Şimdi Ara

Türklerin yellow.com.tr’ye güveni her geçen gün daha da artıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türklerin yellow.com.tr’ye güveni her geçen gün daha da artıyor!

    Giderek daha çok sayıda Türk kullanıcı, yerel firma irtibat ve satın alma bilgileri konusunda www.yellow.com.tr’yi kullanıyor. Şu an için günde yaklaşık 32.500 kişi www.yellow.com.tr’den yararlanıyor.

    Türkiye’ye özel, geniş ve doğruluğu onaylanmış veritabanıyla binlerce firmanın adres ve telefon bilgilerine ulaşma imkânı sunan Yellow Pages’ın çok titiz veri doğrulama süreçleriyle oluşturduğu 500.000’i aşkın firmanın irtibat ve harita bilgileri, giderek daha çok sayıda Türk kullanıcının yerel rehber olarak www.yellow.com.tr’yi tercih etmesini sağlıyor. Türkiye’deki günlük ziyaretçi sayısının 32.340’a ulaşması bu başarısını kanıtlıyor.

    100’den fazla gazete, dergi ve yayın aboneliğine sahip olan Türkiye Yellow Pages bunun yanı sıra, satış çağrıları, sokak-saha çalışmaları, web sitesi ve fuar ziyaretleri gibi birçok kaynaktan yaptığı araştırmalarla veritabanına her gün binlerce yeni firma bilgisi ekliyor. www.yellow.com.tr’nin en önemli özelliği ise veritabanındaki mevcut bilgilerin ve her gün eklenen tüm yeni bilgilerin doğruluğunu teyit etmek ve güncellemek için telefon aramaları ile doğrulaması. 500’ü aşkın kategorideki 500 binden fazla Türk firmasının adres, telefon bilgilerini, varsa web adreslerini ve harita üzerindeki konumlarını doğru bir şekilde kullanıcılara ulaştıran www.yellow.com.tr’de sadece büyük şehirlerdeki değil, tüm Türkiye’deki firmalar listeleniyor.

    Türkiye Yellow Pages Eiş, Pazarlama ve Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Göktuğ Okan Oğuz, konuyla ilgili olarak ”Türkiye Yellow Pages olarak tüm gelir modelimiz verilerin doğruluğuna dayanıyor. Dolayısıyla elde ettiğimiz bilgilerin doğruluğunu onaylamak ve güncel tutmak bizim işimizin can damarını oluşturuyor. NAVTEQ’in Türkiye’de firma bilgi sağlayıcısı olarak Türkiye Yellow Pages ile işbirliğine gitmesi de bu konudaki başarımızın en iyi kanıtı. Veritabanımızın güvenilirliğinin ve güncelliğinin bir sonucu olarak gerçekleştirilen bu işbirliği kapsamında Türkiye’de NAVTEQ, dijital haritaları üzerinde www.yellow.com.tr veritabanını kullanıyor.” diyor.








  • güncel web siteleriwww.yellowPages.com.tr olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.