Şimdi Ara

Türknet 30mb Upload Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Az önce gelen mail.

    Siz Hiç 30 Mb Upload Hızı Gördünüz mü?

    Artık görebilirsiniz!

    Aktif altyapımızdaki kullanıcılarımızın upload hızları artık altyapılarının desteklediği en yüksek hız oluyor. Evet, evet, sizden bahsediyoruz. Sizin upload hızınız yükseliyor. Ne kadar mı? Altyapınız ne kadara kadar destekliyorsa.

    Yeni hızınızı görmek içinhttp://turk.net/internet-hiz-testi/ adresine girerek hızınızı test edin. Sonuçları da paylaşın ki cümle alem upload hızı görsün.

    Aktif altyapımızdaki kulanıcılarımız herkesten önce AKN’siz internetle tanışmıştı, ADSL bağlantılarda bile 16 Mbs üzerinde hızları görmüştü. Şimdi de sınırsız upload hızına kavuştular. TurkNet aktif altyapısında olmak güzel şey yani. Bu güzellikten komşularınızın da yararlanabileceğini biliyor musunuz? Siz bu hızları alıyorsanız sizinle aynı binada oturan diğer kişiler de benzer hızlar alacaktır. Sevdiğiniz komşularınıza davet kodunuzu vererek TurkNet aktif altyapısından yararlanmalarını sağlayabilirsiniz (sevmediğiniz komşularınıza vermeyin, onlar yavaş internet kullansın :)

    TurkNet'i tercih ettiğiniz, Türkiye'de internetin değişmez denilenlerini değiştirme yolunda bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,
    TurkNet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 16 Mayıs 2018; 14:52:27 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.