Şimdi Ara

Türkler Nasıl Müslüman Oldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
7
Favori
10.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bana neden Arap şeyhinin verdiği fetvayı veriyorsun o adamdan banane ki, kim umursuyor onu? Ben kuran ne diyor ona bakarım ve benim şahsi anladığım kuran bilim ile çelişmiyor. Arap şeyhinin bir şey söylemesi kuranda yazılı olan şeyi değiştirir mi? Daha yeni birisi çıkmış satranç haram vs demiş ee şimdi satranç haram mı oldu? kim taktı onu. Ben kuran'ı okuyup anlayama çalışırım. ve ikincisi kuran belli bir zamana inmediği gerçeğini kabul etmek lazım. Kuranda yazılan olayların yaşanmış olması daha sonra olmayacağı anlamına gelmez. Savaşla ilgili ayetler var miras hukukuyla ilgili ayetler var dönem ile ilgili, şu an uygulanmıyor olması ileriki zamanda uygulanamaz olduğunu göstermez. Eğer kuranla hüküm verilmiyorsa o vermeyenlerin sorunu kim takar onları. Ve bir tane daha kuranda şu yok bu yok neden her şey yazmıyor diye bir soru sorucağını düşünerek cevap veriyorum kuran araştırma yapılmasını tavsiye ediyor yani kuran'ın genel kalıplarına sığan bir olay araştırlılabilir bunu kuran kabul ediyor ve tasdik ediyor. ideoloji ile ilgili olarak bana ve benim gibi düşünenlere açık bir iftira atıyorsun. Benim hangi ideoloji içinde olup olmadığımı nereden biliyorsun.

    Tevrat ve incilin değiştirilmesi ile ilgili olarak (bknz:Aziz pavlus)

    "Aklınızı kullanmaz mısınız?" bunun gibi yüzlercesi.




  • Nasıl Müslüman olduğumuzdan ziyade nasıl bu denli Müslüman düşmanı olduğumuzu daha çok merak ediyorum ben, kim ya da kimler bizi bu hale getirdi... Bazen üzülüyorum bu insanlar küfre düşüyor diye, bazen de diyorum ki hepiniz cehennem olun.!
  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    Çünkü senin dinin arap dini :D ayrıca kaç kere yazmam lazım bu fetva sadece araplara ait değil sadece kuranda böyle yazıyordu anlamıyormusun sen? herkes bu fetvayı veriyordu o zamanlar.

    Namaz kılanlar Kabe ye dönmek isterler.Dünya yuvarlak olduğunda kabe ye dönmenin ne önemi vardır. Nereye dönersen dön sonuçta önünde uzay boşluğu olacaktır.Kabe veya Kudüs karşında olamaz. (Abdül Aziz Bin Baz'ın diyorki dünya yuvarlak olsaydı ?Kıble?nin yeri değişir, insanlar kıbleyi tayin edemezlerdi? )

    Kuranda hiçbir yerde Dünya yuvarlaktır? ?Dünya Güneşin etrafında dönmektedir ?diye de bir cümle bulamazsınız. Yeryüzünü döşek gibi serdik cümlesi yazar. Dünya yuvarlaktır cümlesini yazmaz. ZARİYAT-48?de ?yerin? döşendiği, yani bir döşek gibi serildiği,yayıldığı anlatılmaktadır. Ayete önyargısız bakanlar bu cümlenin Dünya?nın düz olduğunu söylediğini kabul edecektir.

    Kuranda Dünyanın yuvarlak olarak yazması için Kuranın önce insanlara yerçekiminin ne olduğunu anlatması ve yazması gerekmektedir.Eğer Kuran yerçekimi kanunu anlatmadan izah etmeden ne olduğunu yazmadan Dünya yuvarlaktır yazsaydı ilkel zamanlarda bile çok güç duruma düşerdi.



    YASİN-40.Ne güneş aya yetişebilir,ne de gece gündüzü geçebilir.

    Kuran da yasin suresi 40 ayetindeböyle yazmaktadır. Kurana göre gece ve gündüz birbirine eşittir.

    Oysa tüm insanlar bilmektedir ki ülkemizde gece ve gündüz hep birbirini geçmektedir.

