Şimdi Ara

Türkiye'yi kötüleyen film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizinle bir şey paylaşmak istedim. Türkiye ye zarar veren gece yarısı expresi (midnight express) filmini.
    Biliyorsunuz...

    Ünlü reklamcı Alinur veli dedeoğlu, yakında amerikada bir lokantada yemek yerken birisiyle karşılaşmış. Bu kişi çat pat türkçe konuşuyor, Sonra konuşma biraz daha ilerledikten sonra, bu kişi gece yarısı expresi filminin kahramanı billy olduğunu söylüyor. Alinur bey, soruyoı: Bu filmdekiler gerçekmi diye? Billy de kitabımdakiler gerçek, ama film, yönetmen bazı yerleri çarpıttı diyor, ve türkiye ye verdiği zarardan dolayı çok üzgün olduğunu söylüyor. Alinur bey de bu konuşmaları kameraya konuşabilecekmisin diyor.. O da elbette diyor. Bu görüntülerwww.youtube.com sitesinde. Sağ üst tarafa midnight expres yazıp tıklayın. (altta türkçe alt yazılısı da var.)
    Direk link:http://www.youtube.com/results?search_query=midnight+express&search=Search

    Bunu ne kadar çok kişiye anlatırsak, tıklama sayısı artacak ve youtube.com da ana sayfa ya girecek. Dolayısıyla bir nebze de olsa Türkiye'yi doğru anlatmış olabileceğiz.







  • Tamam arkadaşlar anladık ya ne çok bununla ilgili topic var azcık çevrenize bakın!
  • Peki Arkadaşım, sen bu memlekette yaşıyorsun, ekmeğini yiyorsun, suyunu içiyorsun... bu memleket için bişey yapmıyakmısın. Sizden istenen verilen adrese bir tıklama....
    bu tıklama lar ne kadar çok olursa ana sayfa da çıkacak bu video. Dolayısıyla Turkiyemizi doğru bir şekilde tanıtmış olacağız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.