Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
62.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Pavlovda da var hocam.

    Onun karsilastirmalarida var.

    Texture biyerde 480p gibi biyerde AA 4k gibi

  • ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

    Doğrudur, demek ki çok kalabalık vesaire olduğunda o kaplamalarla şişeceğini düşünmüşler.


    Diğer oyunlarda PC düşünülerek değil de, çoğul platform düşünüp yaptıkları için ve acayip grafikler istemediği için kurtarıyor büyük ihtimalle.


    Daha önce "emekleme evresi" denildiğinde çok katılmıyorum demiştim ama tam performansı da PC olmadan pek alamıyoruz. Telefonlarda nasılda bunlarda da öyle. O yüzden de aslında "standalone" cihaz pek yok gibi, diğerleri de hep PC istiyor bir şekilde. Bu anlamda doğru. Standalone çalışan oyunlar da belli zaten, grafikleri falan görüyoruz. Kötü değil ama bilerek "yormayacak" grafikler şeklinde yapımlar.


    Bu anlamda mobil grafik işlemcilerin de gelişmesi ve bundan birkaç sene önceki işlemci güçlerini telefonlarda görmeye başlamamız gibi, GPU'ları da görebilirsek bu iş anca o zaman tam anlamıyla bir "standalone" muhabbetine dönebilir.


    Şimdi hepsi ana makine donanımına işi yükleyerek iş yapıyor, PSVR da böyle mesela.


    Ki buna rağmen Half Life Alyx vs gibi oyunlarda da hem 3 boyut hem 360 derece çizim muhabbeti olunca RTX kartlar bile zorlanıyor. Hatta şu var, grafik kartları daha 2K çözünürlükte bile zorlanır halde. 4K çözünürlük nvidia tarafında 80-90 serisi ile "adam gibi" deneyim sunuyor. Şu DLSS muhabbetleri ile falan anca coşuyorlar. Bu anlamda teknoloji ve yazılımların biraz daha gelişmesini bekleyeceğiz demek  





  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt

    Pico 4'ü de ekleyebilir miyiz...

  • Şu harika görünüyor:


    www.bigscreenvr.com
    Bigscreen
    https://www.bigscreenvr.com
  • Tyriel Wood - VR Techyoutube
    I'm Beyond Excited to finally be able to talk about it! After more than a year knowing about the project it's finally arriving, the Bigscreen BEYOND. The next Gen Virtual reality Headset from Bigscreen, the World's smallest VR headset ever created, Packing amazing specs in the smallest form factor. Let's discover it together in this video! Let's Get into it! ►BIGSCREEN BEYOND: https://store.bigscreenvr.com/products/bigscreen-beyond?sca_ref=3294798.NPhap9hlWo ------------------------------ SUPPORT THE CHANNEL :) ► Become a VR Techy Patreon → https://www.patreon.com/TyrielWood ► Become a Sponsor on YouTube → https://www.youtube.com/channel/UC5rM... ► Get some VR Tech Merch → tyriel-wood.creator-spring.com ► VRCovers HERE: https://vrcover.com/?itm=274 ------------------------------ FOLLOW ME ON: ►Twitter → https://twitter.com/Tyrielwood ►Facebook → https://www.facebook.com/TyrielWoodVR ► Instagram → https://www.instagram.com/tyrielwoodvr ►Join our Discord → https://discord.gg/nsSjXx4kfj ------------------------------ A BIG THANKS to my VR Techy Patreons for their support: Trond Hjerde, Dinesh Punni, Randy Leestma, yu gao, Daniel Nehring II, Alexandre Soares da Silva, Kiyoshi Akita, Tolino Marco, Infligo, VeryEvilShadow ------------------------------- MUSIC ► My Music from Epidemic Sounds → https://www.epidemicsound.com/referral/kf0ycv
    https://www.youtube.com/watch?v=QFp0b57bJvg&feature=youtu.be
  • arkadaşlar sanal gözlük almak istiyorum. 2.el quest 2 aklımda. pro olanları çok pahalı. normal filmleri 4k şekilde büyük perdede izliyormuş gibi izlenim veriyor mu?


    veya başka bir öneriniz olur mu?

  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    Daha önce görmediğiniz bir video deneyimi var...pişman etmez...şu an kafa yoran ağır cihazlar olduğu pratik olmadığı için sadece yaygınlaşmadı diyebilirim...Ama yeni ve sonraki nesilde kafada olduğu anlaşılmayacak incelik ve hafiflikte modeller geldikçe her eve çantaya girer...quest 2 kesinlikle en alınabilir cihaz...pico ve pro da var karşılaştırıldığı ama aradaki farka değecek fark olduğunu düşünmüyorum q2 bu nesil için gayet yeterli...ikisini de deneme şansı olduğunda demek istediğimi anlayacaksınız...

