Şimdi Ara

ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
7
Favori
33.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moskogsm

    Ben şunu anlamıyorum mobil internet paketleri almış başını giderken sabit internet zammında neden herkes ayaklanıyor da mobil de kimse bu tepkiyi koymuyor ? Bugün 100-150 TL den aşşağıya doğru düzgün paket yok operatörlerde. 20-30 babası 40 gb. Adamlar 100 mbit sınırsız hizmet veriyorlar 2 pizza parasına 30 gün hizmet sunuyorlar ( https://pizzaportpizza.com/detailitem/35/m ) ama aşırı tepki gösteriyoruz. Bende zam olmasın isterim bende 50 TL ödemek isterim ama geniş pencereden baktığında ülkede her şey x5 - x10 olmuşken bu firmaların yerinde saymasını beklemek hayal olur. 1 TL zarar etse 10 milyon kullanıcısı olsa 10 milyon TL zarar demek böyle büyük şirketlerin geliri de gideri de büyük olur. Türknete kızmak yerine ülkeyi bu hale getirenlere ve iki de bir ipi elinde tutan türk telekoma kızmak lazım. Bu türk telekom neden sürekli portlara zam yapıyor ? Türk telekom portlara zam yaparken firmaların sabit kalmasını beklemek saçmalık değil mi ?

    Senin dediğin ile koskoca firma ekonomi sorunları ön göremeyip neden reklam videolarında ve sitelerinde 1 sene sabit fiyat garantisi verdiler o zaman sizde bunu sorğulasanız keşke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, 16 Megabite 170 TL vermeyi normal bulmuyorum 16 megabitlik porta bile %70 zam yapan türk telekom'u kınıyorum o yüzden. Türknet 2022 sonuna kadar gigafiberde 1 milyon hane hedefine ulaştığında VAE hizmeti vermeyi bırakmayı düşünüyor olabilir 100 megabit üstü paketleri de bu yüzden açıklamıyorlar tahminime göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 20 Temmuz 2022; 3:2:15 >
  • online işlemlere 10 aylık faturanızı peşin ödeyin gibi bir şey çıkartmışlar :D turknet tık parasını alıyor geri kalanı da bankaya en fazla 3 taksit şeklinde ödüyor. vazgeçersen de paran iade. e bu taahhütün yandan yemişi? diğerlerinden ne farkınız kaldı? üstelik 10 ay sonra zamlı fiyat :D tt'ye gitsem 24 ay sabit fiyat.. daha ne kadar saçmalayacaksınız çok merak ediyorum.

  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

    zam yerine zamt yazın. Sondaki t Türknet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam gelirse alternatif firmaya geçerim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • türknet eski türknetten iyice uzaklastı aynı yıl içinde 2. zam alternatif arama zamanı geldi sanırım yada tt ye 2 yıl tahaatüt vermek daha mantıklı en azından 2 yıl sabit fiyat garantisi var

  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    VAE kullanıcılarına geldi bile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu gelmiş bana da


    ZAM KESİNLEŞTİ! 1 Mart-1 Mayıs Arası Hariç VAE Eski ve Yeni Abonelere TurkNet'ten 169,90 TL Zam!
  • Herkese günaydın

    Şimdi herkes zam olursa farklı ISS geçerim Turknet sözünü tutmadı gibi klasik cümleler yazmış zammı turknet değil TT toptan yaptı BTK onayladı şirket neden durup dururken zam yapmak istesin? Malum zamları görüyorsunuz mobil operatörlerde bile 6 ay arayla zam yaptılar.

    Forumlarda bir araştırın, daha önceki haziran ayında zam yapılan zam sebebiyle Turknet den farklı firmalara geçenlerin yarısı pişman oldu geçen kişilerin yayınları dondu, hatları koptu, pingleri fırladı ve şikayet ettikleri için hesapları kapatılıp port kaybı yaşadılar.

    Sonuça gelirsekte yapılan yatırımları, verilen iyi hızlı hizmeti ve maliyetleri düşünmeniz gerekir.

    Zamdan etkilenmek istemiyorsanız online işlem merkezinden 3 taksitli peşin ödemeyi alın ayrıca bankayı arayın ekstra daha taksit yapsınlar.

    Kolaylıklar diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof01 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt

    Tabi canım senin tuzun kuru, niye eleştiresin ki? Eleştirdiğin an gigafiberciğini kapatırlar falan mazallah.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, tarih aralığını belirtebilir misiniz?

  • Bana da mesaj gelmiş, 180 TL olacak faturanız diye. Daha 150 TL olmasını hazmedemeden, Arkadaşını Getir ücretsiz haklarım bitince başka firmaya geçeceğim diye düşünürken ikinci bir zam geldi. Neyse adamların yönetim kurulunda sanırım diğer firmaların ajanları var ve TurkNet'i bitirmek için düğmeye basılmış.

    Aynen canım, 8-16 Mbps ADSL aboneleri 180 TL fatura öder, millet keriz malum...

    Edit: Herkese 170 TL maili gelirken bana 180 TL olacak denme sebebi telefon hizmeti almam sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 20 Temmuz 2022; 9:11:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kron0S K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sene mart ayının başında mevcut durumu değerlendirip zam oranımızı tüm kullanıcılarımıza duyurduk. Ancak mart ayının sonunda yapılan beklenmedik port ücreti zamı tüm sektörümüzü etkiledi. 1 Haziran itibarıyla aktif olan bu zamlar neredeyse tüm operatörleri fiyat değişikliği yapmaya zorladı. Biz de her ne kadar istemesek de hizmet kalitemizden ödün vermemek için yeniden bir fiyat düzenlemesi yaptık.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt

    o hıza çok sınırlı bölgelerde erişilebildiği için maalesef Türknet abonelerinin büyük çoğunluğu zamdan etkileniyor. herkes bu hıza erişebilse zaten kimseden ses çıkmayacak

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bak dalavere yapıyorsunuz.


    Türk Telekom'un port zam oranı Nisan'da belli oldu. Siz buna karşılık ücretinizi hemen arttırdınız ve 139 lira yaptınız. Haziran'da devreye girecek dediniz, Mayıs'ta devreye aldınız. Neymiş, kullanıcılara adil olunsunmuş, babababa. Eyvallah bunada okey dedik. Artık tüm firmalar yeni port ücretleriyle tarifelerini zaten belirlemiş durumdayken, siz birde üstüne niye zam yaptınız? Bu durumun nesi etik? Diğer firmalar port ücretlerine 1 kez zam yapıyor, siz 2 kere yapıyorsunuz.


    Ayrıca hani siz "mevcut kullanıcılar tercih yapabilsin diye" zammı 1-2 ay önceden mesaj olarak gönderiyordunuz. Bu iş noldu? Hani kimseye mesaj falan gelmedi? Şappadanak sessiz sedasız zammı yaptınız.


    Kendinizden soğuttunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Temmuz 2022; 9:0:2 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek. Bu sene zaten ekstra bir fiyat değişikliği planlamıyorduk ancak altyapı sağlama maliyetlerindeki beklenmedik fiyat artışı tüm sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yıllardır aboneyim bana niye hizmetinize zam yaptık diye mail geldi o zaman? Sadece o tarihte abone olanlara özel sanırım. Açıkçası artık hiçbir adımınıza güvenmiyorum. Zama 10 gün kala bilgilendirme yapıyorsunuz bir de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 20 Temmuz 2022; 8:58:30 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İlgili tarihte aboneliği yeni başlatılan mı? yoksa önceden beri abone olanlarıda kapsıyor mu?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.