdir olan bir yanlış da gençler farkında değil. Çoğunun dedesi amcası nenesi 35+40'lı yaşlarında emekli olmuş nasıl böyle olmuş sorulmuyor. Hep bu seçim dönemlerinde koltuk sevdalısı bürokratların halka dağıttığı rüşvet kazıkları bunlar. Kimse de ben almam ülkemin ekonomisi çöker demiyor. Sonra ülke niye kalkınamıyor niye fakiriz? Dünyada 35+40 yaşında emekli olan kimse yok dünyada parasına %40 faiz veren ülke de yok. Yahu kendi ayağına sıkıp sonra ağlayan milletiz artık kendimizle yüzleşmemiz lazım, vatan sever olamıyoruz ama sorsan Avrupalı çok çalışkan ve disiplinli. Elin almanı 67 yaşında emekli o insan değil mi?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.