  • cancanax C kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim cevabınız için. özellikle rollercoaster için almak istiyorum. sıkılacağımı sanmıyorum. deneyimlemek adına quest 2 veya pico 4 arasında tercih yapacağım.

  • Hiç bir şey analmayarak oculust quest 2 128 gb dün aldım pc de kullanacağım. Bir kaç sorum var. Oculust 3 çıkıyor biliyorsunuz beklemeye değer mi ? Oculust 2 nin fiyatı 4 haziranda düşüyor. Türkiye yansır mı ve ne zaman yansır acaba iade mi edeyim. Kafam karıştı.


    Diğer konu ise ben evime aimesh wifi 6 1.2gbit internet kurdum. Anakartada wifi 5 1.2gbit destekliyor. Nasıl bir kurulum yapmam lazım.


    Oculust link kablosu 5 gbit yan sanayi video da gördüğüm kadarıyla 2.5gbit ile bağlanıyor. Oculust dan mı kaynaklı Orjinal kablo 5 gbit mi bağlanıyor.


    Kablo önerileriniz var mı


    Amacım pc oyunları oynamak vr içindeki oyunları yiğenim misafirler için kurarım. Kendim için değil. Bazen çok oturarak çalıştığım için akşamları yatarak dizi izlemek için kullanırım. 128gb yeterlimidir. 256 bir artısı var mı

  • mustiua M kullanıcısına yanıt

    Neden buna kadar verdiniz.

  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt

    Özel bir sebebi yok çok oldu alalı ama açıkçası pek kullandığım söylenemez kablosuz gayet iyi alet.

  • Güncelleme sonrası korsan uygulamalar ve oyunlar açılmaz oldu bir çözüm üreten var mı quest2 için?

    Sorunu cihazı fabrika ayrlarına döndürüp herşeyi silerek çözdüm. Cihazı kapatıp açma kapama düğmesi ve ses kısma düğmesine aynı anda basıp açılan menüden RESET ledim.
    v53 sürümünden sonra cihaz açıkken ses açma kapama düğmelerine bastığımda cihaz yeniden başlatılıyordu. Garip garip hatalar ve korsan oyunların açılmaması gibi sorunlarla karşılaştım.
    Cihazı Resetledikten sonra hiçbir sorun kalmadı. Oyunları tekrardan Rookie Sideloader ile kurdum. Oyunlar sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 7 Haziran 2023; 2:49:13 >
  • OĞUZHAN KESKİNBALTA 🆗️youtube
    @PICOXR @picoxrkorea @PicoXRJapan @PICOXREurope https://www.picoxr.com/global/products/pico4
    https://www.youtube.com/shorts/BFKqw_eLv5w?feature=share

    pico4

  • mutu07 M kullanıcısına yanıt

    Güya oyunlara gelen güncellemeler ile de çözülüyordu ancak sorun devam etmiş demek ki. Bende de oyunların bazıları açılıyor bazıları açılmıyordu.


    Demek ki aynı şeyi yapacağız. Bi reset çakalım bakalım, teşekkürler bilgi için  

  • Arkadaşlar bobo vr ile birlikte vakitsizlikten neredeyse kullanilamamis cihazimi satmak istiyorum...ozel mesaj atarsaniz 

  • Dostlar merhaba, konuyu açalı yıllar oldu. Ben çok aktif olamadım son zamanlarda. Elimde Quest Rift S ve Quest 1 modelleri vardı. Quest Rift S'i sattım. Quest 1 duruyor ama dün Meta Quest 3 512 GB aldım. Kurulumu yaptım. Kısa bir süre içinde konunun ilk mesajını da bazı yararlı bilgiler ile güncelleyeceğim.


    Quest 3'ü 24.000 TL'ye Sahibinden.com'dan Japonya'dan getiren bir arkadaştan aldım. Sıfır kutusunda hiç açılmamış. Cihaz çok güzel. Bayağı geliştirmeler olmuş görsel kalite anlamında. Hızı da çok iyi. ancak oyunların kendilerini güncellemesi gerekiyor. Eski çözünürlüklü oyunları açtığımda farklı bir tat almıyorum cihazın hızlı yüklemesi dışında. Ancak Netflix, Amazon Prime video gibi yerlerden izlediğim videoların kalitesi Quest 1'e göre bayağı gelişmiş durumda. Daha çok kullanma şansım olmadı. Yakın zamanda el atacağım detaylı bir şekilde.


    Selamlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 7 Kasım 2023; 12:49:15 >




  • Arkadaşlar rift s kullanıcısıyım. Sanırım kablom bozuldu display port bağlantısı saglayamiyorum.Baska PC dede aynı sorunu yaşıyorum.Kablo bulamadım piyasada.Elinde atıl kablo olup kullanmayan arkadaşlar varsa iletişime geçebilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.