    Gece ve Gündüzün birbirine eşit olması küre (yuvarlak)olan bir dünyada mümkün değildir. Çünkü ancak kürelerin bir ekseni olur.Ekseni olan bir Dünyada gece gündüzü geçer. Dünyanın Düz olması döşek gibi yayılması durumunda ancak gece gündüz eşit olur.

    KAF-7.yeryüzünü de yaydık.

    İNSİKAK-33.Yer uzatılıp düzlendiği,

    Nâziat 30."Bundan sonra da yeryüzünü döşedi."

    ŞEMS -6.Yere ve onu yayıp dümdüz yapana ant içerim ki..

    BAKARA-22-O, yeri sizin için döşek, göğü de bina yapan, gökten su indirip??

    RAD-3-O, yeri yayıp döşeyen, orada dağlar, nehirler meydana getiren,?.

    KEHF-86 - Sonunda güneşin battığı yere varınca güneşi, çamurlu bir su pınarında batarken buldu. Orada rastladığı bir toplum ile ilgili olarak kendisine «Ey Zülkarneyn, onlara istersen ceza ver, istersen kendilerine iyi davran» dedik.






    Arap Dünyanın kutupları olduğunu bilmezse ifşa olur.

    Altı ay gündüz Altı ay gecede ne oruç tutulabilir nede sabah akşam namazı yapılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 9 Ocak 2017; 2:54:5 >




  • barracudaaa kullanıcısına yanıt
    ee belki Gök Tanrı esas olan ve belki sen yanacaksın?

    bu arada Kuran'da geçen eş-cariye ayetleri falan da aklımı karıştırmıyor değil.
  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    Hocam boş yere polemiğe girmeyin bence şu şahısla, işi gücü ayetleri çarpıtıp, Kuran'ı Kerim'i ve Müslümanlığı itibarsızlaştırmaya çalışmaktan başka yaptığı bir şey yok, bildiğin küfre düşmüşün biri. Ben de uzun süre tartıştım tebliğ görevimi yapmaya çalıştım ama bir noktadan sonra senin de yapacağın birşey kalmıyor maalesef, herkes görecek gerçeği eninde sonunda. Allah affetsin ben hala acıyorum kendisine.
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki yazımı okurmusun lütfen.
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Suç sende hocam şu bok kafalıya niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki, anlamıyor işte boşver
  • barracudaaa kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 20:49:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barracudaaa

    Hocam boş yere polemiğe girmeyin bence şu şahısla, işi gücü ayetleri çarpıtıp, Kuran'ı Kerim'i ve Müslümanlığı itibarsızlaştırmaya çalışmaktan başka yaptığı bir şey yok, bildiğin küfre düşmüşün biri. Ben de uzun süre tartıştım tebliğ görevimi yapmaya çalıştım ama bir noktadan sonra senin de yapacağın birşey kalmıyor maalesef, herkes görecek gerçeği eninde sonunda. Allah affetsin ben hala acıyorum kendisine.

    Selam bende kendisinin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Cevap vermeme rağmen aynı konular üzerinde durmaya devam ediyor ve söylediğim şeyleri çürütemiyor. Kendisine daha önce cevaplar verdiğim halde benim söylediklerimi çürütemedi ve aynı konuları tekrar tekrar sormaya devam etti. Sonuçta tartışma tartışma olmaktan çıktı ve şahsıma kötü iftiralar attı.




  • koyar olm kullanıcısına yanıt
    Bakın bana yazdığı cevap sizin yazınızın hemen üzerinde. Ben şimdi o saçma çocukça yazının neresine cevap vereyim. En iyisi cevap verip konuşturmamak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imam-ı azam

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fascism


    quote:

    Orijinalden alıntı: imam-ı azam

    quote:

    Orijinalden alıntı: sissil

    Müslüman=Türk demek mi nasıl bir cevap verme şekli...



    Arabistan da halen Araplar çömdükleri yere sıçıyorlar...

    Rahmetli ananem hacdan döndüğün de bütün mekke bol kokuyor yazıklar olsun çömdükleri yere sıçıyorlar Araplar çok pis diyordu...



