Şimdi Ara

Türknet 1000Mbps başvuru yapmak ve paylaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar herkese türknete başvurmak istiyorum ancak yeni taşındığım 10.daire gözükmüyor başvuru kısmında. babam 4.daire de oturuyor babamın evinin üzerine başvuru yapıp kablo vs çekip 10.daireye kayıpsız hızla interneti taşımam mümkün mü ? Bunu nasıl yapabilirim ? Veya türknetten rica etsem 10.daireye bağlarlar mı interneti ?




  • Merhaba, yan binadan bile internet çekebildim, yeter ki binada ve dairelerde problem olmasın. Kendi binamda altyapı gözükmediği için yan binadan çektik. Hatta turknet çalışanı kendisi önerdi. Ama yine de turknet ile görüşmenizde fayda var. Olumsuz durumlar oluşabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevo_Reis -- 16 Nisan 2023; 18:1:20 >
  • görüştüm bana hız kaybı vs durumlar olabileceği söylendi. Kuruluma gelen arkadaşa rica etsem sizce bağlarlar mı 10.daireye ? kağıt üzerinde 4 gözükmesi sorun olmaz babam oturuyor zaten. gece internet vs gittiği zaman veya modemle alakalı bir sorun olduğu zaman aşağı inip rahatsız etmek istemiyorum da pek. Bir de binanın başına superonline asmışlar 1000mbps 289 tl diye. Superonline tecrübeniz var mı o nasıldır ?

  • Merhaba, resmiyet üzerinde daire numarası farklı olur ve binanın kendi kutusunda daire kısmı farklı olacaktır sadece. Birde babanızın dairesine internet bağlanması gerekirse bu mümkün olmayacaktır, sizde bu sefer başka dairenin üzerine göstermeniz gerekir :). Modemi sizin evinize getirip kurdukları için herhangi bir rahatsızlık durumu söz konusu olmayacaktır. Sitede oturduğum zaman 1 sene superonline fiber internet tecrübem oldu, 100mb/20 upload paket kullandım ve genel olarak problem yaşamadım.

    Şu anki kullandığım VDSL internet ile karşılaştırma yapmam gerekirse internet hızım sürekli düşmüyor ve modem sıfırlamıyordum.

    Modem kapatıp açtığım zaman 5 dk kendine gelmesini beklemiyordum, genellikle 30-40 saniye içinde fiber olduğu için internet geliyordu.

    İnterneti kullanırken fiber farkı gözüküyordu ve dalgalanmalar meydana gelmiyordu.

    Şu anda türk telekom kullanıyorum ve superonline ile hizmet karşılaştırması yapmam gerekirse ikisinde de problem yaşamadım, herhangi bir problem olduğu zaman iki internet sağlayıcısı da teknik ekip ile yardımcı oldular. Özet olarak fiber internet bakır kablodan her zaman iyidir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.