Şimdi Ara

#Turknet Abonelik paket değişikliği sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın yetkili/yetkililer,


    Eylül 2018'den bu yana Turknet VDSL abonesiyim ve çok memnunum. Yaklaşık 5-6 ay önce oturduğum binaya fiber geldi. Bende bu yeni altyapıdan Turknet ile yararlanmak istiyorum. Turknet sitesinden altyapı sorgulama ile ev adresimi ve benim dışımda başka bir daireyi (benim adresimde abonelik bulunduğu için göstermiyor) seçerek kontrol ettim. Fiber 100 aboneliği bulunduğum binada aktif.


    Bunun üstüne Turknet online işlemlerde bir Ticket açarak mevcut VDSL abonesi olduğumu ve Fiber 100 aboneliğine geçmek istediğimi belirttim. Aldığım cevap: "Mevcut Abonelere fiber hizmeti sağlayamıyoruz. Mevcut aboneliğinizi iptal ettirin. Ondan sonra sıfırdan başvurun." şeklinde oldu.


    Diğer ISS lerden gelirken bile böyle bir prosedür yokken mevcut aboneye böyle bir şart koşulması kabullenemiyorum. Onu da yapmaya rağzıyım ama asıl büyük kaygım: Mevcut aboneliği iptal ettirdikten sonra herhangi bir problem ile Fiber100 hizmeti alamaz ve tekrar VDSL ile ilgili de sıkıntı yaşarsam ne olacak? Keza sürekli duyduğumuz port yok konusu en büyük risk. Mevcut aboneliği kapatınca portum başkasına verilir ve fiberden de yararlanamama durumunda elimdeki abonelikten de olma riski.


    Aboneliği neden kapatmam gerekiyor? Neden geçiş yapılamıyor. Turknet'te diğer ISS lerden bile geçmeyi başarıyorsa bunu hayli hayli yapabilmeli diye düşünüyorum. İlla olmuyor ise önce Fiber aboneliğini açtırıp. Tamamlandıktan sonra VDSL aboneliğini kapatamaz mıyım? Gerekirse aynı anda 2 fatura ödemeye razıyım. Aynı adrese 2 abonelik yapılamıyor mu?




    SON NOT:

    Diğer ISS'larda 16 yıl (nerdeyse hepsini denedim o tarihlerde hangisi piyasada varsa TTNET'ten Superonline'dan tutunda 146 ya ekolay'a FISTIK'a (2000'li yıllarında başında kontörlü internetti. bilen bilir)) boyunca süründükten sonra Turknet ile tanıştım. Turknete geçebilmek için 2018'de Superonline a 550TL ödedim. İş sebebiyle yaklaşık 1 yıl şehir değiştirdim yine de kapatmadım aboneliği. Şimdi böyle bir işlem yüzünden mağdur olmak istemiyorum.








  • Merhaba, şu anda mevcutta ADSL/VDSL hizmeti alan abonelerimize yerleşik operatör altyapısı üzerinden fibere dönüşüm işlemi yapılmıyor. Aynı şekilde farklı servis sağlayıcısında da ADSL/VDSL hizmeti alıyorsanız geçişi fiber olarak yapamıyoruz. Sıfırdan fiber olarak alabilecekleri bilgisini veriyoruz. Fiber dönüşümü için çalışmalar devam ediyor ancak bu konuda bir süre bilgisi veremiyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkür ederim. Peki VDSL aboneliğimi iptal ettirmeden Fiber 100 için başvuru yapabilir miyim?

    1 Daireye 2 Abonelik.

  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Aynı daireye 2.abonelik verilmiyor bu sebeple iptal ettirerek başvuru yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.