    Müslüman=Arap tır



    Müslümanlık Araplar â gelmiştir Türklere değil... İsrail oğullarından sonra en berbat millet oldukları için onlara gelmiştir...



    Türkler sonradan Anadolu da Müslümanlığı kabul etmiştir...



    Araplar bu dünyaya petroldan Başka hiçbir şey vermediler... petrol bitinceye ölüp gidecekler zaten .... yaptıkları tek şey çocuk yapmak petrol geliri yemek ....





    neremle gülsem bilemedim. bundan 1000 yıl önce avrupalılar dışkılarını şapkalarıyla camdan aşağı atarken o küçümsediğin araplar ispanyada kanalizasyon sistemini kurmuşlardı. arapları asla yüceltmem aynı diğer ırkları yüceltmediğim gibi fakat sizin bu düşmanlığınızın sebebinide biliyoruz. islam düşmanlığı sizi otomatikman arap düşmanı yapıyor. siz zaten sadece müslümanları sevmiyorsunuz. kürdü sevmezsiniz, arabı sevmezsiniz. ama ingilizi seversiniz, rusu seversiniz. size inat müslümanlar kardeştir diyoruz. evet türk=müslüman demek. bugün avrupaya git türk olduğunu söyle direkt kafalarında oluşacak olan tablo bellidir oda müslümandır. bunun sebebide osmanlıların avrupadaki mücadelesidir. türklük müslümanlıkla özdeşleşmiştir. batı kaynaklarında türk kelimesi çoğu kez müslüman olarak kullanılmıştır özellikle osmanlı devrinde. adımızı böyle yücelten osmanlı padişah ve halifelerinden allah razı olsun.

    sen müslümanları anlayamamışsın. bak çeçenistanda bir savaş oldu dünyanın heryerinden müslüman gitti oraya. türkiyedende gitti arap coğrafyasındanda gitti. suriyede savaş var. dünyanın heryerinden müslümanlar esadla savaşmaya gitti. kimileri kandırıldı orası ayrı. ama şunu anla. dünyanın neresinde olursa olsun tek bir müslüman acı çekse biz taa buradan bunu hissederiz. aramızdaki bağı asla anlayamayacaksınız. çünkü sizin böyle bir hassasiyetiniz yoktur. lafa gelince türkçülük yaparsınız ama doğu türkistanda ölen türklerden, suriye ve ırakta ölen ırak türklerinden, rus zulmü ve hegemonyası altında ezilen türklerden bihabersiniz. nerede gavur türk var ah işte onu benimsersiniz. müslüman olmasın yeter. adamlarda bu devirde şamanizm hayranlığı yapıyor ya. acaip bir kafa abi.

    Türk = Müslüman derken ?

    Biri seçilebilir ,biri seçilemeyen kavramları nasıl eşitleyebildin

    Şamanist türk , ateist türk hiç rastlamadın galiba ?

    Çevrende hiç farklı kültüre sahip insan yok sanirim. Olsaydi dusuncelerin bu sekilde olmazdi.

    şamanist türke rastlamadım ama ateist türk çok gördüm. odtüde okuyorum. görüp görebileceğin en uç ideoloji veya kültüre sahip insanları görüyorum tanışıyorum ve muhabbet ediyorum. türklük müslümanlıkla özdeşleşmiştir diyorum. aralarındaki farkı anlayabiliyorum. fakat türk deyince dünyanın heryerinde akla müslüman olmak geliyor. sizleri kısa bir süreliğine avrupaya davet ediyorum. oraya giden ateist türkler bile sadece türk olduğunu söyledikleri için direkt müslüman olarak görülüp eleştiriye maruz kaldıklarını söylüyorlar. hatta ateist bir arkadaşım ateist haliyle o düşmanlığa karşı islamı savundum dostum dedi. tabi bunlar bir ölçü değil. mesela batı kaynaklarında birçok yerde müslüman lafı direkt türk denerek kullanılmış. türk yazıyor türk. ama adam oradan müslüman demek istiyor. islamı uzun bir süre koruyup kollayan onu dış ülkelere taşıyan ırklardan biride türklerdir. bu yüzden araplar ve türklerden batı dünyası herzaman nefret etmiştir ediyordur ve edecektir. kuyruk acıları var zira. çünkü her iki millet çok uzun bir süre müslümanlar ırkların hepsini birarada tutup hrıstiyan saldırılarından islam coğrafyasını koruduğu gibi ordularını batıya sürmüşlerdir. diğer müslüman milletleri küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama sadece bu iki millete islam dünyasının liderliği nasip olmuştur. mesela islam halifelerinin hepsi ya araptır yada türktür. ratko mladic srebrenitza katliamını yapmadan önce "türklere başkaldırının anısına müslümanlardan intikam almanın vakti gelmiştir" gibi bir cümle sarfetmiştir nette videosu var.

    Türk denince akla müslüman gelmesi gayet normal. İngiliz denince aklıma hristiyan geliyor. İsrail denince aklıma yahudi geliyor. Ama bu dinlerin bu ülkelerle veya ırklarla özdeşleşmesi gibi bir sonuca varılmıyor.
    Tersten düşünürsek
    Müslüman denilince kiminin aklına ilk araplar gelir.
    Kiminin aklına ilk türkler gelir.

    Tabiki islamiyeti yaymak için teokratik bir devlet kurulması ve bu devleti yönetenlerin genellikle arap veya türk olmasından dolayı böyle düşünülüyor.
    Fakat o işler bitti , o islam devletinin batalı çok oldu. Vakit geldi araplardan kazıkta yedik. Yani yeri geldi İSLAM bile birleştirici olamadı. İşte vatan millet böyle bir şey.
    tabi gönül ister müslümanlar hep birlikte olsun. benim gönlüm ister tüm insanlar birlikte olsun. Öyle bir dünya yok.
    Türk=Müslüman denilen zamanlarda yok.

    Hayaller - Hayatlar kardeş.

    Seni ütopyandaki dünyayla başbaşa bırakıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 9 Ocak 2017; 20:23:13 >




  • Fascism kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 20:48:48 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 20:48:8 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 20:47:51 >
  • Türklerin çocukları ve bu coğrafya nasıl emevi dinine geçti bunun kanıtlarını ve tarihini paylaşıcam, Şimdi arkadaşlar tarihde Türk'lerin nasıl müslüman olduğu size üstü kapalı bir çok şey anlatılır işte Türkler müslümanlıkla tanıştı baktılar kendilerinin tanrısıda tek tanrı geçerken zorlanmadılar :D Araplar gelmiş müslümanlığı tebliğ etmiş :D onlarda hemen kabul etmişler? Türklerin islam anlayışının İran' dan etkilenmesiyle olduğunu hikayesini filan yazarlar halbuki iran o zaman emevi hakimiyetindedir :D

    Bildiğiniz gibi Türkler savaşçı boyun eğmez asi bir yapıya sahip topluluktur. Heleki gelip onlara kendi inançlarını, kültürlerini adetlerini sileceksiniz, kendi arap dininizi ve el-ilah'ı dayatacaksınız kabul ettireceksiniz?
    Bu konunun kaynakları aşağıdadır.


    ^ History of Civilizations of Central Asia, Editörler: M. S. Asimov and C. E. Bosworth, UNESCO Publishing, s. 29
    ^ Namık Kemal Zeybek, "Neden İslam düşmanlığı", Radikal, 7 Mart 2009.
    ^ Türkler, Cilt I, Editörler: Hasan Celal Güzel, Prof. Dr. Kemal Çiçek, Prof. Dr. Salim Koca, Yeni Türkiye Yayınları, s. 67.
    ^ Türkler, Cilt 4, Editörler: Hasan Celal Güzel, Prof. Dr. Kemal Çiçek, Prof. Dr. Salim Koca, Yeni Türkiye Yayınları, s. 414
    ^ Türk Tarihinin Ana Hatları, 1930, İstanbul, s. 463.
    ^ H. A. R. Gibb, Orta Asya'da Arap Fetihleri, Çağlar yayınları, s. 51.
    ^ TDV İslam Ansiklopedisi, cilt: 37, s. 349.
    ^ Tarih II, Orta Zamanlar, 1931, Devlet Matbaası, s. 144.
    ^ Nicolae Jorga, Osmanlı İmparatorluğu Tarihi, Yeditepe yayınları, s.46-47
    ^ Türkler, Cilt I, Editörler: Hasan Celal Güzel, Prof. Dr. Kemal Çiçek, Prof. Dr. Salim Koca, Yeni Türkiye Yayınları, s. 1315.
    ^ a b c d Zekeriya Kitapçı, Türkistan'ın Müslüman Araplar Tarafından Fethi, Yedikubbe Yayınları, s. 185-186.
    ^ Türkler, Cilt I, Editörler: Hasan Celal Güzel, Prof. Dr. Kemal Çiçek, Prof. Dr. Salim Koca, Yeni Türkiye Yayınları, s. 68.


    Bakalım hem arap hem, Türk tarihi ne diyor? Türkler nasıl emevi dinine geçmiş! Okuyalım.


    KAN VE GAZAPLA GELEN YENİ TANRI!... ( Burada okuaycağınız özet gerçekler bilinen ve okulda çocuklara öğretilen tarihden silinmiştir kaynakları yukarıdadır )

    Türk beylikleri, Buhara, Semerkant, Talkan, Baykent gibi şehirlerde yerleşmiş yaşıyorlar, deri imal ediyor ve pamuktan kâğıt üreterek bunları satıyor ve iyi de para kazanıyorlardı.. Emeviler
    Suriye ve İran'ı hâkimiyetlerine alarak Maverâünnehir bölgesine ulaşmışlardı. Seyhun ve Ceyhun ırmaklarının arasındaki bu bölgede Türkler bulunmaktaydı. Böylece Araplar ile Türkler ilk defa temasa geçmişlerdi.

    Emeviler bölgede dinlerini yaymaktan çok, yeni katliamlar ve yağma peşinde koşmuşlar; boyun eğip dinlerine geçmelerine rağmen yerli halka ağır vergiler yüklemişlerdi. Bildiğiniz gibi türkler savaşçı boyun eğmez asi bir yapıya sahip
    topluluktur. Heleki gelip onlara kendi inançlarını, kültürlerini adetlerini sileceksiniz, kendi arap dininizi ve el-ilah'ı dayatacaksınız kabul ettireceksiniz? Türkler tabiki boyun eğmedi,
    emevi her zaman yaptığı gibi zenginlik ve talan uğruna binlerce insanı teslim olanlarda dahil kesmiş doğramış, sırf ibret olsun, insanlar dehşete kapılsın diye, ya böyle bir ölümü seçsinler yada bana boyun eğsinler diye
    yol ve dere kenarları boyunca asmış, o kadar çok insan asmış ve insan parçalamışki bunları sergilemek için kilometrelerce mesafeye ihtiyacı olmuş. İnsan cesetleri et parçaları yurdun yeni manzarasıymış artık, dereler kızıl akmış.

    Binlerce genç çocuğu köle olarak almış, binlerce güzel kızı seçip evlerinde fahişe yapmış, yıllık şu kadar bana vergi ödeyeceksin diye sizi haraca bağlamış, bu da demiş benim dinimdir çocuklarına bunu öğreteceksin, cami ( Camileride emevi geliştirmiştir islamda yani kuranda mescid vardır orada da sadece Allaha ibadet yapılır, müşrik emeviler ise camileri Allahın ve peygamberin ağzından kendi rant ve siyasetini yapmak için geliştirdi, yani şirk şubesine çevirdi ) yaptıracaksınız, sizler ve çocuklarınız
    bu camilerde benim bıraktığım arap hocalarıma biat edip dinimi öğreneceksiniz, bu camilerden çıkmayacaksınız, sizler benim dinime geçeceksiniz, benim adetlerimi benimseyeceksiniz...

    Bunları kabul ediyorsanız yaşarsınız, yoksa ölürsünüz. Seç bakalım şimdi ölümmü benim dinimmi? Yaşamayı seçen Türk'ler islam dini adı altındaki emevinin dinini kabul ediyor. ( islam dini değil, peygamberin düşmanı ve soyunun katili olanların dini, emeviden kaçan peygamber soyu kaçıp türklere sığınmıştır, bu ayrı bir konu. Peygamber soyunu yok etmek istemesinin nedeni Allahın ve peygamberin ağzından istedikleri gibi konuşabilmek içindir, kendi rant dinlerini ifşa edecek kimseyi bırakmamak içindir. Bu dinin islamla alakası yoktur, islama çökmüş olan müşrik emevilerin dinidir ) Daha ayrıntılı burada

    http://www.altayli.net/turkler-nasil-musluman-oldu.html


    Semerkant Araplara her yıl 2.200.000 altın ödeyecektir.
    Bir defaya mahsus olmak üzere gasp ettikleri kadınlar ve erkekler hariç 30.000 Türk gencini esir olarak verecektir.
    Şehirde Cami yapılacaktır. (Camileride emevi geliştirmiştir islamda yani kuranda mescid vardır orada da sadece Allaha ibadet yapılır, müşrik emeviler ise camileri Allahın ve peygamberin ağzından kendi rant ve siyasetini yapmak için geliştirdi, yani şirk şubesine çevirdi ) yaptıracaksınız, sizler ve çocuklarınız
    bu camilerde benim bıraktığım arap hocalarıma biat edip dinimi öğreneceksiniz, bu camilerden çıkmayacaksınız, sizler benim dinime geçeceksiniz, benim adetlerimi benimseyeceksiniz)
    Şehirde eli silah tutan kimse dolaşmayacaktır.
    Tapınak ve putlardaki tüm mücevherler Kuteybe’ye teslim edilecektir.




    Feto ve ortakları gibi grupların emevi misyonunun, temellerinin nereden geldiğini anlayın ve bir sonuç çıkarın diye bunları paylaştım, gün gerçeğin hak edilene gösterilmesi günü değil, herkese anlatılması gereken bir zaman olduğu için yazıyorum.

    Burada bir ton saf var, vay efendim 15 temmuz, ( 12 eylül, 11 eylül abd ikiz kuleler aynı tezgah ), şehitlerine hakaret etti bilmem şiyaket edeceğim, yandın sen bittin
    bu adamların hepsi saftır kendilerini fitne siyaseti yapıyor sanıyorlar, sonsuza kadar yal yiyeceğini, bazı saflara görede yüce osmanlı devleti görkemine sahip olacağını filan sanıyor ( Zaten bu safları iki ideoloji ile
    kekliyor biri din, diğeri osmanlı halbuki ikisinide satması saniyelerini alır bunların. Aynı şekilde akıldan uzaklaştığı için osmanlı zaten ayrı bir batık ) hizmetleride babanızın parasıyla yapmadı, o hizmetler onun saltanat garantisidir.

    Arkadaşlar bu ülkeyi abd din ve benzeri ideolojiler (sağ - sol) ile ve iktisadi bağımlılık ile 100 yıldır yerinde sabit tutuyor, [ideolojileri kendi besliyor sonra birbirine kırdırıyor] şimdide akıl sahiplerini din idelojisi
    pompalanmış cahiller ile birbirine kırdırmak istiyor. Sağ sol olayları aynısı, aynı tertip. Akıl edemez üretemez durumda tutuyor sizi din ile besliyor. Akıldan ve bilimden uzak tutuyor. Abd neden dinci yapılanmalarla feto ve ortakları ile çalışıyor ve iktidar yapıyor sanıyorsunuz? islam sevgisindemi? :D ( bana biri Abd neden dinci yapılanmalarla çalışır açıklasın ) Bizim ülkemiz avrupayı bu emevi zehri ile zombileşmiş yaratıklardan, araplardan ve orta doğudan korumak için kullanılan bir kalkandır. Bizler ise yine din ideolojisi ile ( emevi dini ile ) avutulmuş avrupa ve abd için ölen aptal korumalarız, kendimize göre cennetlikleriz :D korumaların çok akıllı olmasına gerek yoktur.

    Elinizdeki teknolojiler taklit teknolojiler, akıl edenlerin, aklı özgür olanların bulduğu geliştirdiği temeller üzerinde sizin değişiklik yaparak oluşturduğunuz taklit teknolojiler, sadece bir düğmeye basarak sizden 200 sene
    önde ulan bu ülkeler sizi yeryüzünden siler. İdeoloji akıl ile mücadele edemez akıl ve bilim her şeydir, gerçektir. İdeoloji ise sadece bir yansımadır, sahtedir, gerçekliktir, geçicidir, bu nedenle bir ideoloji ile zihni yıkanmış
    insan yönlendirilebilir, bu abd nin en sevdiği şeydir. Hep var olacak olan şey bilimdir, tarihdir, mantıkdır,

    Sadece özgürce, gerçek dünyanın kuralları ile yapılanan zihinler üretebilir ve gelişebilir, sizi o kadar aptallaştırırlarki 800 yıldır çivi bile çakamadığınızı göremezsiniz. Akıl etmediğiniz sürece bunlarla baş edemezsiniz.
    Düğmeye basıyorlar binlere insan ölüyor, düğmeye basıyorlar sizi 100 yıllık bir kısır döngüye hapsediyorlar bunu görün artık. Kurtuluşun tek çaresi var ideolojilerden kurtulmak, özgür bir zihne akla ve adalete yönetilen bir sistemin oturtulması,

    Hiç bir ideolojinin olmadığı bir sistem. Bu bir toplum için en gelişmiş yönetim sistemi olacaktır, Çünkü tarafsızca algılayamayan hiç bir şey göremez, tarafısızca algılamak sizin doğal öğrenme şeklinizdir, gerçekten anlamanızı ve kendinizi geliştirmenizin, gerçeği öğrenmenin tek yolu tarafsız yani doğal öğrenme yoludur. İdeolojiler insanın zihnini şekillendirir düşünce yapısını ve mantığını kafanıza sokulmuş ideolojiye yönlendirir, elbette ideolojiler insanları programlamak için taraf yapmak için geliştirilmiştir.


    ZİHNİ BAĞIMSIZLIKLARINI ELDE EDEMEMİŞ TOPLUMLAR İÇİN BİR GELECEK YOKTUR... https://sendvid.com/va9jbyyn





    Türkleri kendi geliştirdikleri islam dini ile tanıştıran emeviler katlettikleri Türk'lerin çocuklarını nasıl eğitti? tarihi kaynaklarla sabittir, Türklere zorla inşa ettirdiği camileride ( Camileride kendi geliştirmiştir islamda cami tipi bir ibadet şekli yoktur ) katlettiği insanların çocuklarına zorla kendi arap din ideolojisi dayattıktan ( Bu eğitim katliamın ve talanın durması için anlaşma gereğiydi ) sonra çocukların dünya algısını kendi dinleri haline getirirler, daha sonra kendi dinleri için çocuklara öldürmeyi ve ölmeyi öğretirler ve bu ölümün onlara büyük ödül sağlayacağına inandırırlar, düşünsenize tanrı için ölmek, ödülüde büyüktür herhalde? Arap din ideolojisinin savaşlarda çocuklar üzerinde bu şekilde kullanılması, araplar bunu çok akıllıca bulmuşlardır. Kısacası olay şu arkadaşlar binlerce yıldır dünya insan zihnini şekillendiren, programlayan din ideolojileri ile dönüyor. Batı rönesans ile bundan kendini kurtarmış durumda bu yüzdende gelişebiliyor. Siyasetin ne olduğunu anlamak zorundasınız, tabi gidişatı değiştirmek istiyorsanız yoksa memnunsanız batıya kulluk yapmaktan sorun yok... Siyasetin ta kendisi budur insan zihninin din ideolojisi ile binlerce yıldır şekillendirilmesi ve yönlendirilip sömürülmesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 11 Ocak 2017; 1:35:54 >




  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 20:47:33 >
  • Parazit milletlerden biri bir başka parazit millete dayamış dogma dinlerden bir tanesini işte . Neyini uzattınız bu kadar be .. Öff ulan öfff .....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide su uzunca mesajlari alintilayip konunun icine etmeseniz.

    Konunun yarisi tek mesaj alinti konuyu 2 kat uzatiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.